• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar hepiniz cok sagolun. Durumumuzi bilen her kese sevincimi paylastim. Sag olsunlar sevindiler. Ailem arkadaslarim. Sevdiklerim. Ama onlar sizin kadar coskuyla karsilamadim.Cunki burda gepimi biriz. Birimizin gusel haberi bir umut ocagi diyerleri icin. Arkadasa da yazdim. Canlarim whatsapda grub var. Mumin kardeslerimin bacilarin bulundugu islami geub. Onlarin bazi uyeleriyle derdimi bolusurum. Onlar bana hayati ogretdi sag olsunlar. Bana sen kafayi taktin hep bu bu dedin. Kafani takma. Kafayi takacagina dua et bol bol dedi. Ibadetine duana saril. Oturdum kebdi vicdanimi karsima koydum ve fark etim ki evlilik baska seymis. Evlilik iki kisinin beraber el ele tutup birlikte yaslanmasi yok el ele tutup cennete goturmesidir bir birini. Evlilik birlikte tevekkulun birlikte Allah rzasi icin bir birine saber etmenin bir birimizi wevmenin ve Allah rzasi icin calismaninnadidir. Evlilik cocuk dogurmak cocuk buyutmek diyildir. Bundan sonra seytan cok verdi vesvese vermedimi. Ama eskisi gibi azosperme odaklanmadim tabii yine arastirdim. Ama bir seyi fark ettim. Benim uyguladiklarim her kesin uyguladigi seyler. Kimibe hic etki etmediyi halde kimisi simdj anne bile. Doktorlar da onlarin uyguladiklari tedavier de. Ama ortada bir sonuc var bunlar bazilarina vesile olsada bazilarine hic olmadi. Ama dua teslimiyyet oyle.bir ilac ki her kese maddi manevi hastaligi olan her kese yuzdeyuz etki eder. Hic yanetki burakmaz. Vesvese geldi mi aglayin kuran dinleyin ve sohbet dinleyin. Kendiniz icin bir limit koyun gunde bir sohbet dinlicem bu kadar kuran okuycam bu kadar zikir yapicam. Ama her gun duzenlu yapin. Oturun Rabbinizle konusun. Bu sebebin arkas8nda mutlak ki ser yoktur ama gel gor ki Seytan bize bulutlarin arasindan gelen gunesi isigini gostermez gok yuzunu kaplayan bulutllari solan cicekleri gosterir. 9ysa icimize cektiyimiz havayi kuslarin otusunu goremeyiz o zaman. Yani evladimiz yok ama demek ki Allah bize bir seyleri Murad eder. Allahim hepimize bizi cennete goturucek islam apemini karanliklardan kurtaricak,bize ahuretde safaatci olacak salih saliha evlatlar nasib etsin. Simdi size hem burdan rukyalar aticsm. Kim isterse yazsin mp 3 olarak whatsappina atayim. Bir de canim hicam Allah ondan eveden razi olsun bana yasama sebebimi anlatan Nurettin hocanin hayatima 1 haftadir olumlu etki eden sohbetlerini aticam. Bir az agirdir o sogbetleri kaldirmak. Ama iman gozluyuyle bakarsaniz tam bir psikolog gozuyle konustugunu icimizdeki dertleri atma yolunun oldugunu goreceksiniz onun soylediklerinin.

nasıl güzel haber ya gözünüz aydın hiçbir iğne kullanmadan böyle bi sonuç olması kendimde gibi sevindim. bende eşim her gün iğne vurulurken canım acıyo kontrolde bırakmasını söyleyecem doktora. bende tam teslimim bu konuda Allah a çok şükür bu teslimiyeti yaşattığı için. Allah ım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. bu güzel haberlerin sayısı artar inşallah

nasıl güzel haber ya gözünüz aydın hiçbir iğne kullanmadan böyle bi sonuç olması kendimde gibi sevindim. bende eşim her gün iğne vurulurken canım acıyo kontrolde bırakmasını söyleyecem doktora. bende tam teslimim bu konuda Allah a çok şükür bu teslimiyeti yaşattığı için. Allah ım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. bu güzel haberlerin sayısı artar inşallah
Sag ol canim benim. Evet ya ilacsiz filan iste her kesin uyguladigi genel bitkiseller. Nohut kuru havuc suyu zeytin yaginda bekletilmis incir filan. Ha bir de arkadasa ozelinde yazdim. Biz 6 ay gecen yil corekotu yagi ve bal karisimi ictik her gece yatmadan once. Ama bu yag gercek corekotu tadinda ve rengindeydi. sert kokusu ve tadi oldugundan bala karistirip ictik. Ama bal da ikimizin de midesinde ulser oldugundan tek bal zarar vereceyinden esim internetde bakti 1/4 bardak suya 3/4 cay kasigi bal be sanirsam bir o kadar da corekotu yagi ekleyip karistirdi. Yalniz yine soyluyorum ben pek diher yaglardan o corekotu tadini alamadim. Bu Misir corekotu yagiydi bir keresinde Sadu Arabistan yagini da aldik ama yine o tadi alamadik. Gercek corekotu tadi ve kokusu vardi. Ve corekotunun ucucu ozelliyi oldugundan agzini acar acmaz kapamaya dikkat edin. Yani bilemiyorum belki o da etki etmisdir. Cunki baya zamandir biz sperm testi vermemistik.

20160222_140924.webp
20160222_140924.webp
20160222_140935.webp
20160222_140924.webp
20160222_140935.webp
20160222_140924.webp

Eklentiler

• 20160222_141035.webp
    20160222_141035.webp
    16 KB · Görüntüleme: 188
  • 20160222_141035.webp
    20160222_141035.webp
    16 KB · Görüntüleme: 197
  • 20160222_141012.webp
    20160222_141012.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 152
  • 20160222_140955.webp
    20160222_140955.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 201
  • 20160222_140945.webp
    20160222_140945.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 174
  • 20160222_140935.webp
    20160222_140935.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 139
  • 20160222_140924.webp
    20160222_140924.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 196
Kizlar resimler tekrwr olmuş ola bilir. Kutusunu da her taraftan cektim. Aldigimiz corekotu yagi bu.

Hemen tüp bebege geçmek istiyor musunuz
Simdilik hayir. Ana yine sperm okursa dondutdurup yola devam edicem. Belki Rabbim sayisini artirir. Kendi yunurtalarimi da her ay dondurtmayi dusunuyorum. Ama ulkende dogum uzmani ve embiryologlarin hepsinin kadin olmasini aitiyorum. Simdilik arayisa devam.

Simdilik hayir. Ana yine sperm okursa dondutdurup yola devam edicem. Belki Rabbim sayisini artirir. Kendi yunurtalarimi da her ay dondurtmayi dusunuyorum. Ama ulkende dogum uzmani ve embiryologlarin hepsinin kadin olmasini aitiyorum. Simdilik arayisa devam.
Bizde doktorlarin embriyologlarin bayan oldugu yeri tercih ettik istanbulda emsey hospital yurt disindan bile bir cok hastasi var ama forumlardan okuyorum yumurta kontrollerinde bazi kan degerleriyle kontroller yapiliyor orada hic yapilmasi sadece yumurta toplama oncesi yapildi acaba bazi seyler eksik mi yapiliyor diye düşündük emin olamadık ama mahremiyete özen göstermeleri cok güzel

Bizde doktorlarin embriyologlarin bayan oldugu yeri tercih ettik istanbulda emsey hospital yurt disindan bile bir cok hastasi var ama forumlardan okuyorum yumurta kontrollerinde bazi kan degerleriyle kontroller yapiliyor orada hic yapilmasi sadece yumurta toplama oncesi yapildi acaba bazi seyler eksik mi yapiliyor diye düşündük emin olamadık ama mahremiyete özen göstermeleri cok güzel
evet mahremiyyet acisindan ben hanim doktor isterim ama bizim ulkdede zor bakalim hakkimizda hayirlisi.

Emsey hastanesi kurtkoydeki hastanesi acaba doktoru bayan gidip memnun kalan varmi acaba bende bayan olsun istiyorumm

evet mahremiyyet acisindan ben hanim doktor isterim ama bizim ulkdede zor bakalim hakkimizda hayirlisi.

Emsey hastanesi kurtkoydeki hastanesi acaba doktoru bayan gidip memnun kalan varmi acaba bende bayan olsun istiyorumm
Arkadaşlar çoğu merkezde bayan doktor var. İsteğinizi söyleyince kesinlikle bayan doktora yönlendiriyorlar. Ben tedavimde hep bayan doktora muayene oldum. Embriyolog için neden bayan istediğinizi anlamadım açıkcası

Dqol
Biz gittik dr nesrin hn vardi yaklasimi gayet iyi embriyolog filiz hn odacak iyiydi. Ama malesef negatif oldu
Canım teksur ederim cevap yazdigin icin bende düşünüyorum bir arkadas tavsiye etmişti bana ben kararsizim bende maramara univeristesinde yaptım degerim ilk iyiydi snra düştü olmadi yani bahçeci fulya hastanesini bi abla burda tavsiye eti bana çok kararsizim üç ay snra td sorar deniycem sizin sperm tesedemi bulundu

Devlete
Arkadaşlar çoğu merkezde bayan doktor var. İsteğinizi söyleyince kesinlikle bayan doktora yönlendiriyorlar. Ben tedavimde hep bayan doktora muayene oldum. Embriyolog için neden bayan istediğinizi anlamadım açıkcası
Devlete bayan olmuyor genelde belli doktor oluyor embriyolog erkek olsa bayan olsada fark etmez benim acimdan :)

Dqol

Canım teksur ederim cevap yazdigin icin bende düşünüyorum bir arkadas tavsiye etmişti bana ben kararsizim bende maramara univeristesinde yaptım degerim ilk iyiydi snra düştü olmadi yani bahçeci fulya hastanesini bi abla burda tavsiye eti bana çok kararsizim üç ay snra td sorar deniycem sizin sperm tesedemi bulundu
Umut tup bebek te dondurulmus sperm vardi emseye tasidik biz teseyi emre bakircioglu yapmıştı emseydeki doktora tese icin guvenemedik

Back
X