- 8 Ocak 2015
- 153
- 104
- 33
- 34
Sizin azosperm degil de ağır oligosperm mi acaba durumunuz? Suanda da varmis canli çıkış sonucta. Belki tedavilerle yukselir sayınız. Hic tupe gerek kalmaz. Bir de odaya girmeyi siz mi teklif ediyorsunuz? Bize hic isterseniz siz de girin tarzinda bisey söylenmedi :/[/QUOTE]Ve kızlar yanlış anlamayın beni ama sizlere birsey daha söyleyecem eşinizi spermiyogram testi verdiği zaman sizde eşin izle birlikte odaya girip testi vermesine yardimci olun ben başlarda girmiyorum utanıyordum girmedigim zaman sperm hiç çıkmıyordu ama girdiğim zaman sperm var en azından bu da iyi yani ama spermiyogram testi verildiği zaman hepsini incelemiyorlar sadece bir kısmına bakıyorlar belki hepsine baksalar sperm daha çok olabilir inşallah hepimizin tedavisi iyi sonuç çıkar bizlerde bebislerimize kavuşuruz inşallah
Valla cnm bize hep azosperm denildi bizde sperm üretimi için uğraşıyoruz daha fazla olsun diye çünkü tuo bebek yaptığımız zaman mikro tese ile sperm aldılar bize de kimse girin demedi ama esim girdikten sonra arkasından ben gidiyorum çünkü onun dışında sıvı kullanılmaması gerekiyor sperm leri öldürüyor bizde o riski almak istemiyoruz eşinodaya ggittiği zaman arkasından sen git cnm