• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eslerimiz kullaniyor ben sonuc almaya basladik eger alamasaydik tese olcakti bunun yaninda ek olarak keci boynuzu ballari macunu mubarek ne de yiyor

Canım başta evet ilaca gerek olup olmadığına bakılacak dediler sonra çıkan testlere göre tüp bebekten öncesinde ilaç kullanmanın eşime bir etkisinin olmayacağını ve tese olması gerektiğini söylediler. Benim anladığım şu değerlerde bir bozukluk yada ne bilim olması gerekenden aşşağıda yada yukarıda görürse onu düzenlemek için ilaç takviyesi veriyoruz ve o değerler normale döndüğünde sperm üzerinde etkisi olabiliyor üretim başlayabiliyorr demişti doktorr. Size ilacı verirken şu sebepten yada şunun için veriyorum dedi mi doktor acaba memoriala gidicem temmuzun sonunda birde ordaki doktora sorucamm bunları not alıyorum canım

Acaba ilaç kullanıpp kullanılmaması neye göre belirleniyorrr :( sizin adınıza çok sevindimm canımm inş daimm olur teseye gerek duymazsınızz bu arada ne kadar kullanılacak bu ilaçlar ??

Kızlar mrb merkezden aradılar transfer yarın yapılacakmış çok korkuyorum çok kötüyüm 3. gün embriyonun tutunma ihtimali nedir ki

Neden
Kızlar mrb merkezden aradılar transfer yarın yapılacakmış çok korkuyorum çok kötüyüm 3. gün embriyonun tutunma ihtimali nedir ki
Neden üçüncü gün embiriyosu canım kaç tane transfer yapılıncak tabiki tutunur neden tutmasınin ki şimdiden stres yapma ...

Sorduğumda dr un öyle uygun gördüğünü söylediler 8 i de bölünmeye devam ediyo dediler ama bilmiyorum
Ozaman hiç stres yapma doktor en uygunu biliyor öyle uygun demek ki rahat ol stres bu işin baş düşmanı gayet te güzel bolunuyorlar senden güzel haber alcak inş inaniyorum

Hayırlısı olsun arkadasım ..benım de embriyolarım 3 .gun donduruldu...ama kimse 5. Güne bekleyelım falan demedi..embrıyologlar oyle uygun gördü herhalde..sen canını sıkma arkadasım allahım ol derse 3.gune 5.gune bakmıyor..kaç tane transfer edecekler ..sızın sorununuz neydı..kaç embrıyonuz oluştu acaba ..bilgi verırsen cok sevınırım

Hayırlısı olsun arkadasım ..benım de embriyolarım 3 .gun donduruldu...ama kimse 5. Güne bekleyelım falan demedi..embrıyologlar oyle uygun gördü herhalde..sen canını sıkma arkadasım allahım ol derse 3.gune 5.gune bakmıyor..kaç tane transfer edecekler ..sızın sorununuz neydı..kaç embrıyonuz oluştu acaba ..bilgi verırsen cok sevınırım
Merhaba arkadaşım sizin kaç embriyo oluştu kaç tane transfer yapıldı yada yapılıncak sende bahsedermisin Nerede oldu tedavi

Merhaba arkadaşım sizin kaç embriyo oluştu kaç tane transfer yapıldı yada yapılıncak sende bahsedermisin Nerede oldu tedavi
Mrb arkadasım benim eşim azospermdi .sperm bulundu ..opu işlemim oldu ..3 tane embrıyom oluştu ..3.gun dondurdular...transfer için bir ay beklememı söylediler..nasipse 11 temmuzda transfer işlemi olacak..tedavım İzmir medıcal parkta oldu cnm

Mrb arkadasım benim eşim azospermdi .sperm bulundu ..opu işlemim oldu ..3 tane embrıyom oluştu ..3.gun dondurdular...transfer için bir ay beklememı söylediler..nasipse 11 temmuzda transfer işlemi olacak..tedavım İzmir medıcal parkta oldu cnm
Allahım yüzünü sonsuz güldürsun arkadaşım inş olumlu sonuç olur inş kaç tane embriyo transfer edilecek canım ilk transferde

Allahım yüzünü sonsuz güldürsun arkadaşım inş olumlu sonuç olur inş kaç tane embriyo transfer edilecek canım ilk transferde
Doktor 2 tane transfer edelım dedi..ona guvendım.ve 2 tane transfer olacak..inşallah tutunurlar ..yoksa geriye 1 tane embrıyo kalacak..oda kalıtesi bozulmazsa..yoksa hersey sil baştan ve cok zor

Doktor 2 tane transfer edelım dedi..ona guvendım.ve 2 tane transfer olacak..inşallah tutunurlar ..yoksa geriye 1 tane embrıyo kalacak..oda kalıtesi bozulmazsa..yoksa hersey sil baştan ve cok zor
Hepimiz için öyle canım bende başlıyorum diğer ay inş banada dua edin benim beşinci gün embiroyosu olacağını söyledi doktor inş hepimizin yüzü güler üç gün beş gün önemli değil bence tutup tutamadı sağlıklı doğum olmasi önemli hepimizin yüzü gülsun inş kızlar sizden rahim filmi istendimi

Hepimiz için öyle canım bende başlıyorum diğer ay inş banada dua edin benim beşinci gün embiroyosu olacağını söyledi doktor inş hepimizin yüzü güler üç gün beş gün önemli değil bence tutup tutamadı sağlıklı doğum olmasi önemli hepimizin yüzü gülsun inş kızlar sizden rahim filmi istendimi
Sen ne aşamadasın Can'ım ..kesınlıkle oyle allahım guzel yazılar yazsın ve emeklerımızı boşa çıkarmasın.. Benden rahım filmi istenmedi..ben subat ayında histereskopı olmustum..bi sorun olmadığı için rahim filmine gerek duymadı..

Kizlar 2embriyonun yasak oldugunu ve onermedigini soylemisti doktorumuz yas kacti sizin yada bilginizvarmi bu konu hakkinda

Kizlar 2embriyonun yasak oldugunu ve onermedigini soylemisti doktorumuz yas kacti sizin yada bilginizvarmi bu konu hakkinda
Bende Ozel bir doktora gidiyorum canım bir embriyo transfer olucam ilk denemede ikide de bir üçte iki yaşım 35 altında 26 olduğu için ama devlete bir kere denedim için bunda bir tane bidahakine iki tane yükleme olucak yasak mis çünkü sizde de mu öyle dediler

Arkadaslar memorialde 1 tane transfer ediyolarmis ama umut tup bebek bahceci falan genelde iki tane yapiyo diyo duydum memorialde neden 1 tane oluyoki bizim durumlarda bencede iki tane olmali

Bizler sizin asamalara daha gelemedik ama insan yinede merakediyo iste:110:

Back
X