• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizlerden ne güzel şeler duyuyorum yanlış anlamayın neolur kıskandığımdan değil ama bize göre çok çok iyi durumdasınız.mikrotesede bile çıkmadı ne sperm nede kök hücre:KK43:
tüp bebekten bahsediyorsunuz çok büyük bir şans rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah çifter çifter
Canım benim onlar ne biçim laflar aşk olsun ya ne demek kıskandıgımdan değil seni çok iyi anlıyorum canım bizi ancak biz anlarız rabbim sizlerede nasip etsin inşaAllah yoktan var eden o mucizeler veren o rabbim o kadar merhametlidir ki bir gün hepimizin gözyaşlarını dindirir inşallah Rabbim hiç birimizi evlatsızlıkla sınamasın dilerim bu imtihandan alnimizin akı ile cıkarız :KK46::KK46::KK46:inşallah bir gün hepimiz :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:bu haberleri veririz rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh

daha önce yazmıştım yarın kontrolumuz var diye.bu gece otobüse bincez istanbul için sabah ordayız.neolur dualarınızı eksik etmeyin.ellerim boş dönmek istemiyorum artık
.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı akşamlar.

Evet canim ilk deneme ilk microtese Allahimm yardim etsin
Benim 3. Olacak ilkinde teseye ihtiyaç olmadı ikincisini çok çabuk yaptık iki ay arka arkaya yaptık tüp bebegi ilkinin sıkıntısını daha atlatmamıştik normal yolla bulunmadi tese oldu çıkanlar kaliteli değildi 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı zaten bu sene inşallah 3.yü deniycez inşallah bu defa olur sizinde inşallah bir dahakine ihtiyaç duymazsiniz

Canım benim onlar ne biçim laflar aşk olsun ya ne demek kıskandıgımdan değil seni çok iyi anlıyorum canım bizi ancak biz anlarız rabbim sizlerede nasip etsin inşaAllah yoktan var eden o mucizeler veren o rabbim o kadar merhametlidir ki bir gün hepimizin gözyaşlarını dindirir inşallah Rabbim hiç birimizi evlatsızlıkla sınamasın dilerim bu imtihandan alnimizin akı ile cıkarız :KK46::KK46::KK46:inşallah bir gün hepimiz :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:bu haberleri veririz rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh
Cok guzel yazmissin kuzum. Biz okadar odaklanmisizki sperm e ben de oyleydim ama sunun farkina vardim senelerse sebebsiz yere cocugu olmayanlar var sperm var yumurta var ama olmuyor hic bi sebep yokken tibben. bak sizde yillarca yokken masallah Rabbimiz hikmetiyle kudretiyle merhametiyle o spermi yaratmis. Bundada mesaj var bak kulum sizin okadar bekledignz spermi ben ol dememle yarattim bana bu kadar kolay. Bak diyorki spermde olsa yumurtada olsa boş ben istemesem ne onemi var o nutfenin yumurtanin ben ol demesem bi hiç. Bizler de hiçken bizleri vareden Allaha ne kadar kolay. RABBIM buyuk ona sigindik dualarimiz var elhamdullillah dua edemeyen insanlar var Allahin dua etmeyi nasip etmedigi insanlari dusunsene o zevki hic yasayamiyor kulun Rabbiyle konusmasidir dua. Rabbin izin verdigi olcude. Firavun un 1 kere bile basi agrimamis Allah demesin Allahim basim agridi sifa ver demesin diye. Cok sukur Hamdolsunn Allahimiza :)))

daha önce yazmıştım yarın kontrolumuz var diye.bu gece otobüse bincez istanbul için sabah ordayız.neolur dualarınızı eksik etmeyin.ellerim boş dönmek istemiyorum artık
Rabbim yardimciniz olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Cok guzel yazmissin kuzum. Biz okadar odaklanmisizki sperm e ben de oyleydim ama sunun farkina vardim senelerse sebebsiz yere cocugu olmayanlar var sperm var yumurta var ama olmuyor hic bi sebep yokken tibben. bak sizde yillarca yokken masallah Rabbimiz hikmetiyle kudretiyle merhametiyle o spermi yaratmis. Bundada mesaj var bak kulum sizin okadar bekledignz spermi ben ol dememle yarattim bana bu kadar kolay. Bak diyorki spermde olsa yumurtada olsa boş ben istemesem ne onemi var o nutfenin yumurtanin ben ol demesem bi hiç. Bizler de hiçken bizleri vareden Allaha ne kadar kolay. RABBIM buyuk ona sigindik dualarimiz var elhamdullillah dua edemeyen insanlar var Allahin dua etmeyi nasip etmedigi insanlari dusunsene o zevki hic yasayamiyor kulun Rabbiyle konusmasidir dua. Rabbin izin verdigi olcude. Firavun un 1 kere bile basi agrimamis Allah demesin Allahim basim agridi sifa ver demesin diye. Cok sukur Hamdolsunn Allahimiza :)))
Eşim bir defasında dr a benim 100de100 normal yolla çocuğum olmuyor mu diye sordu dr biz asla 100de100 gibi bir şey söyleyemeyiz 100 de 90 olmaz buda tıbben ama allah ol derse o yüzde1 bütün herşey i ezerde geçer kimse ne olacağını bilemez ama rabbim ol dedikten sonra benim yüzde kaç dediğimin ne önemi var ki

benimde çevremde hamile olan aynı zamanlarda evlenip kucağına çocuklarını almış arkadaşlarım var ve böyle kalabalık bi ortama hep beraber girdiğimizde benim tek kaldığım anlar oluyo. yaşı biraz büyükler beni inceliyolar o bebeklere bakışımı sanki ben özenerek bakıyorum onlarda içten üzülüyolar. ben soranlara bazı sağlık problemlerimiz var demeyi öğrendim napayım aman diyorum. bazıları düşünmediğimi zannedip baskı yapıyo çocuksuz yuva olur mu diyolar ya Allah vermiyosa öyle istiyosa olur diyorum . benimde kardeşim daha 4 aylık evli ve hamile kaldı çok sevindim ama annemle tlf konuşurken kızım Allah sana da nasip eder inşallah dediğinde içim gitti zor tuttum kendimi. yine kalabalık ortamda doğumunda bakışlar üstümde olacak kardeşim bebeğini severken herkes davranışlarımı inceleyecek bu zoruma gidiyor acınmak ya dünyanın en harika duygusu olabilir istemiyo muyuz canı gönülden ama istemekle olmuyo ki insanlar bi anlasa. vatsap grubu arkadaşlarımız var yani benim durumum belli olduğu halde çocuk konuşmaları geçiyo falan yani kimse hassas davranmıyor 1 kişi bile davranmıyor tamamen kendini de soyutlayamıyosun hayattan mecbur katlanıyosun insanları davranışlarına

Sızınkı yıne ıyı arkafasların yapıyo ,benım esımın aılesı neler neler soyluyo vallahı arkadas olsalar hepsını sıler atarım ,gecen ablası esıme dıyo sen bu saatten sonra cocuga artık dede olursun ne gereyı var cocuga dıyo sınırden delıye dondum

canım benim takma kafana boşver biraz uzak dur belki sana huzursuzluk veriyolar.

Benim eltim hamile ayni ortama gelince elini karnına koyup bebeğim şöyle bebeğim böyle bende o an ezik gibi oturup elini karnına gòtürüşünü izliyorum o yetmezmiş gibi kaynanam benim önümde kızım şunu ye kızım bunu ye bebek için ama benim içim yanıyor ölüyorum geberiyorum kimin umrunda geçen hafta telefon a kaydetmisler kalp atisini kaynanam bak kalp atışı sence normal mi diyor bana ben de gidin doktoruna sorun benim çocuğum olmadığı için bilmiyorum ama yine dank etmedi:KK61:
Çok zor Allahım yardımcımız olsun.

Allah Yardimcimiz olsun ins emeklerimiz karşılığınızi alırsınız Allah yüzünüzü güldürsun hepimizin sizinde ins kat kat

Esimde en son doktora gittiğinde doktor kağıdı almış yüzü asikmis demişki sizin normal yolla çocuğunuz olmas yedi adet sperm çıkışı var die esimde oleyyyy demiş hocam tüp bebek yaptıricaz bi yedi çok büyük Sayı die tüp deneyin hareketli var ins olur demiş bide demişki buraya 30 milyon spermi olanda gelio çocuğu yok demiş yeterki Rabbim nasip etsin gerçekten benim tüp yaptırdığımda yerde arkadaşla tanıştım sperm var yumurta var ama embriyo çürümüş yani gerçekten spermde hersey degill Ol emri olmadık tan snra

Esimde en son doktora gittiğinde doktor kağıdı almış yüzü asikmis demişki sizin normal yolla çocuğunuz olmas yedi adet sperm çıkışı var die esimde oleyyyy demiş hocam tüp bebek yaptıricaz bi yedi çok büyük Sayı die tüp deneyin hareketli var ins olur demiş bide demişki buraya 30 milyon spermi olanda gelio çocuğu yok demiş yeterki Rabbim nasip etsin gerçekten benim tüp yaptırdığımda yerde arkadaşla tanıştım sperm var yumurta var ama embriyo çürümüş yani gerçekten spermde hersey degill Ol emri olmadık tan snra
Hic bir tane bile cikmasa hiç yumurtlama olmasa bile allah ol der olur en kısa zamanda hepimiz için ol demesi dileğiyle rabbim yüzümüzü güldürsün inşAllah dualara devam

Kesinlikle öyle sperm var herşey hallolur diyemiyoruz geçen ay bende hiç sorun yokken az yumurta göründüğü için benden dolayı başlayamadı tedavi. Herşeyde bir hayır vardır dedik. Allah herşeyin en iyisini bilir ona şüphe yok. Ama bazen çok ağır geliyor bu yük. Allahım isyan etmekten korusun

Eşim bir defasında dr a benim 100de100 normal yolla çocuğum olmuyor mu diye sordu dr biz asla 100de100 gibi bir şey söyleyemeyiz 100 de 90 olmaz buda tıbben ama allah ol derse o yüzde1 bütün herşey i ezerde geçer kimse ne olacağını bilemez ama rabbim ol dedikten sonra benim yüzde kaç dediğimin ne önemi var ki
Oyle kuzum aynen oyleee Rabbimiz ne derse o. Evet insanlar zorluyor ama bu da bizim imtihanimz insanlar bize aci verdikce biz kazaniyoruz suan farkinda degiliz.. InsaAllah Rabbimiz bizede nasip edecek

Oyle kuzum aynen oyleee Rabbimiz ne derse o. Evet insanlar zorluyor ama bu da bizim imtihanimz insanlar bize aci verdikce biz kazaniyoruz suan farkinda degiliz.. InsaAllah Rabbimiz bizede nasip edecek
Aslında en zoru sevdiğin insanların kırması. Dost diyorsun akraba diyorsun saygıda sevgide cömert oluyorsun. Ama gel gör ki onlar bile bile seni üzüyor ve bundan da Mutlu oluyor içten içe. İnsanlar malesef başkasının eksikliğini kendine teselli aracı olarak görüyor

Aslında en zoru sevdiğin insanların kırması. Dost diyorsun akraba diyorsun saygıda sevgide cömert oluyorsun. Ama gel gör ki onlar bile bile seni üzüyor ve bundan da Mutlu oluyor içten içe. İnsanlar malesef başkasının eksikliğini kendine teselli aracı olarak görüyor
Aynennn canim aynenn bnm durumu bilem arkadas yanimda 8 aylik ogluyla telefonda konusmaya calisiyo oglu konusabiliomus gibi oglusum oglusum diye sevgi gosterileri ama artik etkilemio beni canim kimsenin evladinida zerre kadr kiskanmiyorumm kiskanmiyorummm iste :)))))))))) RABBIME SIGINDIM. o goruyor yaa onlarin bize yasattiklarini buda kul hakkidr. Ne malinla ne evladinla ovunmycen ne diyor Rabbim biz biraz mallarinzla birazda evlatlarinizla imtiham ederiz. Onun olani benim diye sahiplenenler bilmiyorlar canim gonul gozleri kapali oyuzden salla canim : )

Aynennn canim aynenn bnm durumu bilem arkadas yanimda 8 aylik ogluyla telefonda konusmaya calisiyo oglu konusabiliomus gibi oglusum oglusum diye sevgi gosterileri ama artik etkilemio beni canim kimsenin evladinida zerre kadr kiskanmiyorumm kiskanmiyorummm iste :)))))))))) RABBIME SIGINDIM. o goruyor yaa onlarin bize yasattiklarini buda kul hakkidr. Ne malinla ne evladinla ovunmycen ne diyor Rabbim biz biraz mallarinzla birazda evlatlarinizla imtiham ederiz. Onun olani benim diye sahiplenenler bilmiyorlar canim gonul gozleri kapali oyuzden salla canim : )
Allahım acınacak hale düşürme sen acı bizlere diye dua ediyorum hep sanki herkes acır gibi bakıyor ya da ben öyle sanıyorum

Allahım acınacak hale düşürme sen acı bizlere diye dua ediyorum hep sanki herkes acır gibi bakıyor ya da ben öyle sanıyorum
Bı ben yasıyorum bunları sanıyodum hepımız bır parca yasamısız onlar utansın yaptıklarına kendılerıne acısınlar bızımkı ayıp deyıl onların yaptıkları terbıyesızlık ,verende alanda Allah ,vallahı ben alıstım yapıstırıyorum lafı kımse bıaey dıyemıyo

Back
X