Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar ben memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başladım dua edin eşim hafataya tese olcak doktorumuz murat bey yapcak teseyi bu ikinci tesemiz inşallah hücre çıkar bu sefer benim doktorum banu hanımdı oda dün ayrılmış merkezden üzüldüm çünkü banu hanım gerçekten çok samimi iyi bir doktordu şimdi başka bir doktorla devam etcez dua beklerim hepinizden

Kizlaaaar yardimm edin lütfen yarina kadar karar vermem gerekior HRS Hastanesimi yoksa GENART mi ?
Fiyatlarda HRS biraz pahali GENART'a göre 1.500-2000 tl fark oynuyo lütfen yardimci olun
Tesekkürler

selam kızlar ben memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başladım dua edin eşim hafataya tese olcak doktorumuz murat bey yapcak teseyi bu ikinci tesemiz inşallah hücre çıkar bu sefer benim doktorum banu hanımdı oda dün ayrılmış merkezden üzüldüm çünkü banu hanım gerçekten çok samimi iyi bir doktordu şimdi başka bir doktorla devam etcez dua beklerim hepinizden
Canım ben de memorial düşünüyorum hayırlı olsun murat bey nasıl biri

Allah yardımcınız olsun güzel haberler duyarız inşallah dualarımız seninle canım

Murat bey gayet ciddi ama işini iyi yapan bilgili bir doktor mail at döner o size Rabbim gönlünün mirasını versin canim
Emre bakırcıoğlunda kararsız kaldık bayan doktor olarak kimi önerirsin inş sonuç olumlu olur canım ya

Nedir bu vitamin mi canım
yeni kullancaz bende fazla bilmiyorum ilaç ta yeniymiş içindekiler.. bunlar yazıyor

L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug
Selenyum 60 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 6 ug

yeni kullancaz bende fazla bilmiyorum ilaç ta yeniymiş içindekiler.. bunlar yazıyor

L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug
Selenyum 60 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 6 ug
İçeriği çok iyi

L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug
Selenyum 60 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 6 ug
İçeriği iyi bence ve proxeed plus a benziyor benim eşim proxeed plus kullandı bir aydır ara verdi çıkış yok sma bakalım yakında microtese olacak inşallah içeride işe yaramıştır

L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug