Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyse kızlar ben kaçıyorummm;oğluşumun ütüleri var onları yapmam lazım hepinize bol bol dua edicem
RABBİM Sizlerede yaşatsın inş. bu güzel mucizeyi inş...

tamam canım kolaygelsin dualarını eksik etme laremcim hafta başında sıkıntım var dua et bana tutsun bu sefer.yaramazı öpmeye unutma. :)

iyiyim sen nasılsın melishh?
eşim 4 te MR sonucunu alıp ürolojiye göstercek bizimde bugün teşhisimiz konucak çok heycanlıyım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım iyiyim laremin oğlunu görünce içim kıpır kıpır oldu :)hadi hayırlısı tatlım sakın üzmeyin kendinizi.herşey düzelcek emin ol.yemek yiyosun dimi :)))))

canım iyiyim laremin oğlunu görünce içim kıpır kıpır oldu :)hadi hayırlısı tatlım sakın üzmeyin kendinizi.herşey düzelcek emin ol.yemek yiyosun dimi :)))))

laremin oğlu gerçekten çok tatlı allah anne babasına bağışlasın.
hayırlısı üzülmüyorum artık allahın dediği olur..
yemek yiyorum yaaa :)) eşim kendini derdini unutmuş bana vitamin almış dün akşam onuda kullanıyorum.

yasemincim kusura bakma ben senin olayı htaırlaamıyorum ne oldu canım sizee bu arada bende agzıma lokma alack durumda degilim

laremin oğlu gerçekten çok tatlı allah anne babasına bağışlasın.
hayırlısı üzülmüyorum artık allahın dediği olur..
yemek yiyorum yaaa :)) eşim kendini derdini unutmuş bana vitamin almış dün akşam onuda kullanıyorum.

canım ya öyle tabi.allah vercem derse vercek vermezse alcam demek ne haddimize.bedenimizdeki bu canlarda yaradanın emaneti onlara iyi bakmamız gerek değilmi?kendimizi yıpratmayalım.biz çaremizi arıyoruz ama verip vermemek yaradana kalmış.allah bilir tabi ama sizin normal olur bence.içini rahat tut.

canım ya öyle tabi.allah vercem derse vercek vermezse alcam demek ne haddimize.bedenimizdeki bu canlarda yaradanın emaneti onlara iyi bakmamız gerek değilmi?kendimizi yıpratmayalım.biz çaremizi arıyoruz ama verip vermemek yaradana kalmış.allah bilir tabi ama sizin normal olur bence.içini rahat tut.

tabiki annemin dediği gibi ısmarlama bebek deyilki bu istediğini sipariş veresin :))
biz elimizden geleni yapalım takdiri ilahi allaha kalmış..ne kadar tatlı dillisin sen yaa ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur..

yasemincim kusura bakma ben senin olayı htaırlaamıyorum ne oldu canım sizee bu arada bende agzıma lokma alack durumda degilim

umutolsun çok yıpratıyosun kendini biraz toparlanmaya çalış canım.size embriyo dondurma ile ilgili bilgi mi vermediler yoksa önerdilerde sizmi istemediniz.çünkü sayı vermemişler yeteri kadar bulundu demişler anlayamıyorumki bu bol bulundu olarak anlaşılıyo.birdahaki sefer olursa şansınız yüksek yine.bize dr birdahaki seferiniz yok dedi açık açık.herşey bitmiş değil üzme kendini

tabiki annemin dediği gibi ısmarlama bebek deyilki bu istediğini sipariş veresin :))
biz elimizden geleni yapalım takdiri ilahi allaha kalmış..ne kadar tatlı dillisin sen yaa ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur..

ya çok kanım kaynadı sana sempatik şey seni :)))))
kıs kardeşim var benim onunla yaşıtsın nişanlı oda.
ailen biliyomu sizin durumu peki annen öyle demişya

ben sitede yeniyim umutolsun opuyorumnanaktan
eşimin sperm sonucu 8 tane çıktı..
prolaktin hormonu yüksek çıktı.. MR çekildi sonuç bugün belli olcak..
sende artık kendine gel hayatım hayat devam ediyor bi şekilde..yaşını bilmiyorum ama kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin tatlım..
biz çözüm arıcaz takdiri ilahi allaha kalmış..

ya çok kanım kaynadı sana sempatik şey seni :)))))
kıs kardeşim var benim onunla yaşıtsın nişanlı oda.
ailen biliyomu sizin durumu peki annen öyle demişya
vallahi ağzımdan aldın lafı bende seni çok sevdim.benimde 1 tane kızkardeşim var başka yok.aileden kimse bilmiyo sadece ben ve eşim biliyoruz.daha önceden annem falan benden kaynaklı zannediyordu bizim toplumumuz öyledir yaa erkekte hiç sorun aramazlar direk kadından olmuyodur derler..bizdede herkes bana yükleniyodu..

vallahi ağzımdan aldın lafı bende seni çok sevdim.benimde 1 tane kızkardeşim var başka yok.aileden kimse bilmiyo sadece ben ve eşim biliyoruz.daha önceden annem falan benden kaynaklı zannediyordu bizim toplumumuz öyledir yaa erkekte hiç sorun aramazlar direk kadından olmuyodur derler..bizdede herkes bana yükleniyodu..

hakikaten öyle bizimde annem tutturdu bigün gidelim dr a die bizde yen iöğrenmiştik.anneme patladım yeter ya die böle böle die anlattım sora.kötü sarsıldı kadın.derken tedavi tüp bebek baya geçti işte zaman.zor işimiz ama yılmamak lazım :)

hakikaten öyle bizimde annem tutturdu bigün gidelim dr a die bizde yen iöğrenmiştik.anneme patladım yeter ya die böle böle die anlattım sora.kötü sarsıldı kadın.derken tedavi tüp bebek baya geçti işte zaman.zor işimiz ama yılmamak lazım :)

bende eğer lafını yaparlarsa söylerim artık annelere..
zaten kayınvalimdemler üst katta oturuyor her gün laf sokuşturup duruyo sinir oluyorum..
bu arada aslen bursalımısın?
bizde selanik göçmeniyiz..

bende eğer lafını yaparlarsa söylerim artık annelere..
zaten kayınvalimdemler üst katta oturuyor her gün laf sokuşturup duruyo sinir oluyorum..
bu arada aslen bursalımısın?
bizde selanik göçmeniyiz..

bulgaristan göçmeniyiz biz :)
ya ne hakla laf söler ya sen daha çok gençsin sana bu şekilde bişi söyleyemezki kimse.üstelik eşinden dolayı ve kayın valideden laf duyuyosun pes vallahi.anası değilmi söyle nolcak.benim eşimin ailesinden kimse bilmiyo ama biz görüşmüyoruz.2 senede daha geçen hafta görüştük sadece.

bulgaristan göçmeniyiz biz :)
ya ne hakla laf söler ya sen daha çok gençsin sana bu şekilde bişi söyleyemezki kimse.üstelik eşinden dolayı ve kayın valideden laf duyuyosun pes vallahi.anası değilmi söyle nolcak.benim eşimin ailesinden kimse bilmiyo ama biz görüşmüyoruz.2 senede daha geçen hafta görüştük sadece.

biraz daha sabrediyorum sonra fena patlıcam...siz en iyisini yapıyosunuz görüşmemekle biz hep iç içeyiz en çokda buna sinir oluyorum..istersen msn vereyim orda konuşalım müsait olduğun zamanlar topik bizim sohbetimizle dolmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biraz daha sabrediyorum sonra fena patlıcam...siz en iyisini yapıyosunuz görüşmemekle biz hep iç içeyiz en çokda buna sinir oluyorum..istersen msn vereyim orda konuşalım müsait olduğun zamanlar topik bizim sohbetimizle dolmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok ii olur burdanmı yazcan özel msjamı yazcan adresi

amin kızlar darısı sizlere olsun inş.;banada git başkasının spermini kullan demişlerdi ameliyattan sonra şükür RABBİME o yüzden sabır inş...

oyyy kuzum yesin teyzesi onu:))) maşallah laremcim pek tatlı.allah analı babalı büyütsün.bizlere de nasip etsin inş.:Saruboceq:

kızlar uzun süredir ilaç kullanıyodu eşim.yarın spermigram yaptırcaz.spermden hiç ümidim yok ama inşallah yuvarlak hücre çıkar.o bile bizim için çk önmli.mübarek günde allahım hepimize mucizeler yaşamayı nasip etsin....

Back
X