Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar
ESPOıR nasılsın canım konuşamadık uzun zamandır taşındın yeni evine güle güle otur canım.operasyonunda 15 haziran da ymış son sıkıntındır inşallah sonrada hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.

arkadaşlar herkese merhaba belgincim ne yaptın maillerinin cevabı geldimi merak ettim

canım benim inan okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çoksenağlamasenağlamasenağlama

kızlar yukarıdada yazdığım gibi kafam karmakarışık çok yoruldum bunaldım uzaklara bu konuyu unutacağım bir yere gitmek istiyorum :(((

slm kızlar
ESPOİR nasılsın canım konuşamadık uzun zamandır taşındın yeni evine güle güle otur canım.operasyonunda 15 haziran da ymış son sıkıntındır inşallah sonrada hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.

Merhaba melish
kusura bakma yoktum bilgsiyarin önünde yeni gördüm;
sagol canim yeni geçtik evimize.
esyalar bitmiyor topluyorum annemin evinde bir türlü bitmiyor
fazla giremiyorum artik nette o yüsebn fazla konusamadik
insallah son sikitim olur 15 haziran ondan sonraki adetimde aksillik olmazsa baslicaz tüp bebege
sen ne durumdasin ?

canım benim inan okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çoksenağlamasenağlamasenağlama

Merhaba belgincim
esini ikna etmeye çalis simdi olmasin ameliyat ama ileride ne zaman kendini hazir hissedirse
benim esim normalde subatta tese olacakti kendini hazir hissetmeyince iptal ettik ve istedigi tarihte nisanda ameliyat oldu

Merhaba belgincim
esini ikna etmeye çalis simdi olmasin ameliyat ama ileride ne zaman kendini hazir hissedirse
benim esim normalde subatta tese olacakti kendini hazir hissetmeyince iptal ettik ve istedigi tarihte nisanda ameliyat oldu

canım bu ay düşünüyordum ben oda temmuz olsun iki ay daha bekliyelim diyor bilmiyoru yaaasenağlamasenağlama

canım benım ya o kafalar zaten bır karısık bır duzgun.... ama yınede sukur rabbıme baska amanszsız dert vermesın

canım bu ay düşünüyordum ben oda temmuz olsun iki ay daha bekliyelim diyor bilmiyoru yaaasenağlamasenağlama

canim benim acele etme
esine birak o ne zaman olurum derse o zaman olsun
kendini iyi hissetmesi önemli sonuçta o ameliyat olucak
esim subat'ta istemedi nisan'a erteliyelim dedi bende ses çikarmadim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız valaha bizde emre beye mail attık bakalım cevap geslsin ona göre ilça tedavsis uygularsa ekim gibi düşünüyoruz tedaviyi allah kısmet ederse

canım belginim lütfen sakin ol kafa n karışmasın allah ne zaman isterse o zaman eşininin hazır olmasını sağlayacaktır şimdi acele edipte hem eşinin hem kendi canını sıkma

kızlar yatıyorum kalkıyorum icim kan aglıyo cok moralim bozuk mahvolmuş durumdayım allahım sen büyüksün ne olursun kuvvet ve sabır ver sen bizi görüyosun kızlar ne olur dua edin ben bugünlerde kafayı bozmöazsam bi daha bozmam

canım lütfen üzülme isyan etme niye kafayı yiyeceksin sabırlı ol olmadıysa vardır bundada bir hayır allaha dua et ve ondan sabır dile unutmaya çalış kafanı başka şeyleer ver çocuk dünyanın sonu değil olması tabiki çok iyi olur ama kaderimizde yoksadfa fazla kendimizi yıpratmanın bir anlamı yok bu dünyaya bir dahamı gelcez yaşamanın tadını çıkar kimseyide kafana takma başkaları için yaşamıyoruz lütfen şimdi sakin ol daha fazla hem eşini hem kendini yıpratma bellimi olur bakarsın kendiliğinden oluverir hayat bu verecek olanda rabbim ona sığın gerisi gelir

Merhaba melish
kusura bakma yoktum bilgsiyarin önünde yeni gördüm;
sagol canim yeni geçtik evimize.
esyalar bitmiyor topluyorum annemin evinde bir türlü bitmiyor
fazla giremiyorum artik nette o yüsebn fazla konusamadik
insallah son sikitim olur 15 haziran ondan sonraki adetimde aksillik olmazsa baslicaz tüp bebege
sen ne durumdasin ?

hadi hayırlısı canım inşallah herşey daha iyi olucak.evlendiğimde 1 sene annemin evinden kendi evime kalan eşyalarımı taşıdım 1 sene sonra annemin üst katına geldim :)herşey geriye komik oldu biraz.
canım hafta başı transferim olucak allahın izniyle.ctsi kontrole gidince kesin gün belli olcak.

BELGıN cim karşılaşamadık nasılsın.?bizimki biyopsi şeklinde oldu tesa yanılmıyosam.inmemiş testis dedi dr elle muayene ve ultrason sonucu.üretmiyomuş vücudu vallahi canım hiçbişi bilmiyorum dr larda net bişi demiyo.

hadi hayırlısı canım inşallah herşey daha iyi olucak.evlendiğimde 1 sene annemin evinden kendi evime kalan eşyalarımı taşıdım 1 sene sonra annemin üst katına geldim :)herşey geriye komik oldu biraz.
canım hafta başı transferim olucak allahın izniyle.ctsi kontrole gidince kesin gün belli olcak.

senin adina çok sevindim yakinda transferin az kalmis bebeklerine kavusmak için
insallah bebeklerin sana tutunurlar
uzun mu kisa protokol mu ?

senin adina çok sevindim yakinda transferin az kalmis bebeklerine kavusmak için
insallah bebeklerin sana tutunurlar
uzun mu kisa protokol mu ?

canım ya inşallah olur bu sefer.3 tane vardı embriyom çözülürse hepsi transfer edilcek.uzun uygulandı yine ama neye göre karar veriliyo bilmiyorum ki dedimya çok bilgisizim.

canım ya inşallah olur bu sefer.3 tane vardı embriyom çözülürse hepsi transfer edilcek.uzun uygulandı yine ama neye göre karar veriliyo bilmiyorum ki dedimya çok bilgisizim.

Banada uzun uygulanacak
bana anlatirmisin nasil oluyor
biyolojistin bana dedigi adetten 21 gün sonra baslaniyormus ondan sonraki süreçte hiç bir fikrim yok

Banada uzun uygulanacak
bana anlatirmisin nasil oluyor
biyolojistin bana dedigi adetten 21 gün sonra baslaniyormus ondan sonraki süreçte hiç bir fikrim yok

canım ilk tüp bebek tedavisine adetin 3. günü başladık ilk aşamada antibyotik doğum kontrol hapı ve folbiol kullandım 10 gün sürdü sonrada lucrin iğne kullanmaya başladım adet olana kadar devam etti adetten sonra ilaveten pregron iğnesi başladık 10 gün kafdar öyle sürdü yumurtalar istenilen boyuta getirildi.son aşamada 36 saat öncesinde yumurta çatlatma iğnesi yapılıyo.bizim tesayla aynı gündü yumurta toplama bulunduktan sonra toplandı.ve 3 gün sonra embriyo ların oluştuğunu ve transfer olucanı sölediler ertesi gün olmuştu.

kızlar günaydın benimki pek aydın degil offfffffffff kızlar offfffffffffffffffffffffff napacagız allahıma bin şükür ama zor durumdayım

Back
X