Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hormonda testesteron yüksek gelmis celalettin hoca ondan çıkmamış demis anlamadigim hic degisiklik olmamis germ hucre sayisi bile düşmüş biraz

Evettt..yine yillar sonra buradayım..
Çok isterdim güzel sözcüklerle başlayıp azospermiyi yeni ogrenenlere umut olmayı.. bende yıllar önce aynı umutla bu bolumu uzun süre takip etmiştim.belki tanıyan hatırlayanlar çıkar..
En baştan baslayayimmi..
merak edenler vardır.. bende içimi dökmüş olurum belki de.. 2008 de evlendik..2 sene çocuk istemedik..sonra olmayınca önce ben gittim doktora..bir süre daha olmayınca eşim.. Ve ve daha ilk tahlilde azospermiyi öğrendik.. hani diyorsunuz ya hayallerim iz yıkıldı diye..2010 da bizimde yıkıldı..ama çabuk toparlandik çünkü bu sayfayı açmışlardı. Burda çok güzel bir dostluk vardı.. herkes aynı dertten muzdaripti ve anlasilabiliyordunuz .Sonra Kaan hocayı duyduk.o zaman hcg yani iğne tedavisi yapmıyordu.klomen ve m-sure diye bir ilaç kullandık.bilen bilir.sonrasinda m-sureninde sahte olduğu ortaya çıktı.velhasil 2011 de eşim ilk ameliyatını oldu kaan hocaya.sonuc sertoly cell. Sonra hoca iğne tedavisine geçmemizi önerdi.biz ise bu tedavi yeni bir yöntem olduğu için kabul etmedik ve kaan hocayı bıraktık.tabi bunun üzerinden 1.5 yıla yakın zaman geçti. Busurede çeşitli bitkiseller kullandık. Faydası oldu mu bilemem. Sonra ben Celalettin hocaya gidelim dedim eşime. 2 yila yakın sürede Celalettin hocada iğne tedavisi gördük. Hic germ hücresi yokken spermatide kadar ilerleme gösterdi vucut.ama spermi hic oluşturamadı. Bu spermatid süreci de uzun süre devam edince hoca bize ufaktan tese yolu göründü demek istedi.ama arkadaşlar bilen bilir. Tese manevi olarak cok yıpratıcı bir süreç ve biz artık tekrar bunu yaşamayalım diye testi erteliyoruz.ayrica son umudumuzun da yok olmaması için erteledigimiz bir süreç.. ve sonra tekrardan kaan hocaya dönüş yaptık.suan 2.5 -3 aydır tedavideyiz . Fish testi semen Haploid Paneli testi yaptırdık.sonuclar bugün elime ulaştı. Haploid hücremiz yok malesef %80 diploid hücre var. Ayrıca lim15 ve pcna değerleri de çok düşük. Sonuçları hocaya gönderdim.yaklasik 15 gün içind e cevap veriyormuş.. yani yine bekliyoruz..
Diyeceğim o ki Uzun zaman bu sıkıntıyla yaşadık. Umutsuzluğa düştüğümuzde oldu kalkıp yurudugumuzde..yalniz değilsiniz dertdaslarim.... hepiniz siz bilmeseniz de dualarındasınız.. Allah maddi manevi yanımızda olsun..Ilk defa öğrenip soluğu burada alanlar..en cok-da sizi anlıyorum..
Merhaba bizde aynı yollardan geçtik azospermle tanışalı 4 yıl oldu bütün testler normal çıkmasına ragmen tesede sperm bulunamadı tabi çok üzüldük uzun bi ara verdik daha sonra Emre bakırcıoğluna gittik oda bize sizin bebeginizin olması imkansız dedi ve yine bıraktık şimdi tekrar yeni bi doktor deniycez Kaan Aydosa gidicez temmuzda o ne diyecek ne yapıcaz bilmiyorum kafam çok karışık konuşalım paylaşalım dertlerimizi

Hormonda testesteron yüksek gelmis celalettin hoca ondan çıkmamış demis anlamadigim hic degisiklik olmamis germ hucre sayisi bile düşmüş biraz
Hiç böyle bir bahane duymamıştım testesteron yükselmiş oyuzden çıkış olmamış dr sizinle kafa bulmuş ben olsam o doktor a bir daha gitmem

BENİMDE EŞİMİN SPERM TESTLERİ SIFIR ÇIKTI HORMON TESTİNDEDE PROLAKTİN DİYE Bİ HORMON YÜKSEK ÇIKTI BİLMİYORUM CUMARTESİ GÜNÜ MEMORIAL ŞİŞLİDEN RANDEVU ALDIK BAKALIM NE DİYCEK DOKTOR ALLAHTAN BENDE BİŞEY YOK ŞU AN HORMON TESTİM NORMAL ÇIKTI BİZ DAHA BAŞINDAYIZ BU İŞİN İŞALLAH İYİ ŞEYLER SÖYLE DOKTOR ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DERSE YIKILIRIM HERALDE LÜTFEN HERKEZ DUA ETSİN

Merhaba bizde aynı yollardan geçtik azospermle tanışalı 4 yıl oldu bütün testler normal çıkmasına ragmen tesede sperm bulunamadı tabi çok üzüldük uzun bi ara verdik daha sonra Emre bakırcıoğluna gittik oda bize sizin bebeginizin olması imkansız dedi ve yine bıraktık şimdi tekrar yeni bi doktor deniycez Kaan Aydosa gidicez temmuzda o ne diyecek ne yapıcaz bilmiyorum kafam çok karışık konuşalım paylaşalım dertlerimizi

canim biz de emre bakircioglu'na gidiyoruz, acaba neden sizin bebeginiz olmasi imkansiz dedi degerlerinizde mi bi sorun var? Benim esim de azospermi, hormon tahlilleri genetik testleri fln hep normal cikti, biz de tese yapmasini bekliyoruz kismetse 1-2 ay icinde ameliyat olacak esim. sizin teseyi kim yapmisti?

canim biz de emre bakircioglu'na gidiyoruz, acaba neden sizin bebeginiz olmasi imkansiz dedi degerlerinizde mi bi sorun var? Benim esim de azospermi, hormon tahlilleri genetik testleri fln hep normal cikti, biz de tese yapmasini bekliyoruz kismetse 1-2 ay icinde ameliyat olacak esim. sizin teseyi kim yapmisti?
Tese ameliyatının sonucuna göre bu kararı verdi galiba teseyi antalyada olduk memorial de tanı olarak hipodogonizm yazıyordu yani bize denildiki sperm üretme 4 adımdan oluşuyor sizinki 1. Adımda bunu bir üst adıma dahi geçiremeyiz bunun herhangi bi ilaç tedavisi yok kök hücreyi beklemekten başka çareniz yok denildi

Tese ameliyatının sonucuna göre bu kararı verdi galiba teseyi antalyada olduk memorial de tanı olarak hipodogonizm yazıyordu yani bize denildiki sperm üretme 4 adımdan oluşuyor sizinki 1. Adımda bunu bir üst adıma dahi geçiremeyiz bunun herhangi bi ilaç tedavisi yok kök hücreyi beklemekten başka çareniz yok denildi
genetikle alakası olabilir mi canım acaba. Bizede hipospermatogenez teşhisi konulmuştu. Bizde haziran ayında Kaan hocaya gidicez.Bize söylenen sperm üreten merkez var ama gelişmiyor yani sperm 0 ama tedavisi var denildi.

genetikle alakası olabilir mi canım acaba. Bizede hipospermatogenez teşhisi konulmuştu. Bizde haziran ayında Kaan hocaya gidicez.Bize söylenen sperm üreten merkez var ama gelişmiyor yani sperm 0 ama tedavisi var denildi.
Genetik sonuçları normal ama bazı doktorlara göre tedavisi yok bazılarına göre var bize her gittiğimiz doktor farklı bişey söylüyor en son kaan aydosa gidicez randevumuz temmuzda bakalım o ne diyecek

Kızlar başımdan 2 tüp bebek tedavisi geçti ve eşimin değerleri git gide düştü en son semwn testinde azosperm teşhisi koyuldu küçükken geçirdiği amaliyat yüzünden dediler ve sperm.hic yoktu doktorlar kök hucre olur sadece dediler. Burada araştırırken l cartinin pharmatonn zinco üclusunu buldum.sabah ac karnına kullandı 1 ay sonunda sperm çıkışı olmaz dedikleri 5 milyon oldumorrfoloji %80 oldu umudunuzu yitirmeyin

EŞİMDEN GENETİK TESTİ İSTEDİLER GENETİK TESTİ Y KROMOZMU OLMASI LAZIMMIŞ YAPTIRAN VARMI ÇOK KORKUYORUM ÇIKMIYCAK DİYE EĞER ÇIKARSA AMELİYAT OLABİLİRMİŞ ANCAK

Kizlar oncelikle rabbim hepinizine bebek nasip etsin bana da . Biriki gün once eşimde azosprem oldugnu ogrendik o zmandan beri cok tuhafım ve çaresiz bitkin durumdayım.inşallah bunu aşabiliriz Allahın dedigi olur ama beni cok etkiledi eşimi de ayni şekilde.cok zormus Allahımm. Ama hersey guzel olur umarim .benim gibi olanladan oneri bekliyorm.sperm sayisini yukseltmek icin keçiboynuzunu okudum.burda onu denicem baska onerisi olan varsa bana yanit verebilir mi.Allah yar ve yardimcimiz olsunn...

Back
X