Umudum 41 inşallah bugün umut olursunuz herkese rabbim yardımcınız olsun hayırlı haberler duymak dileğiyleHayirli haberleribizi sabirsizlikla bekliyorum canimmm Rabbim gonlunuze göre versin inşallah. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudum 41 inşallah bugün umut olursunuz herkese rabbim yardımcınız olsun hayırlı haberler duymak dileğiyleHayirli haberleribizi sabirsizlikla bekliyorum canimmm Rabbim gonlunuze göre versin inşallah. .
bunu Kaan hocaya da söyledinmi,dengelemek için bişeyler vermesi lazım bence.Hadi insallah iyi haberler aliriz benimkide haftada 2 gun choriomon birde klomen kullaniyor fsh cok dustu 25 di 3 ay oldu baslayali suan 0.4 oldu
hayırlısı olur inşallah yüzünü güldüren Bi sonuç çıkar.insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
Peki fsh düştü diyelim testesteron nasıl yükselecek ne kullanmak gerek ki?]
cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba
Evet soyledim aynen devam edin dedi bu ayin 20 sinde tekrar test yaptircazbunu Kaan hocaya da söyledinmi,dengelemek için bişeyler vermesi lazım bence.
Canim siz naptiniz varmi bi gelismebunu Kaan hocaya da söyledinmi,dengelemek için bişeyler vermesi lazım bence.
Profesör olmuş adam işine karışıyoruz ama tabiki o daha iyi bilir.Evet soyledim aynen devam edin dedi bu ayin 20 sinde tekrar test yaptircaz
yarın histereskopi olacağım ondan sonra transfer yapılacak.henüz Bi değişiklik yok tatlım.Canim siz naptiniz varmi bi gelisme
Profesör olmuş adam işine karışıyoruz ama tabiki o daha iyi bilir.
Canim m.tese 3500 tup bebek 5000 ilaclar da 1500 tutuyormus.. oyle yazmislar bana.
Size ne kadar dediler ki? Unimedcentre a gitmediniz mi siz? Bize Didem hn verdi bilgileri..hadi ya. aynı yerden bahsediyorsak eğer çok şaşırdım şuan. anlam veremedim
kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin![]()
cnm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin...bu üzücü günlerde geçecek gene yola devam edeceksiniz inşlhkizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin![]()
evet unimede gittik. belkide fiyatlar değişti bilemiyorum. zaten bişeye karar verdikten sonra pek bi önemi kalmıyor ya o para her türlü harcanıyor. gidip gelmesiyle zzaten dünyanın parası oluyorSize ne kadar dediler ki? Unimedcentre a gitmediniz mi siz? Bize Didem hn verdi bilgileri..
hayalimmm cnm senin ne zaman başlıyor tedavin....
hic bi sonuc yok testis de ki butun hucreler yapilar yok olmus daha hangi doktorla devam etcez ki esim ikinci tesesini oldu hala bisi yokk bitti galiba herseycnm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin...bu üzücü günlerde geçecek gene yola devam edeceksiniz inşlh
evet unimede gittik. belkide fiyatlar değişti bilemiyorum. zaten bişeye karar verdikten sonra pek bi önemi kalmıyor ya o para her türlü harcanıyor. gidip gelmesiyle zzaten dünyanın parası oluyor