• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Simdi kafadan birseyler söylemek doğru olmaz doktora danışarak yapın çünkü onlar ayarlıyor bir takım hormon testleri (fsh testosteron gibi )sonra gerektiginde genetik testler felan istiyorlar.tedavinin süreci ona göre ilerliyor. Mesela bu keci bonuzu kurunu fsh çok yüksekse onermiyorlar

Hee yok canm net okuyunca anladm once 100 bindi o ilaci kullandik 0 oldu
keşke sperm bulununca dondursalardı. madem o kadar sperm vardı neden dondurulmadı. ?allahım bizde bir tane bile bulunamadı :( yine de umudumuz var inşallah bulunur.

keşke sperm bulununca dondursalardı. madem o kadar sperm vardı neden dondurulmadı. ?allahım bizde bir tane bile bulunamadı :KK43: yine de umudumuz var inşallah bulunur.
Doğru söylüyorsun keşke dondursalarmis.bazen forumda okuyorum sperm olup da sonradan yok olanlar var varikosel falan olabiliyormus nedeni bunun gibi bir sürü nedenler var

Kuyruklu sperm olusturmaya calisiliyor iste canim bu testlerle bana gelen mailde oyle yaziyor testis dokulariniz labaratuvarda 20 gun daha genetik incelemeye alacagiz demis . Burda kuyruksuz sperm (haploid) esx1 tex101 lim15 ve pcna adli genetik belirteclere bakilacak diye yazmis ameliyattan sonra gelen mail bu
merhaba bizden de kaan hoca lim testi istedi

bu hafta gideceğiz inşallah çok gerginim 25 günde çıkacakmış sonuç

Merhaba bizde 2 yıla yakın azospermle mücadele ediyoruz eşim tese oldu %4 haploid hücre çıktı klomen kullanıyoruz artış olursa tüp bebeğe geçeceğimizi söyledi Kaan aydosta tedavi görüyoruz bizim durumda olup hamile kalanlar varmı Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor

Bizde bu ay semen haploid paneli testi verdik dua edin lütfen sonuçlarımız ii gelsin 20 gün gerçekten beklemek zor:KK12:

Bizde bu ay semen haploid paneli testi verdik dua edin lütfen sonuçlarımız ii gelsin 20 gün gerçekten beklemek zor:KK12:
canım bu hoploid denilen tese spermlemi yoksa testisten parça alınarak mı yapılyor sperm fish nasıl oluyo bilgin var mı

nasıl oluyo canım bu kür anlatırmısın
benim bildiğim kür bu:Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilecek.
Ama onun yerine haftada en az iki gün nohut yemeği tüketmek de etki ediyor.

benim bildiğim kür bu:Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilecek.
Canm her ikisini yaparsan daha da fazla etkisini görürsün artı olarak bi süreliğine de olsa pirinç yerine bulgur kullanın bol bol nar muz keçi boynuzu özü veya kürüde kullanabilirsiniz biz faydasını gördük inşallah sizlerde görürsünüz

ca
canım nohut yemeği dahamı iyi diyosun sık sık yapalım o zaman başka önerdiğiniz bir şey var mı?

Doktor celalettin peruda ilaçla tedavi başlıyoruz önce sperm testi verdik sonuç olarak çok geridesin spermatosit aşamasında kalıyorsun deyip ovitrelle iğne bikaç tane vitamin vermiş rapor çıkardı ilaçlar için 3 ayda 1 kontrol dedi 1 seneyi bulur sonuç almanız dedi aranızda celalettin peruda tedavi gören varmı hareketleri konuşma tarzı çok farklı

Back
X