- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 457
- 173
Napim kış sordu cevapladimGuzin ablalık yapmaya başladın yıne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napim kış sordu cevapladimGuzin ablalık yapmaya başladın yıne
Bişi demedikNapim kış sordu cevapladim![]()
Tesekkur ederm canimYok canım o aslan pencesı bu testere dıslı aslan pencesı farklı ikisi
Canim ya kusura bakma tekrar soruyorm ama simdi internetten baktimda testere disli kadinlar icin genelde kullaniliyo hep bayanlarla ilgili seyler cikiyo. Siz kullaniyomusunuzYok canım o aslan pencesı bu testere dıslı aslan pencesı farklı ikisi
Su anda bi tedavi olmuyoruz cnm emre bey sagolsun esime yapicak bisey yok dedigi icin esim tedaviye sicak bakmiyo yapsakta bosaymis gibi ama ben yinede sansimizi denemek istiyorum ama bu sefer cok iyi dusunmek lazm diye dusunuyorumtedavı falan olymsnz cnm
Neden öyle dedi canım genetik sorun mu vardiSu anda bi tedavi olmuyoruz cnm emre bey sagolsun esime yapicak bisey yok dedigi icin esim tedaviye sicak bakmiyo yapsakta bosaymis gibi ama ben yinede sansimizi denemek istiyorum ama bu sefer cok iyi dusunmek lazm diye dusunuyorum
Burda bi arkadas demişti bana canım tv de duymuş ibrahim saracoglundan testere dıslı erkek için diye biz içiyoruzCanim ya kusura bakma tekrar soruyorm ama simdi internetten baktimda testere disli kadinlar icin genelde kullaniliyo hep bayanlarla ilgili seyler cikiyo. Siz kullaniyomusunuz
canım biz bi 6 ay kadar kaan hocada tedavi gördük 3 ay prengy den sonra menegon vermişti bize de kullandık 1 yık kadar fsh ve testestronu dengeliyorlarKızlar sizin eşinizede kaan hoca menegon önerdimi
Bizde fsh testesteron hormonlar da bi problem yok o yüzden kararsızım sizde bi faydası oldumucanım biz bi 6 ay kadar kaan hocada tedavi gördük 3 ay prengy den sonra menegon vermişti bize de kullandık 1 yık kadar fsh ve testestronu dengeliyorlar
Hayir cnm genetik testimiz temiz cikti kromozon testimizde temiz cikti hormonlarimizda normal ama boyle bi sorunumuz var iste emre beyde teseden sonra yapicak bisey yok diyince bizde kaldik oyle ama ben yine bi umudumuz olduguna inaniyorumNeden öyle dedi canım genetik sorun mu vardi
İYİ AKŞAMLAR CANIM HEPİMİZ BÖYLE RASTGELE ÖĞRENDİK KORKMA ÖNCELİKLE YENİ BAŞLIYORSUN FSH NE KADAR DÜŞÜK ÇIKSA DOKTORLAR O KADAR İYİ KONUŞUYORLAR FSH YÜKSEKLİĞİ İÇİN İĞNELER FELAN VERİLİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA FSH DÜŞTÜKTEN SONRA TESE AMELİYATINA KARAR VERİYORLAR BU ŞEKİLDE YAVAS YAVAŞ YOLUNA GİRER İNŞALLAH HERŞEYiyi aksamlar ben yeni kayıt oldum ama yaklasık 6 aydır ara ara takıp edıyorum sıteyı .bır yıllık evlıyız ılk uc ay cocuk ıstememıze rahmen olmayınca doktora gıddık ılk yaptırdıgımızdan pek bıse anlamadık dogal olarak ama ara ara yapılan sperm testlerınde sonuc hep sıfır cıktı en son bızı kocaelı unv.hastanesıne sevk ettıler azospermı teshısı ıle.suan da unıversıtede evrakları hazırladık urolojı doktorları bızı tup bebek bolumune yonlendırdıler oraya tahlıllerı verdık dosya hazrladılar ıkımıze de suan beklıyoruz.esımde varıkosel yok gen testınde de bıse cıkmadı sıkıntı fsh yukseklıgı 35-38 arası.acıkcası bızı nerler beklıyo ne yapıcaklar hıc bır fıkrım yok.rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns.ama fsh yukseklıgı korkutuyo ınsanı.onun ıcın hıc bır sey kullanmadık ne bıtkısel ne de ılac.suan unıversıdeden haber beklıyoruz bakalım neye karar verıcklr . mıkro tese mı yapıcaklar ılac la mı ılk tedavı edıcekler bakalım yasayıp gorucez.sızlerden ogrendıgım cok sey oldu cok tessekkur ederım hepınıze.ara ara yapılan tedavılerı yazarım kı bılmeyenler de fıkır sahıbı olsun.ınsan ılk asamada sudan cıkmıs balık gıbı cırpınıyo her yere bakıyo okuyo hep bıseler arıyo. hayırlı aksamlar herkese
merhaba inş herşey güzel olur senin için de..benim eşime de azosperm teşhisi konuldu,2 defa tüp bebek yaptırdık ancak tutmadı,en son Kaan Hoca ya gittik gerçekten harika bir insan diyebilirim,para odaklı değil..sana tavsiyem eşinle beraber ona gidin,biz mesela başta yapacağımızı sonda yaptık keşke şeytan işi ama ona gitseydik ilk başta belki şimdiki kadar maddi manevi yıpranmazdık diyorum...yine de seçim senin herşeyin hayırlısı olsun herkes için..iyi aksamlar ben yeni kayıt oldum ama yaklasık 6 aydır ara ara takıp edıyorum sıteyı .bır yıllık evlıyız ılk uc ay cocuk ıstememıze rahmen olmayınca doktora gıddık ılk yaptırdıgımızdan pek bıse anlamadık dogal olarak ama ara ara yapılan sperm testlerınde sonuc hep sıfır cıktı en son bızı kocaelı unv.hastanesıne sevk ettıler azospermı teshısı ıle.suan da unıversıtede evrakları hazırladık urolojı doktorları bızı tup bebek bolumune yonlendırdıler oraya tahlıllerı verdık dosya hazrladılar ıkımıze de suan beklıyoruz.esımde varıkosel yok gen testınde de bıse cıkmadı sıkıntı fsh yukseklıgı 35-38 arası.acıkcası bızı nerler beklıyo ne yapıcaklar hıc bır fıkrım yok.rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns.ama fsh yukseklıgı korkutuyo ınsanı.onun ıcın hıc bır sey kullanmadık ne bıtkısel ne de ılac.suan unıversıdeden haber beklıyoruz bakalım neye karar verıcklr . mıkro tese mı yapıcaklar ılac la mı ılk tedavı edıcekler bakalım yasayıp gorucez.sızlerden ogrendıgım cok sey oldu cok tessekkur ederım hepınıze.ara ara yapılan tedavılerı yazarım kı bılmeyenler de fıkır sahıbı olsun.ınsan ılk asamada sudan cıkmıs balık gıbı cırpınıyo her yere bakıyo okuyo hep bıseler arıyo. hayırlı aksamlar herkese
merhaba inş herşey güzel olur senin için de..benim eşime de azosperm teşhisi konuldu,2 defa tüp bebek yaptırdık ancak tutmadı,en son Kaan Hoca ya gittik gerçekten harika bir insan diyebilirim,para odaklı değil..sana tavsiyem eşinle beraber ona gidin,biz mesela başta yapacağımızı sonda yaptık keşke şeytan işi ama ona gitseydik ilk başta belki şimdiki kadar maddi manevi yıpranmazdık diyorum...yine de seçim senin herşeyin hayırlısı olsun herkes için..