Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gecmıs olsun canım son durumun nedır...ınsallah hamılseındır...buarada gecte olsa yazayım muaneyede ucret ıstıolar canım

Canım senin tahlil zamanın gelmedi mi ne zaman yapıyorsun tahlili inşallah pozitif sonuç alırsın bizlere umut olursun canım rabbim emeğinizin karşılığınıboş bırakmasın inşallah
Canım çarşamba günü tahlil günüm ama bikaç gündür evde silik ikinci çizgiyi görüyorum ama daha sevinemiyorum..

Canım çarşamba günü tahlil günüm ama bikaç gündür evde silik ikinci çizgiyi görüyorum ama daha sevinemiyorum..
Ayyyy hadi bakalım inşallahhhhsevindirici haberini alırsın da sevinebikirsin doyasıya inşallah inşallah inşallahhhhçok aminnnn

Yine aynı şeyleri yaşamaya başladım korktuğum başıma geliyo pembe leke gelmeye başladı çok üzgünüm

Yine aynı şeyleri yaşamaya başladım korktuğum başıma geliyo pembe leke gelmeye başladı çok üzgünüm
Bitanem korkma ya belki yerleşmekanamasıdır yani inşallahhhhh öyledir dualarimdasın canım rabbim yardımcın olsun

Sağol canım inşallah ama sanmıyorum bu kader peşimi bırakmıyo ne yazık ki
Canım o kadar karamsar olma yaaa canım bu senin kaçıncı denemen bu denemede dondurulmuş embriyo var mı

Carsamba gunu yumurta toplancak acaba anestizi mi olur
Evet canım anestezi yapılıyor hiç hissetmiyorsun hatta çıkınca uyandırıyorlar hiç uyanasın bile gelmiyor o kadar tatlı bir uyku oluyor ki hakkında hayırlısı canım allah emeğinizin karşılığı boş bırakmasın inşallah.inşallah kaliteli yumurtalar çıkar bi güzel dollenir 9 ay sonra da nur topu gibi evlatlar olurlar

Insss canim Allah razi olsun ignelere gecen pazartesi basladik hala devam ediyorum carsamba yumurta topluycak sonra ne yapcak acaba sen ne kadar kullandin canm igneleri doktr yumurta toplandiktan snrada kullandrcak igneleri eger yanlis anlamadiysam nedenki acaba

Annesinden bir kromozom fazla almış oluyor buda klinefelter sendronomlu oluyor kromozom bozukluğu tedavisi yok hormonlarla düzeltme yapılmaya calisiliyor
Genetik uzmanıyla konuştuğumuzda xxy durumunun kimden kaynaklandığı belli olmaz dedi anneden de almıs olabilir babadan da dedi

Merhaba canım transferden sonra evet iğne var tutunmak için iki gün aşırı progestan vuruluyorsunuz kalçadan biraz yakıyor ama.eşinize tese mi olucak canım çarşamba günü Rabbim yardımcınız olsun inş gonlumdekini versin

Canim Allah razi olsun doktr gerek duymadi teseye ben 3 igne vurduryrm 2 si gobekten dgeri kalcadan kac milyar oldu igne parasi daha dgerleri haric

Canim Allah razi olsun doktr gerek duymadi teseye ben 3 igne vurduryrm 2 si gobekten dgeri kalcadan kac milyar oldu igne parasi daha dgerleri haric
Cok iyi canim teseye gerek olmamasi canim Nerede yaptiriyorsun tedavini ben ikini devlete yapmıştım ilaçların iğnelerin arttı bu tedavimde sanırım kullanabilicem kaç embriyo transfer edicek doktorunuz inş bayram şonrasi hamileyim yazarsın cnm

Canim ankarada ozelde yaptryrz surekli igne aliyoruz 6 bine yakin ucret demisti igneler haric ignelerde 3000 bine yaklasti yetismiyo igne muane yol masraflari haric10. Bini bulcak herhalde of tek olsun da para hic onemli degil doktor sadece carsamba sabahi yumurta topluycagini soyledi baska bilgi vermedi

İNS çok mutlu haber alırsın cnm zor evet hepimiz için hem maddi hem manevi eşime diyorum senin için maddi zor benim için manevi die aslında hepimizi için her ikiside zor
bizde Prof başlık tük bebek fiyati 7500 dedi daha başlamadan yaptıklarımızı yazayım cnm
rahim filmi 500
Prof muayene görüşme 600
Sperm dondurma 750 daha tüpe baslamadan yani ind hepimiz bu zorlu yollardan mutlu sonla çıkarız imtihanimizi Rabbim kolaylaştırsin...

Insaallah canim gercekten maddi manevi bittik zaten ben bide cok zayifim hc kaldiramym igneleri cok korkyrm yumurta toplanmasi olayinda

Insaallah canim gercekten maddi manevi bittik zaten ben bide cok zayifim hc kaldiramym igneleri cok korkyrm yumurta toplanmasi olayinda
Benim kilom normal canım 55 kilo sen kaç kilosun sağlıklı beslenmeye dikkat et her gün bir tane yumurta yemeye gayret göster asitli acı şeyler tüketme süt iç bol bol su için inş yavrun sana tutunur hepimize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…