Hepinize hayırlı günler hayırlı ramazanlar arkadaşlar beni merak eden bana iyi dileklerde bulunan Dualarında eksik etmeyen Herkese çok teşekkür ediyorum.. Dün bizim için o kadar özel bir gündu ki mutluluktan uçtuğumuz adeta Yeniden doğduğumuz bir gündü Çünkü eşimin mikro tese Ameliyatı başarılı geçmişti ve sperm bulunmuştu Bu mutluluğun tarifi yok... Ben de sizler gibiydim arkadaşlar Bende bu forumlarda okumadığım hikaye Karıştırmadım Forum kalmamıştı olumlu olumsuz hepsini bilmek istiyordum Çünkü bana umut olacaktı Evet arkadaşlar dün gittik eşimi ameliyata aldılar yaklaşık 40 45 dakika sonra ameliyathaneden olumlu Haber geldi gelen anestezi Doktotuydu güzel haberler var çünkü başarılı geçti ameliyat sperm bulundu dedi o an öyle tepkiler verdim ki onu ancak yaşayan bilir sonra beni de yumurta toplama işlemine aldılar Çünkü ben de hazırlanmıştır benden de 11 tane yumurta toplandı bugün aradılar 9 işlem görmüş Altı tanesini gelişimleri iyi gidiyormuş tedavimiz Bahçeci umut Kliniği'nde oldu eşimi ameliyat eden doktor Tansel Kaplancan o kadar memnun kaldık ki kendisinden Allah ondan bin kere razı olsun sonra o da geldi odaya haber verdi bana o kadar neşeliydi ki spermi bulduğu hastalarda öyle oluyormuş bulunmadığı zaman çok üzgün oluyormuş o yüzden fazla konuşuyormuş bu onun ilgisiz olduğunu göstermiyor bazıları ilgisiz demişti daha önce o yüzden belirtmek istedim Dün işlemlerimiz uzun sürdü merkezden geç geldik sonra da İlaç falan almamız gerekiyordu dinlendik haber veremedim kusura bakmayın merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz cevaplarım