- 23 Eylül 2014
- 981
- 1.138
- 158
En son ameliyata giderken 8 yada 9 gibiydi yanlis hatirlamiyosam suan 0.4 testesteron 4.5 iyimi kotumu bilmiyomen son kaçtı sizin 0.4 düşmüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son ameliyata giderken 8 yada 9 gibiydi yanlis hatirlamiyosam suan 0.4 testesteron 4.5 iyimi kotumu bilmiyomen son kaçtı sizin 0.4 düşmüş
En son ameliyata giderken 8 yada 9 gibiydi yanlis hatirlamiyosam suan 0.4 testesteron 4.5 iyimi kotumu bilmiyom
Hayir canim bulunmadi sadece yuvarlak hücreler var dedi kaan hoca yapti yaklasik 40 dakika falan surdutese de sperm bulundu mu peki canım? hagi drda tese oldunuz? ameliyat kaç dakika sürdü
Canım ben de memorial düşünüyorum hayırlı olsun murat bey nasıl biriselam kızlar ben memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başladım dua edin eşim hafataya tese olcak doktorumuz murat bey yapcak teseyi bu ikinci tesemiz inşallah hücre çıkar bu sefer benim doktorum banu hanımdı oda dün ayrılmış merkezden üzüldüm çünkü banu hanım gerçekten çok samimi iyi bir doktordu şimdi başka bir doktorla devam etcez dua beklerim hepinizden
Murat bey gayet ciddi ama işini iyi yapan bilgili bir doktor mail at döner o size Rabbim gönlünün mirasını versin canimCanım ben de memorial düşünüyorum hayırlı olsun murat bey nasıl biri
selam kızlar ben memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başladım dua edin eşim hafataya tese olcak doktorumuz murat bey yapcak teseyi bu ikinci tesemiz inşallah hücre çıkar bu sefer benim doktorum banu hanımdı oda dün ayrılmış merkezden üzüldüm çünkü banu hanım gerçekten çok samimi iyi bir doktordu şimdi başka bir doktorla devam etcez dua beklerim hepinizden
Emre bakırcıoğlunda kararsız kaldık bayan doktor olarak kimi önerirsin inş sonuç olumlu olur canım yaMurat bey gayet ciddi ama işini iyi yapan bilgili bir doktor mail at döner o size Rabbim gönlünün mirasını versin canim
sağol canım inşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanırAllah yardımcınız olsun güzel haberler duyarız inşallah dualarımız seninle canım
Nedir bu vitamin mi canımmrb arkadaşlar Promotil M kapsül kullananlar var mı ?
yeni kullancaz bende fazla bilmiyorum ilaç ta yeniymiş içindekiler.. bunlar yazıyorNedir bu vitamin mi canım
İçeriği çok iyiyeni kullancaz bende fazla bilmiyorum ilaç ta yeniymiş içindekiler.. bunlar yazıyor
L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug
Selenyum 60 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 6 ug
inşallah sonucu da güzel olurrrİçeriği çok iyi
İçeriği iyi bence ve proxeed plus a benziyor benim eşim proxeed plus kullandı bir aydır ara verdi çıkış yok sma bakalım yakında microtese olacak inşallah içeride işe yaramıştıryeni kullancaz bende fazla bilmiyorum ilaç ta yeniymiş içindekiler.. bunlar yazıyor
L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug
Selenyum 60 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 6 ug
Bir de fiyatı nediryeni kullancaz bende fazla bilmiyorum ilaç ta yeniymiş içindekiler.. bunlar yazıyor
L-Karnitin 500 mg
L-Arginin 500 mg
Vitamin E 120 mg
Magnezyum 60 mg
Vitamin C 200 mg
N-Asetil 80 mg
Çinko 15 mg
Koenzim Q10 20 mg
Beta-Karoten 3 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin A 100 ug
Folik Asit 600 ug
Selenyum 60 ug
Vitamin D 10 ug
Vitamin B12 6 ug
145 tl sipariş verdik kargo dahil içinde 30 adet varBir de fiyatı nedir
Canım proxeed plus Ka hemen hemen aynı fiyat ama bence içerik daha iyi kim tavsiye etti size145 tl sipariş verdik kargo dahil içinde 30 adet var