çıkış olmadı ama şuanda dinlenme aşamasındayız normal yollada kalma ihtimali varmış bekliyoruz şimdilik ve karar verdiğimizde ameliyat aşamasına geçilecek içerde herşey tammış yani :))Ne aşamada tedaviniz çıkış başladı mı canım
Canım benim Allah hayra cıkarsın. Kotuye yorma tersıne cıkar ruyan belki. Allaha sıgın ve git al sonucunu. Hiç bozma moralini eger cok korkunç bi ruyaysa suya anlat ben oyle yapıyorum dillendirmiyorum yani kimseye anlatmadan : )Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.. Onumuzdeki hafta genetik sonucumuzu almaya ve yeniden test yaptirip muayene olmaya gidecez. Dun gece yatakta dusunurken allahim bana sonuc hayirli mi goster diye dua ederek yatmistim. Ama istihare namazi kilmadan yalnizca boyle dua ettim ve yattim. Gece iki tane korkunc ruya gordumsimdi aklimdan çıkmıyor gidip sonucu almaya da korkuyorum ne yapsam da aklimdan çıkarsam bu dusunceyi? Icimi ne rahatlatir ki
Insallah canim. Biraz daha iyiyim suan. Ama aklimdan da çıkmıyor :/ guzel sonuc alalim dua edin insallah kader ortaklarimCanım benim Allah hayra cıkarsın. Kotuye yorma tersıne cıkar ruyan belki. Allaha sıgın ve git al sonucunu. Hiç bozma moralini eger cok korkunç bi ruyaysa suya anlat ben oyle yapıyorum dillendirmiyorum yani kimseye anlatmadan : )
Çok sağolun ama haftaya ameliyatımız var inşallah 6 aylık tedaviden sonra değişim görülüyormuş bizim 1 hafta var ama yine de kullansın mı bilemedim doktora soralım çok teşekkürlerCoenzym ku 10 vitamini icsin esin. Cok faydalı. Internette bakin faydalarına
Canım bizim doktorumuzda emre bey öyle söyledi dondurma bencede daha mantıklı sonuç olumsuz olursa hem maddi hem manevi yıpranmamış oluruz hemde zaten okuyorum bebek sahibi olanların çoğu dondurulmuşlarıyla kalanlar çoğunluk öyle gördüm ben ama yinede senin kararın bide biz istanbulda emre bakırcıoğluna ameliyatı yaptırım eğerki sperm çıkarsa dondurup kendi memleketimizdeki tüp bebek merkezinde devametmeyi düşünüyoz nasip olursa o aşamaya gelmeyi tabi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...slm arkadaşlar bende eski üyelerdenim uzun zamandır yazmıyorum,benim eşimde azosperm 2 yıldır tedavi grüyoruz
önümüzdeki haftalarda eşim mikrotese ameliyatı olacak,acaba ben hazırlanmalıyım kızlar
doktorumuz önce spermi bulup donduralım sonra tedaviye devam ederiz dedi,ben kararsız kaldım eşimde istemiyo hazırlanmamı sizce ne yapalım
Bazi ruyalar Allahtan bazi ruyalar seytandandir. Hem sizin duaniz istihare degildir. istihare bildiyiniz uzere bir seye kalkisirken karaksiz kaldiginizda Rabbim bu is benim icin hayirlisi mi edeyim demektir. Bir nevi niyyetini Allaha danismaktir.Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.. Onumuzdeki hafta genetik sonucumuzu almaya ve yeniden test yaptirip muayene olmaya gidecez. Dun gece yatakta dusunurken allahim bana sonuc hayirli mi goster diye dua ederek yatmistim. Ama istihare namazi kilmadan yalnizca boyle dua ettim ve yattim. Gece iki tane korkunc ruya gordumsimdi aklimdan çıkmıyor gidip sonucu almaya da korkuyorum ne yapsam da aklimdan çıkarsam bu dusunceyi? Icimi ne rahatlatir ki
Canım inşallah öyledir tabi de azospermi sonrası normal yolla olması imkansıza yakın tabi yine de Allah'ın hikmetinden sual olmaz. Ayrıca içeride herşey tammış derken ne demek istedin ve bu Nasıl anlaşılıyor aceba. Yanlış anlama biz de Celalettin hocada tedavi olduk daha önce ama söylediklerini çok anlamadımçıkış olmadı ama şuanda dinlenme aşamasındayız normal yollada kalma ihtimali varmış bekliyoruz şimdilik ve karar verdiğimizde ameliyat aşamasına geçilecek içerde herşey tammış yani :))
Insirah oku canım içini ferah tut hersey güzel olacak :)Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.. Onumuzdeki hafta genetik sonucumuzu almaya ve yeniden test yaptirip muayene olmaya gidecez. Dun gece yatakta dusunurken allahim bana sonuc hayirli mi goster diye dua ederek yatmistim. Ama istihare namazi kilmadan yalnizca boyle dua ettim ve yattim. Gece iki tane korkunc ruya gordumsimdi aklimdan çıkmıyor gidip sonucu almaya da korkuyorum ne yapsam da aklimdan çıkarsam bu dusunceyi? Icimi ne rahatlatir ki
Canim bize de aynı söyledi ... herşey Cok iyi dedi ... normal yoldan cikabjlir falan dedi...lokosit biterse çıkar gibi ...kaç yıl tedavidesiniz celalettin hoca da? Sizin problem.neydiiçıkış olmadı ama şuanda dinlenme aşamasındayız normal yollada kalma ihtimali varmış bekliyoruz şimdilik ve karar verdiğimizde ameliyat aşamasına geçilecek içerde herşey tammış yani :))
cok ıyı bır merkez bızde yaptık ama olumsuz oldu maalesef umarım sızın guzel olurBiz kısmetse memorial da murad beyle düşünüyoruz çok olumlu yorumlar okudum merkez için de o yüzden canım
evet biliyorum ama o sekilde dua edip yattığım icin etkisinde kalmıştım ruyalarin. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz :)Bazi ruyalar Allahtan bazi ruyalar seytandandir. Hem sizin duaniz istihare degildir. istihare bildiyiniz uzere bir seye kalkisirken karaksiz kaldiginizda Rabbim bu is benim icin hayirlisi mi edeyim demektir. Bir nevi niyyetini Allaha danismaktir.
insallah canimm. Sagol desteğin icinInsirah oku canım içini ferah tut hersey güzel olacak :)
Bizi de Celalettin hoca yönlendirdi 1 hafta dediler ama 10 günde çıktı sonuçkızlar inhibin b testi yaptıran var mı kaç günde çıkıyor sonucu. celalettin hoca dan randevu aldım bu ayın sonuna bu testi yaptırın demişti burada yaptıramayacağız gittiğimizde ist yaptıralım dedik ama sonuç kaç günde çıkıyor internetten araştırdım bulamadım
Rabbim yardımcıniz olsun ins arkadasim ins mutlu sonuçlar çıkar ❤Carsamba gunu bizim 2.tesemiz var emre beyde kizlar hem watsap grubundan hem burdan yazmaya calisacagim..
Allah razi olsun canim Rabbim herkesin duasini geri cevirmesin insallah...aminRabbim yardımcıniz olsun ins arkadasim ins mutlu sonuçlar çıkar ❤
İnşallah canım.. Bu arada sizde çıkış var mıydı microtese mi oldunuz ve hangi doktorları önerirsin...cok ıyı bır merkez bızde yaptık ama olumsuz oldu maalesef umarım sızın guzel olur
Boyamalı test her yerde yok ama radyoloji dediğin dopler canım öyle söylersen daha iyi olur ya da testis ultrasonuarkadaşlar emre bey bizden semen analizi istemişti bide radyolaji burdaki bütün tüp bebk mrkz aradım semen analizi norman sperm testi anlıyolar boyamalı diyom analamıyolar bide radyolaji galiba testislerin rotgeni gibi bişey onuda nalamıyolar o bizde yok diyolar daha önce bu testleri yaptıranlar yardımcı oalabilir mi başka isimleri var mı bunların ben mi anlatamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?