Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ıyısı görumcemı anlatıym mı allahın odunu beş on anlayacan konusmaz gırıdagın tekı boyayıp süsleyecen köseye otutturacan adetten ıste alncak kaynana alıverse bız verırızde oda almaz bize falanYok artık o kadar zenğin değilim siz kırışırsınız aranızda iyisin hani ya gorumcenle![]()
nohut yedırsena canım o ne ıse yaramıyomuşkıeşine avakado yediren varmı kızlar dün aldım nasıl tüketicez
Kız bu yazdiğini anladıysam arap olimne ıyısı görumcemı anlatıym mı allahın odunu beş on anlayacan konusmaz gırıdagın tekı boyayıp süsleyecen köseye otutturacan adetten ıste alncak kaynana alıverse bız verırızde oda almaz bize falan
nohut yedırsena canım o ne ıse yaramıyomuşkı
O nasıl bişeymiş beş aşamadan oluşuyo sizinki 4 aşamada kalıyo diye o zaman neden mikro tesede çıkmadıArkadaşlar merhaba ben bayagidir göremiyorum tropige herkes iyidir inş. Benim eşim dede inmemis testis var sol tarafı ve doktorun dediği sperm 5 aşamada oluşuyor sizin ki 4. Aşamada kalıyor genetik testi yapıldı bisey çıkmadı bi sorun yok yani micro tese olmuştu onda da sonuç olumsuz....genetik testimiz çıktı doktor ardından iğne tedavisine başlayalım %20 ihtimal verdi sanirsam 1 sene kullanacağız iğne 5 güne bir yapılacak göbekten olacak rapor çıkardık daha yeni dun ilk defa yaptırdık iğnenin adi ovitrelle benim durumunda olan varmı sizler ne gibi tedavi görüyorsunuz
Bi umut dedik dun test yaptık sıfırı gorduk geldikkızlar merhaba, bende geldim.
Yok mu yakınlarda eşi tese olacak kimse yada bi umut test yaptıracak.
Biraz heyecan katalım neşe olsun topicte çok sıradanlaşmaya başladı kimse gelmiyor artık![]()
Sizin teststron kaç iğneden sonra değiştimidahada cok sıfırlar görecez gbı Rabbımden umut kesılmez tabıde
dogru söyluyn canım bıraz hayata renk katalımkızlar merhaba, bende geldim.
Yok mu yakınlarda eşi tese olacak kimse yada bi umut test yaptıracak.
Biraz heyecan katalım neşe olsun topicte çok sıradanlaşmaya başladı kimse gelmiyor artık![]()
Hmmmtotal testosteron 1059 falan yazıyoda ben anlamdm
İğneden önce kactıtotal testosteron 1059 falan yazıyoda ben anlamdm
Bi umut dedik dun test yaptık sıfırı gorduk geldik
Sonsuza kadar gıderse ben gıdemem sonsuza kadar baya Bi ağır geliyo beş sene olcak evleneli kimin duğunune gitdiysem yanında bi bebek karnında bi bebeknapalım sonsuza kadar böyle gidecek değil ya, Allah duyuyor dualarımızı
Benim de evlenmeden önce isimleri vardı heralde hayallerde kalcakeğer bir gün rabbim bize anne olma fırsatı verirse, bebeğimin adını umut koymayı düşünüyorum son zamanlarda hep bu var aklımda
Hep hayal de kalmasin ya çınarim olsun benimdeBenim de evlenmeden önce isimleri vardı heralde hayallerde kalcak