Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok neden ara verdiniz derken 10 sene neden ara verdiniz demek istemiştim kaan hocamı söylemişti yapılacak birşey olmadını nebido bizde hemen işe yaramıştı ama birdaha bişi çıkmadı malesef bu igne 3aylık 6aylık falan kullanılmıyor muymuş aceba bidaha yazmadı bize o igneyi 1 kere kullandık inşallah sizde işe yarar
Yok canim kaan hoca degil ondan once tese oldugumuz doktor soyledi ist. Memorialde olmustuk peki işe yaradi derken spermi cikti igneyi kullandiktan sonra fisch testi yaptiniz

Hiç tüp bebek yaptırmadıysa 3 kez devlet destekli hakkın varmış kimlik fotokopi eşinin sigorta gün sayısı 3 tane ne Sperm testi istemişlerdi hatırladım kadarıyla birde yaş 24 olmak lazım 23 olmayacak yani 24 ve sonraki yaşları karşılıyor
Cevabın için cok teşekkür ederim canım bakalım bizimde tüp bebek maceramız başlıyor Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
sen tüp bebek yaptırdınmı nasıl sonuç aldın umarım istediğin gibidir canım süreç uzunmu yorucumu

Canım ben suan rapor işlemleriyle uğraşıyorum epey test var canim bayana ait erkeğe ait oluyo eğer istersen resmini yollarım istenen şeylerin özelden ama eşinin sperm sayisi düşük olduğu için üç yıllık evli olma şartı yok evrakları hazirlarsaniz rapor hakkınız var yani
Çok teşekkür ederim canım cevabın için doktorda bize 3 sperm testi ile gelin dedi .Kadının testleri biraz daha uzun ve fazla o nedenle eşimde sperm az olunca sadece eşimin tetsleri yetermi diye düşündüm Ama hayırlısı inşallah sperm tetslerini yaptıralım hayırlısıyla tüp bebek macerasına baslıyalım :)

Kızlar aranızda kaan hocanın verdiği ilaçlarla yani ilk başta yazdığı iki tane ilaç varya onu kullanıp sperm çıkışı olan var mı?

Yok canim kaan hoca degil ondan once tese oldugumuz doktor soyledi ist. Memorialde olmustuk peki işe yaradi derken spermi cikti igneyi kullandiktan sonra fisch testi yaptiniz
yok sperm çıkmadı malesef nebidodan sonra 2.ayda yuvarlak hücre çıktı ilk defa normal sperm testinde... sonra çıkmadı birşey fsh falan çıkmadı yani

Kizlar buayki adetimle basliorum tupbebege yasin okuyorum yardımcı olmak isteyen olurmu acaba aramizda
canım merhaba bende inşallah rapor alıp başlıcam tüp bebeğe Allahın izniyle ilk kez olacağı için pek tecrübem yok ancak yaşadıkca anlatırım inşallah Ben merkez araştırması yapmıştım daha önce İstanbul Anadolu yakasındayım bu arada burda Umut Tüp bebek merkezi var oranın iyi olduğunu cok duydum ayrıca rapor geçtiği için orayı düşünüyorum.Bakalım inşallah 2016 bize şans getirir.:)

canım merhaba bende inşallah rapor alıp başlıcam tüp bebeğe Allahın izniyle ilk kez olacağı için pek tecrübem yok ancak yaşadıkca anlatırım inşallah Ben merkez araştırması yapmıştım daha önce İstanbul Anadolu yakasındayım bu arada burda Umut Tüp bebek merkezi var oranın iyi olduğunu cok duydum ayrıca rapor geçtiği için orayı düşünüyorum.Bakalım inşallah 2016 bize şans getirir.:)

Canım insllh herseyimiz yolunda gider hepimizin bnde anadolu yakasibdayim medicalpark baslicam bende Betül hanıma bnimde ilkkez olacak heyecan var ustumde çok;-) insllh olumlu geçer tedawilerimiz yeni yıl da Rabbim bebislerimizi nasip eder

Back
X