Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belginim iyiyim demeyi unutmuşum:)) yaa beni heyecan bastı bi gün benide böyle bekleyecekmisiniz aceba bende hamileyim diyebilecekmiyim büyülü bir kelime gibi geliyo....
evet canım bende şimdi geçmişe bakıyordum yazdıklarını okudum eşim çekiniyor yazmışsın..benim eşimde çekindi yola çıkacağımız sabah gitmeyelim dedi,korkmakta haklılar bende korkuyorum ya çıkmazsa diye ama zamanda ilerliyo beklemenin bize bi faydası varmı onuda bilmiyorum nohut kürüne başladım 3 gün oldu bide havuç suyu yapsam temmuza kadar ama ilaçlarla bunların hepsi iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum...
hayırlı olsun canım evin.iyi günlerde otur inşallah...
merhaba espoircim
hayirli olsun canim güle güle otur yeni evinde kaydirigubbakcemile3
espoir evin hayırlı olsun güle güle otur bi de içinde bebişlerimiz olsa evlerimizin hayırlısıyla eksiğimiz kalmayacak:)))
anladığım kadarıyla herkes tedaviye niyetli bu yaz ben, espoir, belgin, selva tüm tedaviye başlayacaklar buradan hayırlı mutlu haberlerini versin inşallah umutolsun güzel bi başlangıç yapsın:))
canım güle güle otur içi çocuk sesleriyle dolsun inşallahh:Saruboceq:sagol canim
evet canım allah nasip ederse inşallah düşünüyoruz bakalımanladığım kadarıyla herkes tedaviye niyetli bu yaz ben, espoir, belgin, selva tüm tedaviye başlayacaklar buradan hayırlı mutlu haberlerini versin inşallah umutolsun güzel bi başlangıç yapsın:))
Evet canim biz yaza dogru baslicaz bir aksilik çikmazsa
sen ne zaman basliyorsun ?
Insallah umutolsun ayagini sürerde arkasindan biz geliriz
allah izin verirse biz de temmuz düşünüyoruz... Biraz öne aldık 2-3 ay eşim bitkisel falan kullanmış olacak inşallah fayda eder... Emre bey belki tıkanıklık olabilir dedi ama kesin konuşmadı %100 çıkar diyemiyorum dedi haklı olarak. Hormon testi bile istemedi doğru dürüst bi tek FSH istedi bakalım onu da yapıp arayacak eşim.
işi gücü bıraktım bekliyorum hadi rabbim iyi haberler duymayı nasip et...espoir canım ev almışsınız bak şimdi öğrendim hayırlı olsun güle güle otur..darısı bize:)) kızlar çıkıyorum mutlu haber için döneceğim:))
allah izin verirse biz de temmuz düşünüyoruz... Biraz öne aldık 2-3 ay eşim bitkisel falan kullanmış olacak inşallah fayda eder... Emre bey belki tıkanıklık olabilir dedi ama kesin konuşmadı %100 çıkar diyemiyorum dedi haklı olarak. Hormon testi bile istemedi doğru dürüst bi tek FSH istedi bakalım onu da yapıp arayacak eşim.