Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım bızdede cıkıs oldu cok sukur hızlada cogalmaya devam edıyo,benım esım bana laf soyletmez kımse bana karısamaz bana soylese ben cevabını verıyorum esıme soyluyorlar,bana soylesede bı ıcımdekılerı doksem onlara rahatlayacamda bana gelınce kımsenın cıtı cıkmıyo ,sende cevabını ver benım canımı yakan sey onların dılınde oyuncak ettırmem
Okadar yipratiyo lar ki canjm insanı ins hersey guzle olur bende burdan olumlu şeylere sevinir oldum herkes hep duamdasin ins herkeste çıkış olur ins izinde yüzünüz gülsün arkadaşım bizde isteyen herkese nasip olsun

• Beğen
Reactions: yry
Yavrum benim Yavrum benim canim esim promotil kullaniyo aksamlari iciyo sabah mi icirmem lazim ac karinla kan a daha cabuk karisir demissn ya
Canım onu hiç kullanmadık hap mi acaba tüp bebekte arkadaşla tanıştık onların 2 binmiş on bin olmuş o sordu sıkıntı ne die bende dedim sayımız taneyle oda keçiboynuzu özünü kullanın dedi aç Karina için dedi kana karisio faydasi çoğalıyor die bende ondan öğrendim yazmak istedim

arkadaşlar yarın sabah celalettin peru randevumuz var.tedavide 6.ayımız bitti.gitmeden testler yaptırdık sanırım olumsuz sonuçlar ama karamsar olmak istemiyorum.doktorumuzdan allah razı olsun ona güveniyorum.allahın izniyle inş.olumlu sonuçlar alırız daha erken biliyorum ama bu muayenede olumlu birşeyler duymayı bekliyordum açıkçası ama sanırım duyamayacağız.neolur dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsınız bu arada randevuyu ne zaman aldınız ve nasıl aldınız bizde düşünüyoruz. celalettin hocaya muayene olmayı.

Hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsınız bu arada randevuyu ne zaman aldınız ve nasıl aldınız bizde düşünüyoruz. celalettin hocaya muayene olmayı.
saol canım allah razı olsun.randevuyu 2.3.gün önce Aldım kısmetse yarın gideceğiz.
celalettinperu.com adresinde iletişim böülünde randevu num yazıyo 05367621586
elalettin beyle görüşmek için 05326051131 bizzat kendi tlf

sonuçlar olumusuz derken nasıldı nasıl oldu arkadaşım. testleri istanbulda celalettin hocanın ıstediği yerde mi verdiniz

sonuçlar olumusuz derken nasıldı nasıl oldu arkadaşım. testleri istanbulda celalettin hocanın ıstediği yerde mi verdiniz
istanbula yarın gideceğiz gitmeden hormon testlerini burada yaptırdık total testesteron fsh lh prolaktin e2 falan.bunlar olması gerekn değerde değiller tahminimce oyüzden olumsuz olarak düşündüm.çünkü 3 ay önce değerler daha iyiydi.örneğin testesteron yükselsin diye nebido iğne verdi ama 3 ay öncekinden daha düşük değer çıktı.tabi gerçek bilgiyi yarın muayene gidince öğreneceğiz.

Merhaba arkadaşlar inanın artık dayanacak gücüm kalmadı. Okul ortamında bu dertle uğraşmak ayrı zor. 10. Aylık bebeği varken hamile kalan ve bunun için ağlayarak bana anlatan bir arkadaşım vardı bayağı da samimiyiz kızkardeşim de yeni evli ve hamile arkadaşa söylemiştim bugün okula tatlı getirmiş hamile olduğunu söyledi sonra herkesin içinde senin kardeşinin hamileliği Nasıl gidiyor bulantısı var mı diye sordu. Herkes bana baktı tabi benden 6 yaş küçük kardeşim hamile olduğunu duyunca bizim problemimiz sanki daha açığa çıktı ya da bana öyle geliyor çok hassasım. Kızdım açıkcası. Başka bir samimi arkadaşım da hamile olana sen de çok anaçmişsın diyor. İkisi de en yakınım ve ben yanlış arkadaşlar mı seçiyorum bilemiyorum. Tek istediğim bu konuda en çok onların düşünceli olması. Herkesi Allah a havale ediyorum.
canım benim takma kafana boşver biraz uzak dur belki sana huzursuzluk veriyolar.

Canım onu hiç kullanmadık hap mi acaba tüp bebekte arkadaşla tanıştık onların 2 binmiş on bin olmuş o sordu sıkıntı ne die bende dedim sayımız taneyle oda keçiboynuzu özünü kullanın dedi aç Karina için dedi kana karisio faydasi çoğalıyor die bende ondan öğrendim yazmak istedim
Anladim canim. Promotil takviye suya karistiriliyo toz seklinde kuzum

Canim biz aldik promotil 145 tl 30 adet bulunuyor gunde 1 tane suya karistirilarak kullaniliyo.
Canım biz eniştemizden 110 tl ye alıyoruz eğer tanıdık bir eczacıdan alırsanız daha uyguna verir sürekli gittiğiniz bir eczane ise daha uyguna vermesi lazım bence çünkü eczaneye geliş fiyatı 100 tl sanırım :KK17:

Canım biz eniştemizden 110 tl ye alıyoruz eğer tanıdık bir eczacıdan alırsanız daha uyguna verir sürekli gittiğiniz bir eczane ise daha uyguna vermesi lazım bence çünkü eczaneye geliş fiyatı 100 tl sanırım :KK17:
Yaaaa 145 tl verdik :( esime soyliym belki daha uyguna buluruz.

ONLAR İÇİN ARTIK SIRADAN BİR OLAY HALİNE GELMİŞ bu cümleyi kurabilmek.bu cümleler yetmezmiş gibi birde alternatif eğer kan bağım devam etsin isterseniz eşime: erkek kardeşinizden alınan spermlerlede tüp bebek düşünebilirsiniz diyor bu nasıl bir mantık nasıl bir yaklaşım..
Ama bu resmen terbiyesizlik yazıklar olsun o söyleyen doktora nasıl bir mantık ltır ya hangi yüzle söylüyorlar bunu ya:KK43:

Back
X