Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇİÇEKcim sperm yok ama nedeni yazmıyo mu? raporda sebep olmalı...
üretim var yani eşinde ne güzel.tedaviyle sperme dönüşür bence.bir süre sonra tekrar deneyin derim ben.bu arada siz kaan beyde tedavi gömüşmüydnz teseden önce?
bizim pataloji raporunda germ hücre aplazisi yazıyodu.hiç hücre yok, üretim yok yani canım.ama biz hala bi umutla uğraşıyoruz.test önmde şimdi miktar 8 yazıyo.
canım bence sen kaan beyle görüş walla bak.sen daha şanslısın benden.bize bile azda olsa şans verdi.sizin şansınız fazla.mail at ona
gamzecim insallah üretim olur canim allahim derdi verdi dermaninida verir insallah
inşallah canım bnde öyle diyorum hep.hadi bakalım hayırlısıyla sizin tedavide olumlu snuçlanır.zaten teden sonra en az 6 ay tekrar tese yapmıylr.inşallah gerek klmaz 2. ye.
iyi akşamlar kızlar bugün yoğunluktan giremedim sabah direksiyon sınavına girdim sonrada misafir vardı fırsat bulamadım geçmişe bir göz atıyım bakalım ne var ne yok...
insallah canim insallah allahim hayirli zamanda hayirlisini versin herkese tese oldugu günü hatirliyorumdu cok zordu beklemek.insallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize
evet yandaki küçük oğlan benim oğlum banada neler neler denmişti arkadaşlar sabır inş. hiç unutmayın RABBıM büyük derdi veren dermanını da veriyorrrr
;sakın kötü düşünmeyin