• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim esim tese olacak mayis sonu gibi insaAllah. Rabbimiz bilir en guzelini. Mucizesini bizede yollar insaAllah. Aminnnn canim
Zeliha ameliyata önce yaz buraya dua edelim yasin okuyalım zikir çekelim olur muu kendi adıma diyim sizin adınıza dua edicem Nerede tese olucak ins bol bol spemr çıkar arkadaşım ins Rabbim mm o kadar büyük kii bizde rengarenk kapısından en hayırlısıni açıcak güzel günler görürüz ins hep birlikte ben kendim için ne istiyorsam burdaki arkadaşlarada hrp ister oldummm ins bi multu haber almak burdan beni multu edioo

Zeliha ameliyata önce yaz buraya dua edelim yasin okuyalım zikir çekelim olur muu kendi adıma diyim sizin adınıza dua edicem Nerede tese olucak ins bol bol spemr çıkar arkadaşım ins Rabbim mm o kadar büyük kii bizde rengarenk kapısından en hayırlısıni açıcak güzel günler görürüz ins hep birlikte ben kendim için ne istiyorsam burdaki arkadaşlarada hrp ister oldummm ins bi multu haber almak burdan beni multu edioo
Canimm Aminnnn Allahh razi olsunn cok duygulandirdin beni tabiki soylerim. Memorial sisli de olacak Allahin izni ile insaAllah canim. Allah en guzel vakitte yollar insaAllah mucizemizi. Onun katinda nimetleri cok. Verdigi nimetlere sukurler olsun Alemlerin Rabbi olan Allah a hamdolsun.

Canimm Aminnnn Allahh razi olsunn cok duygulandirdin beni tabiki soylerim. Memorial sisli de olacak Allahin izni ile insaAllah canim. Allah en guzel vakitte yollar insaAllah mucizemizi. Onun katinda nimetleri cok. Verdigi nimetlere sukurler olsun Alemlerin Rabbi olan Allah a hamdolsun.
Ya Rab kabul olmuş bir dua serinligi ver gonlumuze amin...hamd u senalar olsun cnmm ins de ins hakkında en hayırlısı olsunn ins bu yıl cokk anne çıkar azo illetinden kurtulup hamileyim yazariz ins

Canim esim tese olacak mayis sonu gibi insaAllah. Rabbimiz bilir en guzelini. Mucizesini bizede yollar insaAllah. Aminnnn canim
Dualarımız senınle arkadasım ınsallah guzel haberlerını alacağız ..amelıyat günü haber ver tatlım bol bol dualar edelım..ınanın bızı bizden başkası anlamıyor ..dualarımız senınle

Dualarımız senınle arkadasım ınsallah guzel haberlerını alacağız ..amelıyat günü haber ver tatlım bol bol dualar edelım..ınanın bızı bizden başkası anlamıyor ..dualarımız senınle
Allah Razi olsun canimm inşaa eden Allah Rabbimiza sigindik teslim olduk. İnşaAllah imtihanimizin sonunda gönlümuzden geceni nasip edecektir hayırlısı ile.

Evet canım sana yazmıştım bizde ramazandan önce bir iki merkezle görüşüp özelde fikir edincez ins hayırlısı olur hepimiz için senin kaçıncı denemen bende rahim filmi istiyorum tedaviden önce çekilir ins devlete çekim oluyor mu
Güzelim 3.deneme olacak rahim filmi Üniversitede yapılıyor ama dr unu çok iyi seçmen gerekiyor allah korusun en ufak hatada rahim delinebilirmiş ben tup bebek merkezinde yaptıracam burda rahim filmi için 500 tl istediler histeroskopi gereksede gerekmesede yaptıracam ben oda sigortalıyız diye 750 tl ama başka şehirlerde 2 bin den basliyormuş fiyatlar bu arada 2 hafta önce ben iltihap için dra gitmiştim bana rahimde iki taraflı perde var dedi pek sorun yapacağını sanmıyorum çünkü çok ince dedi dr ama ben huzursuz oldum güzelim rahim filmini tedavi den bir iki ay önce çektirmek gerekiyor çünkü rahim ancak kendini toparlarmış aklında kalsın adetin bitimindeki 3 yada 5 gün içinde yapılıyor ayyyyyy yine cenem düştü :eek::KK47:öpüyorum hepnizii güzel yürekli insanlar :KK68:gelişme olanlar lütfen yazsınlar umut olalım destek olalım birbirimize:KK36::KK36:

Günaydın eşim yarın fish testi yaptıracak ilaç tedavisinin sonunda bakalım Bi değişiklik oldu mu :( doktor devam edip etmeyeceğimize bu test sonucu karar vereceğini söyledi , zaten Bi başarısız tese ve hala kulaklarımızda çınlayan bundan sonra uğraşmayın asla olmaz sözü var .. Yine de hormon tedavisini kabul ettik ama bu tahlil sonucu bizim için önemli .. Umarım yine hayallerimiz darma dağınık olmaz ... Bizim FSH yüksek biraz düştü iğneyle ama sonucu ne ölçüde etkiler hiç bilmiyorum

Güzelim 3.deneme olacak rahim filmi Üniversitede yapılıyor ama dr unu çok iyi seçmen gerekiyor allah korusun en ufak hatada rahim delinebilirmiş ben tup bebek merkezinde yaptıracam burda rahim filmi için 500 tl istediler histeroskopi gereksede gerekmesede yaptıracam ben oda sigortalıyız diye 750 tl ama başka şehirlerde 2 bin den basliyormuş fiyatlar bu arada 2 hafta önce ben iltihap için dra gitmiştim bana rahimde iki taraflı perde var dedi pek sorun yapacağını sanmıyorum çünkü çok ince dedi dr ama ben huzursuz oldum güzelim rahim filmini tedavi den bir iki ay önce çektirmek gerekiyor çünkü rahim ancak kendini toparlarmış aklında kalsın adetin bitimindeki 3 yada 5 gün içinde yapılıyor ayyyyyy yine cenem düştü :eek::KK47:öpüyorum hepnizii güzel yürekli insanlar :KK68:gelişme olanlar lütfen yazsınlar umut olalım destek olalım birbirimize:KK36::KK36:
Allaha Razı olsun kuzummm bilgilendirme icinn ins hepimiz güzel sonuçlar alırız bende devlete istemiyorum bir kere devlete tüp denedik ten snra gözüm görmez oldu orada tüp denemeyi iki hakkım daha var ama yarar lanirmiyim bilmiomm çok yoğunlardii üç kişi ard arda transfer ard arda opu oldukk Allahtan yanındaki kızlar cokk iyiydi birisiyle kanki oldukk☺eslerimiz bile kanji oldu düşün yani ama artık devlet hastanesi oda düşünmüyor bende gerçi nasip bu ısler ama bizim kde ozell bir durum bence doğru doktoru bulmak lazimmm ins buluruz Rabbim para ticareti yapan umutlarla oynayan doktorlardan uzak eylesin bizi hepimiz ins siz Nerede yaşıyorsunuz canim kaç yıllık evlisin ins bu sefer kavuşursun bebişine cannnim:KK73:

Arkadaslar biz bir dönem celalettin hocaya gittik ama suan ozel seylerden dolayi gidemiyoruz, merak ettigim sey şu, pregynl artik yokmuş diye ogrendim hoca bunun muadili olarak hangi iğneyi yaziyor ve rapor gerekiyor mu? Mevcut raporla alamiyor muyuz? Elongeyi yeni gormusken igneyu kesmeyi istemiyorduk ama böyle olursa bırakacağız: ((((

IMG-20160503-WA0010.webp

Arkadaslar biz bir dönem celalettin hocaya gittik ama suan ozel seylerden dolayi gidemiyoruz, merak ettigim sey şu, pregynl artik yokmuş diye ogrendim hoca bunun muadili olarak hangi iğneyi yaziyor ve rapor gerekiyor mu? Mevcut raporla alamiyor muyuz? Elongeyi yeni gormusken igneyu kesmeyi istemiyorduk ama böyle olursa bırakacağız: ((((
Bu iğneler son Zaman'larda zor bulunuyordu ama yine de bulabilmiştik çok şükür öyle bir söylenti var ama siz bence ezbere muadil vs kullanmayın bunlar riskli iğneler, Bi üroloğa başvurun en ilgisizin önereceği yöntem bile buradaki sağlıksız bilgiden daha iyidir naçizane fikrim ... Doktorlar bile bu tedavileri hastaya göre uygularken deneme yanılma yoluyla çoğu Zaman ne kadar dertlerimiz ortak olsa da aynı tedavi ayni sonuçlara götürmeyebilir

Bu iğneler son Zaman'larda zor bulunuyordu ama yine de bulabilmiştik çok şükür öyle bir söylenti var ama siz bence ezbere muadil vs kullanmayın bunlar riskli iğneler, Bi üroloğa başvurun en ilgisizin önereceği yöntem bile buradaki sağlıksız bilgiden daha iyidir naçizane fikrim ... Doktorlar bile bu tedavileri hastaya göre uygularken deneme yanılma yoluyla çoğu Zaman ne kadar dertlerimiz ortak olsa da aynı tedavi ayni sonuçlara götürmeyebilir
cevap için sağ ol canım. biz iğneleri bırakmaya karar verdik ardık bundan sonra, bulamamak da vesile oldu. çünkü ilk tedavimizde 6 aylık bir süre kullanmıştık (artı ersel beyin takviyeleri) ve tüm testlerimizde sürekli olarak gerileme vardı, daha sonra araya uzun bir süre girdi tedaviye tekrar başladık ama bu kez aynı iğneler ve d - e - selenyum vs. gibi birçok vitamin kullandık 3 ayda elonge seviyesine geldik, iğnelerin katkısı olsa ilk tedavide geriye gitmezdik.. elonge çıkması vitaminlerin etkisiyle sanırım, bu yüzden vitaminlerle ve iyi beslenmeyle devam etmek daha doğru olacak gibi geldi.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir sene önce öğrendik azosperm sorunumuzu ve tedavi olmadan bir mikrotese geçirdi eşim sonuç sıfır ve sertoli cell sendromu karşımıza çıktı 3 ay önce celalettin peruda tedaviye başladık az da olsa bi ilerleme oldu bakalım devam edecez tedaviye rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun bizi bizden başka kimse anlayamaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mrb cnm benim esiminde ilk tese A meliyatinda sertoil cell denildi yani sperm hucresi dahi yok. Teseden 2ay sonra cellallettin peruyla görüştük benim hiç aklıma yatmadi birkaç fotokopi almış ordan anlatıyor bizim sorunumuzu ichastalik doktoru değil iyi bir androloji ve üroloji doktoru çözer.ben o doktordan çıkınca verdiğim paraya acıdım gerçekten sana tavsiyem tansel kaplancanla görüş benim eşim 2.teseyi önde oldu 9ay içinde 2.ameliyat düşün ve 9adet canlı sperm buldu .tansel hoca bulurum diyorsa gerçekten bulur.tabi embriyo bolunmedi o ayrı ama ben 3.teseyide tansel hocada düşünüyorum gerçekten iyi bi doktor sende bi görüş terim.

Back
X