AminnnnBizde sperm çıktı canim ins sizdede çıkar Rabbimin izniyle hepimiz mutlu olalım ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnBizde sperm çıktı canim ins sizdede çıkar Rabbimin izniyle hepimiz mutlu olalım ins
merhaba canım benim eşimde sebebi bilinmeyen azospermi iki hafta önce memorıalde microtese oldu sperm bulunamadı memorıaldeki doktor bize ikinci microteseyi önerdi bizimde kafamızda soru işaretleri oluştu ve emre bakırcıoğluna gittik ilk izlenimlerim cok iyi çok dürüst bir doktor eğer gitmek istersen bilgin olsun hiç bir soru işareti klamadı bizde her sorumuzu ayrı ayrı cevapladı bize ikinci microteseyi önermediKızlar burada Emre beyin hastası olan var mı?
Tese olmicakmisiniz napacaksınız pekimerhaba canım benim eşimde sebebi bilinmeyen azospermi iki hafta önce memorıalde microtese oldu sperm bulunamadı memorıaldeki doktor bize ikinci microteseyi önerdi bizimde kafamızda soru işaretleri oluştu ve emre bakırcıoğluna gittik ilk izlenimlerim cok iyi çok dürüst bir doktor eğer gitmek istersen bilgin olsun hiç bir soru işareti klamadı bizde her sorumuzu ayrı ayrı cevapladı bize ikinci microteseyi önermedi
aleykum selam hos geldiniz aramizaş Yaaa bende normal yolla cikis icin dua ediyorum Rabbime. Ne gibi bitkiseller kullandiniz acaba?Selamun aleykum arkadaşlar. Benim eşime de sebepsiz azosperm teşhisi kondu 15 aydır da türlü türlü bitkiseller denedik. En son Umut tüp bebekte Tansel beye gittik o da micro tese ve tüp bebek önermişti. Ama daha nasip olmadı ve biz normal yolla çıkış olmasını istiyoruz bu yüzden Celalettin Peru ya randevu aldık. Acaba aranızda Celalettin beyin hastası var mı? Nasıl bir doktor? Önerir misiniz yoksa direk Tansel bey de micro tese mi olalım?
sadece sabah ları yarımçay bardağı çakşırsuyu üstünü suyla tamamlıyosunCnm caksir suyunu küçük çay bardağlâ mi veriyorsnz bizim fsh 70 ten 50 ye dusurmus bir haftada ama testeronda 100 den 50 ye düşmüş ama ben sabah akşam veriyorum sadece sabah mi vermek gerekiyor![]()
Ben kesinlikle tedavi olmadan micro tese olmayın derim biz 3 defa micro tese olduk 2 sinde sperm bulundu ama kalite dusuktu c.peru hoca ile 2 ay önce tanıştık keşke micro tese olmadan gelseydiniz dedi 2 aydır tedavideyiz 1 ay sonra kontrole gideceğiz sonuçları yazarım insallhSelamun aleykum arkadaşlar. Benim eşime de sebepsiz azosperm teşhisi kondu 15 aydır da türlü türlü bitkiseller denedik. En son Umut tüp bebekte Tansel beye gittik o da micro tese ve tüp bebek önermişti. Ama daha nasip olmadı ve biz normal yolla çıkış olmasını istiyoruz bu yüzden Celalettin Peru ya randevu aldık. Acaba aranızda Celalettin beyin hastası var mı? Nasıl bir doktor? Önerir misiniz yoksa direk Tansel bey de micro tese mi olalım?
Bende ilk önce tedavi öneriyorum yani cikisin normal olmasiçin elimizden gelen herseyi yapmak şifa Allahtan diyip Rabbin izniyle.en son mikro tese bütün tahlilleri tetikleri yaptırdıktan snra öneriyorum tabiki bende bunları yaşayan insan olarak yaşadığım için doktor filan değilim ama bu durumu yaşamış biriyim..Ben kesinlikle tedavi olmadan micro tese olmayın derim biz 3 defa micro tese olduk 2 sinde sperm bulundu ama kalite dusuktu c.peru hoca ile 2 ay önce tanıştık keşke micro tese olmadan gelseydiniz dedi 2 aydır tedavideyiz 1 ay sonra kontrole gideceğiz sonuçları yazarım insallh
Teşekürler cnmsadece sabah ları yarımçay bardağı çakşırsuyu üstünü suyla tamamlıyosun
Cnm sizin normal çıkış oldu sanırım bitkisel kullandığınız kür var mıydı. ?Anladım arkqdasim bendr yardimci olmak istedim bilgilendirmek ama önceki yazılmış hakkımızda hayırlısı benimde bir sene oldu azo olanli kasim da öğrenmistik bizde ins herkese sperm çıkışı nasip olsun tedaviden hepimiz olumlu sonuç alalım
Amin canim amnCanimmm ogrenli bir sene olmustj bes teste sifirdi variskosel ameliyatindan sperm çıkışı oldu elhamdullah herkese nasip olsun ins
Canım zaten orada testleri isticek tekrar muayene yapmaz.son bir hormon ister belki o gün ki hormon a göre tedavi ye başlar.sizde burdan yalıp gönderebilirsiniz gibi geldi bana..patoloji sonucu ne çıktı sizin..ana hücreler dediğin nedir anlamadım..inşallah hepimizin yüzünü güldürsün RABBİM..biz başladık tedavi ye.microtese sonunda maturasyon aresti duraklama çıktı.yani sperm üretimi biraz devam ediyor sonra duruyor..ona göre ilaç tedavisi başladı.6 ay sonra bakalım hayırlısıkızlar merhaba bırsey soracam kaan aydosa randevu aldık 26 ocaqa verdı en yakın bız ekım 8 de mıcro tese olmustuk sperm bulunamadı ama ana hucreler cıktı bızde tedavıye baslayalım bıran once dedık kaan aydosta ama randevu ocakta oldugu ıcın gıdemıoruz suan maıl yoluyla ıstedıgı testlerı yapıp gondersem randevuya gıtmeden tedavıye baslayabılırmıyız acaba kaan hocaya maıl attım sordum bır kac test ıstemıs yapın yollayın ona gore tedavı planı cıkarılım yazmıs acaba randevuyu beklesem mı yoksa maıl yoluyla baslasam mı ya kararsız kaldım