Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy canim benim yaa inssallah bir gün bu icimizdeki yangın sõner Allahtan umut kesilmiyor üzme kendini herseyin basi saglik bugunumuze sukur edelim seni cok iyi anliyorum 12 senedir ugrasiyos nasipten otesi olmuyor
Masallah 12 sene, bizler basindayiz, rabbim veriyor sabri gercekten boyle uzun seneler gorunce daliyorum dusuncelere, kim bilir nasil gecti 12 seneniz, rabbim sevginizi arttirsin, yolun basindayken vazgezmek istiyorum bazen..

geçmiş olsun canım.. :KK43: kaçıncı tesenizdi azosebebi ney sizin dr olarak kaan hocaya gittiniz mi hiç ?
Sağol canim 2 ci tesemizdi sebep geç indirilmiş testis zaten ilk tedaviyi kaan aydosta olduk 2011 de eşim tese oldu kaan hocadan çıkmadı 4 yildir bitki iğne ilaç her şeyi denedik 2 .ci teseye karar verdik oda olmadı ben hep bu günün gelmesinden korkuyordum ama geldi artik bana sabir düşer canim

Arkadasim ne denirki ? Bende yasadim bu aciyi, teseler arttikca huzun ve umut beraber yuruyor, rabbimden hep hayirlisini diliyorum, hakkimizdan hayirlisi buymus, kader kismet, rabbimin bildigi vardir deyip hemen atlat insallah bu uzuntuyu, gecmeyen uzuntuyu..gece gunduz aklimda, hic bir seye eskisi gibi sevinemiyorum, bizimde tek eksigimiz o, belkide olunca kiymetinimi bilemiyecektik bilmiyorum canim teselli ariyorum heryerde her saat her dakika..uzuluyorum, cevap bir tane var, kader, elhamdulillah inaniyoruz, zor degilmi sorusunu sorunca, seni beni hepimizi kimse anliyamaz, bizler haric kimse, rabbimden hepimizin ve senin icin sabir diliyorum, sagligimiz sihatimiz yerinde cok sukur, hayatimiz imtihan
Sağol canım öyle insan inancına ve imânına gore imtihana tabii tutulurmus ben biliyorum buradaki kızlar masallahiniz var hepinizin o sağlam inancı imaniniz sabriniz boşa gitmeyecektir rabbim dağa verseydi belki dağ yikilirdi bu acidan ama biz dayaniyoruz yinede hamdolsun inşallah Rabbim hepimize bir İnşirah bir ferahlık ve de hayırlı evlatlar nasip etsin

Sağol canim 2 ci tesemizdi sebep geç indirilmiş testis zaten ilk tedaviyi kaan aydosta olduk 2011 de eşim tese oldu kaan hocadan çıkmadı 4 yildir bitki iğne ilaç her şeyi denedik 2 .ci teseye karar verdik oda olmadı ben hep bu günün gelmesinden korkuyordum ama geldi artik bana sabir düşer canim
bizde 2 kez tese olduk bizdede çıkmadı malesef bizde 3senedir tedavi görüyoruz seni çok iyi anlıyorum kaan hocaya tekrar gitmeyi düşünmezmisin yine umudunu kaybetbe devam edin birşeyler denemeye...

Selam kızlar 6 yıllık evliyim 45 günlük evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik bir sürü doktora gittik hiçbiri tedavi vermedi bize 2 defa tup bebek denedik 2.sinde tese ameliyatı oldu eşim çıkan spermler kaliteli değildi 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı geçen proexeed plus kullandı eşim test yaptırdı sonuç 1 milyon sperm bu defa doktor bize tedavi verdi inşallah iyi bir netice alırız. Promotil klomen ve evicap yazdı rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın.şimdi tup bebege hazırlıyor tekrar tese ye ihtiyaç duymasın diye.
merhaba Ilaymilya bizde promotil kullanıyorz yeni başladık sizdem yeni başladınız bi faydasını gördünüz mü ?şase olarak mı kullanıyorsunuz kapsül yazmış dr bize ama kapsül olarak yok satıcıda günde 1 kez kullanıldıgı için kapsül demiştir dedi birde siz aç mı tok mu kullanıyorsunuz ??azo sebebiniz nedir ? sizin

merhaba Ilaymilya bizde promotil kullanıyorz yeni başladık sizdem yeni başladınız bi faydasını gördünüz mü ?şase olarak mı kullanıyorsunuz kapsül yazmış dr bize ama kapsül olarak yok satıcıda günde 1 kez kullanıldıgı için kapsül demiştir dedi birde siz aç mı tok mu kullanıyorsunuz ??
Canım biz 4 aydır kullanıyoruz sase günde bir kahvaltı dan önce daha kontrole gitmedi inşallah 2 hafta sonra gidecez inşallah artmıştır

merhaba Ilaymilya bizde promotil kullanıyorz yeni başladık sizdem yeni başladınız bi faydasını gördünüz mü ?şase olarak mı kullanıyorsunuz kapsül yazmış dr bize ama kapsül olarak yok satıcıda günde 1 kez kullanıldıgı için kapsül demiştir dedi birde siz aç mı tok mu kullanıyorsunuz ??azo sebebiniz nedir ? sizin
Canım bizim azo sebebi eşimin meslegindendir dedi çünkü hersey normal çıktı ama sperm az eşim dönerci çalışıyordu muhtemelen ondan dedi

Canım biz 4 aydır kullanıyoruz sase günde bir kahvaltı dan önce daha kontrole gitmedi inşallah 2 hafta sonra gidecez inşallah artmıştır
hımm bizim çok y yeni 4gün oldu sizin sperm var sanırım maşallah bizim hiç yok...hiç şişkinlik falan yaptımı sizde dr kim sizin aç karnına içmenizi dr mu dedi ? birde sizin azo sebebineydi..

Masallah 12 sene, bizler basindayiz, rabbim veriyor sabri gercekten boyle uzun seneler gorunce daliyorum dusuncelere, kim bilir nasil gecti 12 seneniz, rabbim sevginizi arttirsin, yolun basindayken vazgezmek istiyorum bazen..
Napcan güzelim basa gelince cekiliyor biz severek evlendik belkide bu yuzdendir rabbim veriyor sabrini tabiki aklimdan hic cikmiyor hep bir yanimiz eksik ama napalim Allahtan geliyor elimizde olan birsey degil yas ilerledikce dahada zorlasiyor umudumu kaybet istemiyorum insallah o duyguyu rabbim hepimize nasip eder

Canım bizde daha önce 1 2 canlı sperm bulunuyordu proexeed plus kullandı 3 ay sonuç 1 milyon sperm oldu şimdi promotil sonucunda ne çıkar bilmiyorum proexeed i doktor yazmamisti eczacı tanıdık önermişti promotil i doktor yazdı

Canım bizde daha önce 1 2 canlı sperm bulunuyordu proexeed plus kullandı 3 ay sonuç 1 milyon sperm oldu şimdi promotil sonucunda ne çıkar bilmiyorum proexeed i doktor yazmamisti eczacı tanıdık önermişti promotil i doktor yazdı
doktorunuz kim? aç karnına içmenizi drunuzmu dedi bize aç tok yazmamışta ondan merak ettim

Canim bu proxed plus dedigin vitaminmi ne kadar fiyati

hımm bizim çok y yeni 4gün oldu sizin sperm var sanırım maşallah bizim hiç yok...hiç şişkinlik falan yaptımı sizde dr kim sizin aç karnına içmenizi dr mu dedi ? birde sizin azo sebebineydi..
Canım bizim doktor hataydA özel bir hastanede adı aklımda değil zaten orda tek Ürolog o yüzden adını ezberlemedim eşimde şişkinlik yapmadısizde şişkinlik yaptimi doktor söyledi aç karna daha iyi sonuç verirmis

Canım bizim doktor hataydA özel bir hastanede adı aklımda değil zaten orda tek Ürolog o yüzden adını ezberlemedim eşimde şişkinlik yapmadısizde şişkinlik yaptimi doktor söyledi aç karna daha iyi sonuç verirmis
hımm anladım aceba aynı dr mu diye merak ettim :) eşim öyle diyor karnım şişti diyor bende diyorum sen kg aldın 4 günde şişermi diye :) napcaz bilemedim aynı devam edrse dr a sorarım artık biz tok içtik ama aç içirmek istiyordum bende yarın aç deneyim birde bakalım. siznde istediniz sonuç çıkarsa tüp bebegemi geçeceksiniz.

hımm anladım aceba aynı dr mu diye merak ettim :) eşim öyle diyor karnım şişti diyor bende diyorum sen kg aldın 4 günde şişermi diye :) napcaz bilemedim aynı devam edrse dr a sorarım artık biz tok içtik ama aç içirmek istiyordum bende yarın aç deneyim birde bakalım. siznde istediniz sonuç çıkarsa tüp bebegemi geçeceksiniz.
Canım tup bebege gecemiycez maddi açıdan şu an hazır değiliz maalesef sizin doktor kim ve nerde canım

Back
X