Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktorumuz mete kilciler eczaneden almıştık her eczanede yokmuş bazı eczanelerde varmış canım evet şuanda sebebi belli değil canım bakalım haftaya ne dicek doktor
Anladım cnm inşallah haftaya güzel sonuç alırsınız hayırlısı hepimiz için

Herkese hayirli geceler hanimlar ben bayadir buraya uyeyim ama pek birsey paylasmiyorum sadece sizlerin paylasimlarinizi okuyorum ama bizim sorunumuzla ilgili tam da bisey bulamadim.Simdi bizim sorunumuz soyle esimin sperm uretmede sorun yok cok sukur. Ama uretimden hemen sonraki cikista bi tikaniklik varmis bizim gibi ya da yakin sorunu olan kimse varmi lutfen yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim
canım günaydın biz ilk ögrendiğimizde gitdiğimiz doktor bize açıklamayalarını yapmıştı eğer tıkanıklık varsa işimiz çok kolay normal yolla bile çoçuğunuz olur demişti canım azospermide en kolay tedavi edilebilen sorun muş canım doktorumuz öle demişti internette mete kilciler in makaleri var bu konuda bi oku istersen allah yardımcimız olsun canım

6 aylık evliliğim var :KK43: bugün azospermi olduğunu öğrendik yıkıldım ve soluğu burada aldım.. napacağız
Rabbim yar yardimciniz olsun kardesim bizde ayni 6 aylik evliydik ogrendigimizde. Su anda 12 yillik evliyiz hayirlisi olsun ne yapalim Rabbim daha agir imtihanlar vermesin amin...sebebi nedir peki bizim tikaniklik varmis.biz ilk ogrendigimizde sayi vardi sonra tup bebk tedavisinde de sayi vardi yeterliydi yani sayi.tese falan olmadi esim cok sukur Rabbim yardimcimiz olsun kardesim

canım günaydın biz ilk ögrendiğimizde gitdiğimiz doktor bize açıklamayalarını yapmıştı eğer tıkanıklık varsa işimiz çok kolay normal yolla bile çoçuğunuz olur demişti canım azospermide en kolay tedavi edilebilen sorun muş canım doktorumuz öle demişti internette mete kilciler in makaleri var bu konuda bi oku istersen allah yardımcimız olsun canım
Oylemi cok sagol ilgin icin canim okucam insaAllah Rabbim yardimcimiz olsun

Oncellikle Allah yardimcin olsun. Uzuun bir muddet uykuda bile aklindan cikmayacak. Ben ogreneli 1 aydan fazla oldu inan ki Allah sabrini veriyor ilk gunlerde nefesim kesilecek saniyodum simdi Rabbim bi genislik verdi hersey guzel olacak diyorum. Size tavsiyem bir an evvel tip fakultesi hastanelerinde karyotip analizi ve y delesyon genetik testlerini yaptirmaniz. Cunku 1.5 ayda cikiyor sonuclar..eger maddi durumunuz varsa kaan aydos yada emre bakirciogluna gidin. Yalniz kaan hocadan randevu almak cok zor. Biz martta aradik ancak haziran sonuna bize randevu verdiler.
Canim azospermi ogrendikten sonra hangi tahlilleri istedi doktor neler yaptirdiniz

Rabbim yar yardimciniz olsun kardesim bizde ayni 6 aylik evliydik ogrendigimizde. Su anda 12 yillik evliyiz hayirlisi olsun ne yapalim Rabbim daha agir imtihanlar vermesin amin...sebebi nedir peki bizim tikaniklik varmis.biz ilk ogrendigimizde sayi vardi sonra tup bebk tedavisinde de sayi vardi yeterliydi yani sayi.tese falan olmadi esim cok sukur Rabbim yardimcimiz olsun kardesim

Demekki üretim varmış, neden tese olmadınız.? Tikaniklik veya meni kanalının olmama durumlarında tesede başarı şansı çok yüksek.

Merhaba Arkadaşlar aranızda eşinde inmemiş testis den dolayı azospermi tedavisi gören varmı
Merhaba arkadaşım benim esimde küçükken inmmemis testisten ameliyatı olmuş ona bağlı azosperm var benim tüp bebekle bı oğlum oldu şimdi kardeş için tedavideyiz

Acaba durumu bizim gibi olan yokmu kardesler kanal tikanikligi yani

12 yıl tedavi olmak için beklediniz mi, tüp bebekte neden başarılı olamadınız ?
Hayir canim benim tup bebek tedavisine gideli cook oldu ilk yillardi ama transfer bile olmadan yarim kaldi tedavi.embiryonun bolunmesinde sıkınti vardi doktor tutunmaz dedi.daha sonra cesitli tedavilere tabiki gittik ama henuz vakit dolmamis Rabbim Ol demedi henuz olmadi. :KK43:Ama umitliyim O nun katinda cok var merhametine siginiyorum ve hayirlisini diliyorum benden once sizler icin butuuun hasretle bekleyenler icin .:KK200:

Merhaba canım doktor size kanal tikanikligindan bahsetti mi? Yani azo sebebiniz kanal tikanikligi mi? Bizimde üretim var çıkış yok. Doğuştan meni kanalları gelişmemiş dendi bize
Evet bizim uretimden sonnra hemen ilk cikista dedi doktor sizinki farkli galiba. Gecmis olsun peki simdi nasil bir tedavi uyguluyorsunuz

Merhaba Arkadaşlar aranızda eşinde inmemiş testis den dolayı azospermi tedavisi gören varmı

Merhaba benim eşimde inmemiş testise bağlı Azospermi.Henüz tedaviye başlamadık. Ikinci sperm testini vereceğiz. Hatta hangi hastanede ya da labaratuarda versek güvenilir onu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşım benim esimde küçükken inmmemis testisten ameliyatı olmuş ona bağlı azosperm var benim tüp bebekle bı oğlum oldu şimdi kardeş için tedavideyiz
Anladım canım ne kadar tedavi gördü eşiniz benim eşimde tedavi görüyo tese olmadan önce elonge spermatid çıkışı varmıydı

Back
X