Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belginim iyiyim demeyi unutmuşum:)) yaa beni heyecan bastı bi gün benide böyle bekleyecekmisiniz aceba bende hamileyim diyebilecekmiyim büyülü bir kelime gibi geliyo....

belginim iyiyim demeyi unutmuşum:)) yaa beni heyecan bastı bi gün benide böyle bekleyecekmisiniz aceba bende hamileyim diyebilecekmiyim büyülü bir kelime gibi geliyo....

inşallah diyeceğiz canım belkide tedaviye başlasaydınız şuanda hamile bile olabilirdin hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın:Saruboceq:bende çok korkuyorum canım bizde buay düşünüyorduk ama eşim korkuyor bilmiyorum ne olcak hakkımızda hayırlısı...:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım bende şimdi geçmişe bakıyordum yazdıklarını okudum eşim çekiniyor yazmışsın..benim eşimde çekindi yola çıkacağımız sabah gitmeyelim dedi,korkmakta haklılar bende korkuyorum ya çıkmazsa diye ama zamanda ilerliyo beklemenin bize bi faydası varmı onuda bilmiyorum nohut kürüne başladım 3 gün oldu bide havuç suyu yapsam temmuza kadar ama ilaçlarla bunların hepsi iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum...

evet canım bende şimdi geçmişe bakıyordum yazdıklarını okudum eşim çekiniyor yazmışsın..benim eşimde çekindi yola çıkacağımız sabah gitmeyelim dedi,korkmakta haklılar bende korkuyorum ya çıkmazsa diye ama zamanda ilerliyo beklemenin bize bi faydası varmı onuda bilmiyorum nohut kürüne başladım 3 gün oldu bide havuç suyu yapsam temmuza kadar ama ilaçlarla bunların hepsi iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum...

ama canım başka çaremiz varmı yok en azından ne olacaksa olur bizde önümüze bakarız artık çünkü sürekli kafamızda bu sorunla yaşamakta zor kürlere gelince geçen yıl nohut suyunu eşim 3 ay kullandı çıkış olmadı ama inşallah içerde gelişme olmuştur çok fazla beklemekte iyi değil bence ama işte anlamıyorlar korkuya gelince hepimiz çok korkuyoruzsenağlamasenağlama

espoir evin hayırlı olsun güle güle otur bi de içinde bebişlerimiz olsa evlerimizin hayırlısıyla eksiğimiz kalmayacak:)))

anladığım kadarıyla herkes tedaviye niyetli bu yaz ben, espoir, belgin, selva tüm tedaviye başlayacaklar buradan hayırlı mutlu haberlerini versin inşallah umutolsun güzel bi başlangıç yapsın:))

anladığım kadarıyla herkes tedaviye niyetli bu yaz ben, espoir, belgin, selva tüm tedaviye başlayacaklar buradan hayırlı mutlu haberlerini versin inşallah umutolsun güzel bi başlangıç yapsın:))

Evet canim biz yaza dogru baslicaz bir aksilik çikmazsa
sen ne zaman basliyorsun ?
Insallah umutolsun ayagini sürerde arkasindan biz geliriz

işi gücü bıraktım bekliyorum hadi rabbim iyi haberler duymayı nasip et...espoir canım ev almışsınız bak şimdi öğrendim hayırlı olsun güle güle otur..darısı bize:)) kızlar çıkıyorum mutlu haber için döneceğim:))

canım güle güle otur içi çocuk sesleriyle dolsun inşallahh:Saruboceq:
evet canım allah nasip ederse inşallah düşünüyoruz bakalım:emir_bebek:

Evet canim biz yaza dogru baslicaz bir aksilik çikmazsa
sen ne zaman basliyorsun ?
Insallah umutolsun ayagini sürerde arkasindan biz geliriz

inşallah canım:Saruboceq:

allah izin verirse biz de temmuz düşünüyoruz... Biraz öne aldık 2-3 ay eşim bitkisel falan kullanmış olacak inşallah fayda eder... Emre bey belki tıkanıklık olabilir dedi ama kesin konuşmadı %100 çıkar diyemiyorum dedi haklı olarak. Hormon testi bile istemedi doğru dürüst bi tek FSH istedi bakalım onu da yapıp arayacak eşim.

allah izin verirse biz de temmuz düşünüyoruz... Biraz öne aldık 2-3 ay eşim bitkisel falan kullanmış olacak inşallah fayda eder... Emre bey belki tıkanıklık olabilir dedi ama kesin konuşmadı %100 çıkar diyemiyorum dedi haklı olarak. Hormon testi bile istemedi doğru dürüst bi tek FSH istedi bakalım onu da yapıp arayacak eşim.

canım allah yardımcımız olsun inşallah 2011 e hepimiz hamile gireriz bu dertle savaşan kimse kalmaz:Saruboceq::Saruboceq:

işi gücü bıraktım bekliyorum hadi rabbim iyi haberler duymayı nasip et...espoir canım ev almışsınız bak şimdi öğrendim hayırlı olsun güle güle otur..darısı bize:)) kızlar çıkıyorum mutlu haber için döneceğim:))

sagol selvacim
ev almadik sadece kiraya geçtik simdiye kadar annemlerle beraber yasiyorduk :))))

insallah iyi çikar tahlil sonucu
esimede tikaniklik olabilecegini sÖylemislerdi ama kesin degildi

yaa nerde kaldı bu UMUTOLSUN çatlattı bizi meraktan ama ben korkuyorum kanaması vardı biraz....

Back
X