Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
y mikro delasyonu na baktırmışsınız yok olması iiyi eger var olsaydı kötü olurdu temiz çıkmış canım
bacım aslında bu ikili bir test y mikro delasyonu ve kromozom testi ikisi birlikte yapılır bu testrler uzun sürede çıkar sonıçları çünki kan örneginde kişinin dns yapısında bozukluk varmı diye bakılır yani kadınlar xx erkekler xy dir cinsiyet olarak y erkeklerde bulunur işte buna bakılıyor sistem düzgün çalışıyor mu diye doguştanmı yok genetikmi neden sperm üretmiyor diye eger sonuçlarda genetik falan çıksaydı çogu dr mteyi bile önermiyor
canım çık sıkılıyor kzılar bu kaçıncı darbe bilmem bu kaçıncı tercih edilişim bilmem gene arkasını dönüp gitti konu ailesi olunca hal ortada babaannesi vefat etti bu gün öglen üzeri sonrada cenazeye gitmek için memlekete gidilicek bugün eger çekip gitmeseydi şu anlarda evden çıkmış olucaktık neyse arabayla gidelim dedi tamam dedim ama illa pazar sabah yada ctesi gece çıkıcakmış yola anla beni diyorum ana ve babanı görmeye dayanamıyorum diyorum ctesi sabahtan yola çıkalım diyorum yok anlamıyorum kısır etmiş ailesi nekadarda kıymetli daha bu sabah gene anasıyla tartıştık eşim aradı babanne agırlaşmış dedi bende aradım hemen sordum durumu nasıl dedi ya ben babanneyi sormak için aramışım kadın bana para davası yapıyor bende çok uzatmadım hemen kapattım ya anlamıyorum bugün benim içim bukadar yanıyorsa çaresizlik içinde kaldıysak bu onların suçu anası para için babası uşkuru için harcamışlar hala anlamıyor kısır bırakmışlar kısır yok beniöm içim dayanmıyor kaldıramıyorum evden çıktı gitti tek başına sıfr bi gece daaha kalmıyorum diye döndü gitti gene dayanamadım aradım arkasından3 kere tel. meşkul neyse gene aradım açtı dedim istersen dön beraber gidelim ctesi sabah dönersen gelim dedim yok dedi teli kapattı gitti ve ben gene bırakıldım gene onları tercih etti ve ben hala mal gibi arkasında bekliyorum neyini bekliyorum neyi var bana ne veriyor sanki ne verebilcek ki ve hala neden canım önünde oturmuş yola bakıyorum belki dönerde beraber gideriz diye çok yoruldum buıktım usandım dayanacak halim kalmadı dua edin kızlar bana
kızlarrr efkarım büyüdüü sığmaz içimeeeeee......bgn 1. sınıfların okuma bayramı vardı.ordayken 2 aylık bi bebek gördüm.çok tatlı bi kızdı.kucağıma aldım öptüm kokladımm...öyle güzeldiki.ne kadr çok bebek özlediğimi ve istediğimi farkettim tekrar.offf offf gelene kadr dua ettim allahım isteyen herkese nasip etsin diye..
ah canım benimmm buruk olmasın ne yapalım elden gelen bişey yok inşallah bu sefer olacak canım çok dua edicem bu akşam allah kavuştursun hepimizi yavrularımıza... İnanıyorum ben olucak az kaldı çooookk az moralini bozma canım benim. Bir de ikinci denemede hamile kalma şansı daha yüksek diyor doktorlar. İlkinde rahim farklı tepki verebiliyormuş bazen sen de araştır istersen son gün hadi biraz gayret :))) olumunekankayizsmile
zaman cım , nedir ki bu yani neyi etkiliyor ya da ne ifade ediyor var mı bilgin, yani çıkmış olsa ne olurdu sonucu
ah canım kıyamam ya bende bugün çok buruğum zaten.allah dualarını kabul etsin senin ve hepimizin.
DEMMİ...aarkadaşım bizde bayram sonrası olucaz belkide umutta karar verirseniz emre beye aynı tarihlerde olabilir....sen tüp bebeğede hazırlanacaksın sanırım..ben bu defa hazırlanmıcam...sadece eşim ameliyat olucak çıkarsa dondurtucaz ve sonrali ay ilk adetimde hazırlanıcam....yani çıkmazsa diye boşuna hazırlanmak istemiyorum...bunu bi kez yaptık çok yıpratıcı oldu....
inşallah canım benim eşimde 3 yıldır sürekli içiyor inşallah işe yaramıştır..canım geçmiş olsun karnın ağrıyormuş ayhhh bunlar hamile kalmadan önceki son reglilerimiz olsun inşallahhh :))))))))) ben de 7 sinde bekliyorum.... Keçiboynuzunu yapıyorum vallahi inşallah sperm çıkarsa bari güçlü kuvvetli olsun diye:)))
hiç sorma canım ben bayılırdım kızken şimdi şükür iyiyim ama bu ay biraz fazla sancılı oluyo nedendir acaba...senağlamacanım herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı zamandır temmuz ben inanıyorum başarıcaksınız siz bu işi allahın izniyle.evet bak burç konusunda çok haklısın insanların hakkımdaki önyargılarını kırana kadar canım çıkıyo soğuk görünüşlü ve soğuk tavırlıymışım ilk izlenimlere göre aslında çok sıcak kanlı deli dolu sevecen biriyim.
BELGİNCİM geçmiş olsun o sancılar insanın canını çok yakıyo bende çok ağır geçiriyorum 2 kere acillik oldum bekarken :)
ERAYSU iyi gelişme sanırım canım hadi hayırlısı
Allah iyi haberlerimizzzzin devamını getirsin inşallahhhh kızlar olumunekankayizsmile
syolcu, canım delesyon demek silinme demek genlerdeki bazı bölgelerdeki kodlar silinirse sperm üretimi yapılamıyor. aynı şekilde kromozomlarda bir anormallik olduğunda üretim yine olmuyor. silinme yoksa kromozom analizi normalse sperm bulunma şansı var. azospermi nedenini belirlemek tedaviyi şekillendirmek için bakılır bunlara.