Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kazen bey teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için derneğimizin bu seminerini duyurmanız bizim için çok sevindirici çünkü bu seminer sadece azosperm hastalarının daha detaylı şekilde bilgilendirilmesi için düzenlendi, seminerde embriyolog,ürolog,genetik ,kök hücre ,tüp bebek ,endokrin,iç hastalıkları uzmanı olacak yani azospermin tüm aşamaları ile ilgili bir seminer verilecek ,bu seminerin derneğin hiç bir doktorla veya kurumla ticari bir ilişkisi yok,amacımız evlatlarımıza bir an önce kavuşmak .seminere gelecek arkadaşların kayıt yaptırması gerekiyor.
Tekrar basın bültenimizi yayınladığınız için çok teşekkür ederim

Celalettin hocada tedavi olan varmi?
Birde hocada tedavi olup olumlu sonuclanan varmi arkadaslar.
Celalettin hoca ile tedavimiz oldu belli müddet. Sonra istediğiniz gibi olmadığını tahliller ile konuştuk. Sonrasında devam etmedik.. Bitkisel tedavi üzerine yöneliyor. Bizde hiç sprem yok..

Bizde Kaan hoca hakkında kafamız karıştı iyi yorumlar da var kötüler de kime gitsek ne yapacak bilmiyorum
valla arkadaşım kafalar iyice karışık. geçen gün de bir arkadaş yazdı kaan hocada tedavide ve şu an hamile. yani iyi olan da var kötü olan da. iş yerinden bir arkadaşın tanıdığı da ona gidiyor. o da gayet memnun. onlarn da test sonucu olumsuz çıktı ama yine de devam ediyorlar memnunlar. valla ben de anlamadım ne yapacağımızı. bir karar verdim ve değiştirmek istemiyorum. bir gidelim bakalım. zaten kocaları zor ikna ediyoruz. sürekli bişeyler yemekten içi dışına çıktı garibim. bir de şimdi ankaradan vazgeçtim istanbula gidiyoruz diyemem ki. ikisi de bilmediğimiz şehirler. belki benim de içime sinmeyecek gelip buraya belki ben de olumsuz bir yorum yazacağım ama bunu yaşamadan bilemem. yine de denemek istiyorum. en azından şansımız var mı biliriz. ne diyeyim valla allhım çaldığımız her kapıya hayırlara açsın. bu doktorlar vesile olur da inşallah sonuç alırız. olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği deriz. elden bir şey gelmiyor

Cnm ben allahin izniyle yarin tedaviye basliyorum insallah guzel haberler veririm tansel bey bizden kullandigimiz macunlari istemisti onlarida goturecegim.bence sende eşine macunlari al kullansin belki care onumuzdedirde biz farkinda degilizdir.
canım ne yaptınız. tedaviye basladınızmı? macunları verdinizmi?

Celalettin hocada tedavi olan varmi?
Birde hocada tedavi olup olumlu sonuclanan varmi arkadaslar.
Şu uzun ağlamaklı bol dualı süreçte şunu anladım eşinin gönlüne hangi doktor siniyorsa onla devam ediniz .. biz Celalettin hocada tedavideyiz 4 yıldır . Nişanlıyken anladım ben eşim hep halsizdi gücü hiç yoktu . Benzi atmıştı .. ailesi ezmiş hafif görmüş Vs Celalettin hocayı bu sitede duydum eşimi gönderdim ... spermler mi fışkırdı hayır ama eşim hep destek oldu napalım onların istediği olsun ... iğne veriyor vs ama yapacak bişey YÖK ... Kağan bey tansel bey vs eşin gönlü nerdeyse ona gidin zor süreç istediği iletişimi düzgün biri ile tedavi olsun napacaksın

Celalettin hoca ile tedavimiz oldu belli müddet. Sonra istediğiniz gibi olmadığını tahliller ile konuştuk. Sonrasında devam etmedik.. Bitkisel tedavi üzerine yöneliyor. Bizde hiç sprem yok..
Benim esimdede hic sperm yok mikro tese de hic sperm ckmd.germ hucre ve spermatid bulundu yaziyodu.teshis olarakta hipogonadizm konuldu.celalettin hocada bitkisel yolla tedavi olup sperm ckisi olan var mi acaba

Rukall o kadar güzel izah etmiş ki... Kısacası bizler e nasip olana kadar bekleyeceğiz. Yani kısmet edecek ise Rabbim, o hocayı vesile kılacak

Kaan AYDOS
Tansel Kaplancan
Celalettin Peru
Ahmet SALVARCİ
..... Yok şuan çaresiz iz... Yine de eşim Emre Hocaya gitmek istiyor... Kısmet

4 yillik surencte hicbir ilerleme olmadimi?Sizde nasil bir tedavi uyguladi bilgi verirmisin canm

CAnım ne yaptın tüp bebek için hücrelerle deniycez demiştiniz

4 yillik surencte hicbir ilerleme olmadimi?Sizde nasil bir tedavi uyguladi bilgi verirmisin canm
Bize göre ilerleme oldu tabi eşim eskisi gibi halsiz beri benzi atmış halde değil ama istenene gelemedi bakalım içine Celalettin bey siniyor ve onun tedavisine teslim . İğne bitkisel vs kürler hacamat sülük hepsini yaptık yapıyoruz napalım zor ama eşinin istediği doktora gitsin ... benim eşim Emre beyi hiç istemedi randevu aldın gitmedi bile iptal ettik ... herkesin kendi hali

Esindede kas agrisi halsizlikte varmiyfi nasil gecti

canım ne yaptınız. tedaviye basladınızmı? macunları verdinizmi?
Cnm biz tedaviye basladik insallah hayirli haberler veririm.hoca simdide ben bitkisellere inanmiyorum gerek yok dedi anlamadik.sanirim ilac tedavisi onlar icin daha onemli.gelismeler olursa yazarim kizlar cok girmiyorum nete kafam karismasi diye onemli bir gelisme olirsa yazarim

evet çok haklısın arkadaşım bu arada siz germ hücre ile tüp bebek deneyecektiniz. ne oldu . biz de senden ilk defa duymuştuk. ne yaptınız var mı bir gelişme?

Rukal kac embriyo transfwr edildi canim donmusun kaldimi

Esindede kas agrisi halsizlikte varmiyfi nasil gecti

umutolsun, benim eşimin chorimon veya nebido gibi iğneler kullandığı sıralarda kaslarında ağrılar vardı.. sabahları zor uyanırdı.. halsizlik vardı.. (ayrı şeylerden mi bahsettik farkına varamadım ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…