- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 457
- 173
Neden korku canımBen de tatile cikarim ohh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden korku canımBen de tatile cikarim ohh![]()
Yav herkes kendi görevini yapsın topiğin guzin ablasısın işteBen de tatile cikarim ohh![]()
Hımm kötü düşüNME canimkotu bisey gorursem diyeniye olacak kiz
Iyi pekiYav herkes kendi görevini yapsın topiğin guzin ablasısın işte
Ya bak istihare senin yapcan bişeyin senin için hayırlımı hayısızmı olcanı görmek içindir ben yatıyom ole hicde korkmuyomkotu bisey gorursem diyeniye olacak kiz
Zaten dünden razıymışIyi peki![]()
Tam tamAma seyyy![]()
Tam tam
Bak topikte bi sen bide ben varız millet ibadet yapiyo sen napıon burda sole bakim
bazen cok pozitifim bazen tam tersi iste elimde olmuyoHımm kötü düşüNME canim
Sen ne yapiyosan onu yapıyorumBak topikte bi sen bide ben varız millet ibadet yapiyo sen napıon burda sole bakim
Güzel lafSen ne yapiyosan onu yapıyorum![]()
Allah yardımcımız olcak güzel düşünelim yeterkibazen cok pozitifim bazen tam tersi iste elimde olmuyo
EvetGüzel laf
Ha ha ha ha
calisiyorum dusunmeye insallah canim insallah iyi olur sonumuz kendi bebeklerimizi sevebiloriz insaallahAllah yardımcımız olcak güzel düşünelim yeterki
Insallah canım ne kadar mucize olsada olcana inanmak lazım kolay deil tabi hep olumlu düşünmek Ama güçlü olmak lazım zaten hayat mucize lerle dolu degil micalisiyorum dusunmeye insallah canim insallah iyi olur sonumuz kendi bebeklerimizi sevebiloriz insaallah
testesteronun referans aralığı kaç?evet hiç tedavi olmadan yapıldı