Allahım şükürler olsunOlduuuu oldu bulundu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım şükürler olsunOlduuuu oldu bulundu![]()
Yok canim farklı iki tane kullanan da var ama fsh için bunu veriyor benceKaan hoca hastalarına hep aynı iğneyi veriyo galiba dimi
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirip kucağına versin inşallahOlduuuu oldu bulundu![]()
Hmm bizim fsh yüksek ondan chorimon 5000 verdiYok canim farklı iki tane kullanan da var ama fsh için bunu veriyor bence
Olduuuu oldu bulundu[/QUOTE ne guzel rabbim bizede bu gunleri gosterir İnsallah cnm. insallah hersey yolunda gider
Olduuuu oldu bulundu![]()
oooooo supersınn canım supersınnn harıkasınn rabbımm mutlulugunu daım etsınn nasıl sevındım anlatamammmmOlduuuu oldu bulundu![]()
ayyyy cnm benım cokkkkkkkkkk sewındımmmmmm heyecandan ellerım tıtrıyor resmen alllahım devamında getırsınnn cok mutlu oldummmmmOlduuuu oldu bulundu![]()
Kuzummmmm bin sükür Rabbime. Ağlıyorum sevincten hala canim benim. Rabbim tamamına erdirsinOlduuuu oldu bulundu![]()
Olduuuu oldu bulundu[/QUOTçok şükür canımm gözünüz aydın hamileyim demeyide nasip etsin allahım...
hayaliiiimmmm bize umut oldunnn rabbim mutlulugunu bozmasınn yuzunu guldursunnnnnOlduuuu oldu bulundu![]()
Allahim sana sükürler olsun sevincten agladim dualarimiz kabul olduOlduuuu oldu bulundu![]()
Rabbıme sukurler olsun canım Rabbım yardıncnz olsun ınsallah bundan sonrada Rabbım kucagnı bebıslerle doldursun hayırlısıylaOlduuuu oldu bulundu![]()
fsh 20falandı canım 13e dusmus sanırım valla bılmıyrumkı ıyıyemı gdyo kötuyemde doktor fsh dusmesı ıyı bısey demıs ılaclara devam edın falan yazmıs bu ayın sonunda 2ay olckta yıne bı hormon testı ıstemıstı o yapılck sız kulanıyomuydunz ılc falan cnmSizin tedava iyi gidiyo dedi demi Kaan hoca fsh kaçtı kaç oldu iğneden sonra
fsh 20falandı canım 13e dusmus sanırım valla bılmıyrumkı ıyıyemı gdyo kötuyemde doktor fsh dusmesı ıyı bısey demıs ılaclara devam edın falan yazmıs bu ayın sonunda 2ay olckta yıne bı hormon testı ıstemıstı o yapılck sız kulanıyomuydunz ılc falan cnm
Yok bu ay sonu başlıcaz bitkisel kullanıyoduk işe yaramadıysa iğne ve hapa başlıcaz bizim fsh 45 siz hangi hapı kullanıyodunuzfsh 20falandı canım 13e dusmus sanırım valla bılmıyrumkı ıyıyemı gdyo kötuyemde doktor fsh dusmesı ıyı bısey demıs ılaclara devam edın falan yazmıs bu ayın sonunda 2ay olckta yıne bı hormon testı ıstemıstı o yapılck sız kulanıyomuydunz ılc falan cnm
Fsh 20 den 13duşmuş sen ce iyi bişey değilmi bence süper bişeyfsh 20falandı canım 13e dusmus sanırım valla bılmıyrumkı ıyıyemı gdyo kötuyemde doktor fsh dusmesı ıyı bısey demıs ılaclara devam edın falan yazmıs bu ayın sonunda 2ay olckta yıne bı hormon testı ıstemıstı o yapılck sız kulanıyomuydunz ılc falan cnm