canım 7 ay oldu tedaviye başlayalı kasımda kontrolü var o zaman öğrenicez sperm çıkışı var mı yok mu. inşallah vardırPeki sperm çıkışı var mı canim hormonlarımi normale getiriyorsunuz igneyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 7 ay oldu tedaviye başlayalı kasımda kontrolü var o zaman öğrenicez sperm çıkışı var mı yok mu. inşallah vardırPeki sperm çıkışı var mı canim hormonlarımi normale getiriyorsunuz igneyle
hormonları yerine getirmeye çalışıyoruz canımcanım 7 ay oldu tedaviye başlayalı kasımda kontrolü var o zaman öğrenicez sperm çıkışı var mı yok mu. inşallah vardır
Rabbim gönlüne göre versin canimcanım 7 ay oldu tedaviye başlayalı kasımda kontrolü var o zaman öğrenicez sperm çıkışı var mı yok mu. inşallah vardır
Çok haklısın canım gerçi ben burda 3 kez denedim olmayınca türkiyeye karar verdik.sizin sorununuz da mı azospermi?Bizde ayni yurtdisindayiz türkiyede tedavi görüyoruz gercekden böyle zor oluyor git gel maddi manevi yipraniyosun ama deger iste burdaki doktorlar kestirip atti hemen baskasindan sperm al dedi direk bizde türkiyeye karar verdik
Çok haklısın canım gerçi ben burda 3 kez denedim olmayınca türkiyeye karar verdik.sizin sorununuz da mı azospermi?
Allah'ım kurban olduğum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah.Tedaviye başladınız mı,eşin mikro Tese olacak mı yada oldu mu?Bende almanyadayım bu aradEvet maalesef azosperm hic sperm yok ne yazikki
Canım haklısın bi yandan bizim için zor bir durum ama o %15 umudumuz,hem daha kötü durumda olan kader arkadaşlarımızı da düşünürsek buna da çok şükür,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasib etsin inşaAllahArkadaşlar microtese ile bulunan spermlerle hamile kalma oranı %30 diye okudum doğru miniksen var mı yani microtese de bulunma oranı %50 bulunduğunda hamile kalma oranı %30 Muş yani bulunsa bile oran çok düşük bu durumda toplam şansımız %15 oluyor matematikçi olarak hesapladımve üzüldüm
Canim ben de bu durumu cok merak ediyorum. Ama burdan bi kac arkadasla konustum. Birinde cok az cikis varmis onunla 2 defa denemisler tutmamış ama microtese yapmislar onda cikan spermlerle 2 kez denemis ikisi de tutmus. Bir de biz merkezdeyken embriyolog bi bayana bilgi veriyodu. Sperm bulunddu ve bu spermler disari cikandan daha kaliteli şansımız daha cok diye. Dikkatimi cekmisti bu konusmalari. Insallah şansımız bu kadar dusuk degildir. Bu kadarsa da yapacak bisey yok. Insallah en kisa zamanda kavusuruz miniklerimize. Saglikla,hayirla..Arkadaşlar microtese ile bulunan spermlerle hamile kalma oranı %30 diye okudum doğru miniksen var mı yani microtese de bulunma oranı %50 bulunduğunda hamile kalma oranı %30 Muş yani bulunsa bile oran çok düşük bu durumda toplam şansımız %15 oluyor matematikçi olarak hesapladımve üzüldüm
Canım microtese için %50 şans var diye ilk kez yapılan herkese söylüyorlar diğeri de tüp bebek merkezlerinden gelen oran yani hiç microtese olmamış herkeste aynı oranda şans var tabi ikinciyi olacaklar değişiyorCanım haklısın bi yandan bizim için zor bir durum ama o %15 umudumuz,hem daha kötü durumda olan kader arkadaşlarımızı da düşünürsek buna da çok şükür,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasib etsin inşaAllah
amin canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .Rabbim gönlüne göre versin canim
İnsqllh canim hepimizin ins bizde variskosel ameliyatindan snra çıkış oldu ins sizdede hormon tedavisinden snra çıkış olur arkadasimamin canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Allah'ım kurban olduğum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah.Tedaviye başladınız mı,eşin mikro Tese olacak mı yada oldu mu?Bende almanyadayım bu arad
a.
Hayırlı haberler alırsınız inşaAllah.Peki nasıl bir tedavi uygulanıyor ilk başından anlatabilir misin fikir olsun istiyorum bana da..9 aydir tedavideyiz esim 1 kere mikro tese oldu olgunlasmamis hücreler cikdi suanda devam ediyoriz aralikda doktor cagirdi bakalm ne dicek
Sanırım muayene olup öğrenmek lazım yani doktorlar ne diyecek.Bakalım şuan türkiyeye gitme imkanımız yok gelecek sene 3. veya 4. ayda gidip görüşücez inşaAllah bu sefer olur.Canım microtese için %50 şans var diye ilk kez yapılan herkese söylüyorlar diğeri de tüp bebek merkezlerinden gelen oran yani hiç microtese olmamış herkeste aynı oranda şans var tabi ikinciyi olacaklar değişiyor
Hayırlı haberler alırsınız inşaAllah.Peki nasıl bir tedavi uygulanıyor ilk başından anlatabilir misin fikir olsun istiyorum bana da..
merhaba ya rica etsem nasıl bir tedavi uyguluyor dr unuz ilaç vs.. filan beni ve bizleri de bilgilendirirsen sevinirim sakıncası yoksa9 aydir tedavideyiz esim 1 kere mikro tese oldu olgunlasmamis hücreler cikdi suanda devam ediyoriz aralikda doktor cagirdi bakalm ne dicek
Bol bol dua et bizler de hepimiz için ediyoruz zaten.Moralini yüksek tutmaya çalış ve hep umutlu ol Rabbime zor değil o "ol" derse olur.İnşaAllah bu sefer yolunda gitsin herşey ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir ama yine de Rabbim kimseye yaşatmasın...Igne tedavisi haftada 2 igne 2 güne 1 klomen tablet ve her gün beta caroten kapsül kullaniyofu esim gecen ay igneyi haftada 1e düsürdü klomeni birakdirdi betaya devam dedi bakalm aralikda ne dicek artk tese olsun istiyorum esimin