Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet gercekten inanamiyor insan Z Zeynep8188 bende esimde perisan olduk gunlerce bizde fsh lh yusksekti baska bi sorun yok dediler bizde ugrastik ve dusurmeyi basardik azda olsa iki ay sonra genel muayeneye tekrar gdcez bakalim insallah butun testler temiz cikar ve yuzumuz guler
İnşallah süreç nekadar uzun değilmi allah hepimize sabır versn

Anladım, biz Emre beye 2016 nin Aralık ayinda gitmiştik bize emre bey tedavi onermedi. Benim esimin hormonlari su sekilde Fsh 14.64 Lh 8.11 total testosterone 8.66 ve inhibine b 66.5. Bu sekilde 1 ay igne tedavisi verdi acaba 1 ay daha verirmi yoksa ameliyat dermi? Aslinda ben sabirsizim bir an once igneler bitsin ve ameliyat olsun eşim istiyorum ama ameliyatlada herşey çözüm değil maalesef. Allah herkesin yardımcısı olsun....
Merhaba merak ettim ne durumdasınız biz de emre beyin hastasıyız

arkadaslar bende bayanda hıpogonadizm hastasıyım. bısdede fsh lh cok dusuk.
eşlerinizde hipogonadim hastası olan varsa çok üzülmeyin gerçekten. benım takıp ettiğim bi site var ve orada yaklasık olarak 45 kişilik erkek hipogonadizm hastası var. ve adminiyle konustugumjzda 2-3 yıllık bır tedavısı var ve sonrasında cocuk sahibi olabiliyorlar. kendı bayan hipogonadizm hastalıgına baktıgımda cok doktor anlamıyor bu hastalıktan ve cogu dr bılıp bılmeden fsh,lh yok. rahim ince ve küçük sen cocuk sahıbı olamazsın dedi. ve yıllarca evlenmeyı dusunmedım. daha sonra karşıma benı anlayan bırı cıktı. 2 yıllık evlıyım ve bır asılama negatif olduktan sonra takip yaptırdım. ilaçlarımı raporla aldım ücret ödemedim. suan 6 haftalık hamıleyım.
öncelikle bu siteden edindiğim arkadaşlarımın doğru yönlendirmeleriyle bu sonuca ulaştım.
mesela cogu dr bende gereklı olacak olan estrofem progestan gıbı ılaçları asılamadan sonra. biraz fazla uzattım ama dogru dr a denkgeldıgınizde surec kolay. benım şanskm burdan denkgeldıgın arkadasların çok bilgili olmasıs

Tebrik ederim, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallah. Önemli olan doğru doktor evet zaten bence en büyük sorun bu:( Emre Bakırcıoğlu FSH yüksekliğinin mikrotese de sperm bulma oranlarını etkilemediğini belirtiyor. Onun dışında ki bir çok doktorun ortak görüşü FSh ve LH ameliyat öncesi normal değerler olmalı diyor. yani ameliyat öncesi hormon tedavisi. Kafam çok karışık :(

Tebrik ederim, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallah. Önemli olan doğru doktor evet zaten bence en büyük sorun bu:KK43: Emre Bakırcıoğlu FSH yüksekliğinin mikrotese de sperm bulma oranlarını etkilemediğini belirtiyor. Onun dışında ki bir çok doktorun ortak görüşü FSh ve LH ameliyat öncesi normal değerler olmalı diyor. yani ameliyat öncesi hormon tedavisi. Kafam çok karışık :KK43:
Nekadar kolay bu doktorlara sen çocuk sahibi olamazsın demek... hiçbi tedavi önermeden bak ne güzel hamile kalmışsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın @gizeml fsh yüksek olanlar kaç olduğunu da yazabilir mi bizim fsh 27 çıktı

FS
Nekadar kolay bu doktorlara sen çocuk sahibi olamazsın demek... hiçbi tedavi önermeden bak ne güzel hamile kalmışsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın @gizeml fsh yüksek olanlar kaç olduğunu da yazabilir mi bizim fsh 27 çıktı

FSH 29,74 (1,5-12,4) LH 27,61 (1,7-8,6) normalin üç katı üstünde. Aslında 18 lerdeydi değerler. Kaan Hoca iki haftalık bir ilaç tedavisi verdi sanırım ilaçla sperm çıkarmaya çalıştı. Ama sadece değerler yükseldi. Spermde bir değişiklik olmadı. Size önerilen nedir Z Zeynep8188 şu anda ne aşamadasınız?

FS

FSH 29,74 (1,5-12,4) LH 27,61 (1,7-8,6) normalin üç katı üstünde. Aslında 18 lerdeydi değerler. Kaan Hoca iki haftalık bir ilaç tedavisi verdi sanırım ilaçla sperm çıkarmaya çalıştı. Ama sadece değerler yükseldi. Spermde bir değişiklik olmadı. Size önerilen nedir Z Zeynep8188 şu anda ne aşamadasınız?
Canım bize bi doktor nebido iğne yaptı emre bakırcıoğluna gidince emre bey keşke iğne yaptırmasaydınız tedaviye başlayamam dedi ekim ayı gibi başlarız dedi sadeceprogeny m diye bi vitamin alıyorz şuan

Nası
Canım bize bi doktor nebido iğne yaptı emre bakırcıoğluna gidince emre bey keşke iğne yaptırmasaydınız tedaviye başlayamam dedi ekim ayı gibi başlarız dedi sadeceprogeny m diye bi vitamin alıyorz şuan
l bir tedavi olacak o zaman konuşalım dedi bide bu ay sonu tahlil verip yolla demişti

arkadaşlar merhaba. sizleri bilgilendirme amaçlı yazıyorum.eşim azospermi. öğreneli 8 ay oldu.tam 6 aydır araştırma yapıyoruz. yurtiçinden yurtdışından bir çok doktorla görüştük.yerli yabancı makaleler okuduk.aynı hastalıkla uğraşan insanlarla görüştük. 5 ay önce varikosel operasyonu geçirdi eşim. ardından yemeye içmeye biraz da olsa dikkat etti. ama sonuçlar değişmedi yine tahlil sonuçları 0.

genetik testler yapıldı sonuçlar temiz. kan testlerinde fsh 50 lelere yakın lh yine çok yüksek testesteron 4 civarında. emre bakırcıoğlu ile görüştük. orda teseye karar verdik..eşim kendisinde sertoli cell sendromu yani germ hücre aplazisi olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşündüğünü emre hocaya söylediğinde emre hoca fsh ın bu kadar yüksek olduğu durumlarda bu ihtimalin çok yüksek olduğunu söyledi ve nitekim geçen hafta yapılan tese sonucu sperm bulunamadı. pataloji sonucuna göre germ hücre aplazisi. artık bu konuyu o kadar çok araştırdık ki bilmediğimiz birşey kalmadı malesef. sonucu bizimle aynı olan insanlar kaan hocaya gidiyor ilaç tedavisine başlıyor iğneler haplar falan araştırdığımıza göre sonucu olumlu olanların sayısı cok cok az ve ayrıca bu sureç 2 yılı geçiyor. diğer bir ihtimal celalettin peru. bu hocada başarı oranı daha yuksek bosa kurek cektırmıyor..

bazı gerçekler vardır arkadaslar bunları kabullenıp yasamak gerekır ona gore tedbır almak gerekir. herkesın dedıgı sacma sapan bıtkılerle sağlımızla oynayamayız. ayrıca evlat edınmeyı dusunen arkadaslar avr umudunuzu kaybetmeyın. emre beyın dedıgı su cumle aklımdan cıkmıyor.biz gördüğümüzü söylüyoruz allahın takdiri gerisi. herkesten büyük allah var. ne insanlar görüyoruz asla olmaz denilen insanların çocuğu oluyor.

bazı gerçekleri kabullenip haraket edin. sonrasında yıkılmayın kahrolmayın diye diyorum. biz yaşadık siz yaşamayın.

ama allahtan umudunuzu kesmeyin.asla kesmeyin.

Merhabalar; benimde eşimde ne yazık ki azospermi tanısı var. Genetik Test, karyotip test, ve hormon testleri yaptırdık olumsuz hiç birşeye rastlanmadı. Benimde tahlillerim gayet iyi çıktı. Daha önce ürologa gitmedik kadın doğumcu istedi bu testleri ve şimdi micro tese ile birlikte tüp bebek denemesi yapacapz. Ancak eşim hemen micro tese ameliyatını olmaktan yana değil. önce ilaç doğal yollar vs bakalım taraftarı. Ankara' da bu konuda önerebileceğiniz ürolog var mı? Biz şuan azospermin nedenini de bilmiyoruz. Kaan hoca ne yazıkki çok sonralarına randevu veriyor ve insanın hevesi randevu tarihini görünce kaçıyor.

arkadaşlar merhaba. sizleri bilgilendirme amaçlı yazıyorum.eşim azospermi. öğreneli 8 ay oldu.tam 6 aydır araştırma yapıyoruz. yurtiçinden yurtdışından bir çok doktorla görüştük.yerli yabancı makaleler okuduk.aynı hastalıkla uğraşan insanlarla görüştük. 5 ay önce varikosel operasyonu geçirdi eşim. ardından yemeye içmeye biraz da olsa dikkat etti. ama sonuçlar değişmedi yine tahlil sonuçları 0.

genetik testler yapıldı sonuçlar temiz. kan testlerinde fsh 50 lelere yakın lh yine çok yüksek testesteron 4 civarında. emre bakırcıoğlu ile görüştük. orda teseye karar verdik..eşim kendisinde sertoli cell sendromu yani germ hücre aplazisi olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşündüğünü emre hocaya söylediğinde emre hoca fsh ın bu kadar yüksek olduğu durumlarda bu ihtimalin çok yüksek olduğunu söyledi ve nitekim geçen hafta yapılan tese sonucu sperm bulunamadı. pataloji sonucuna göre germ hücre aplazisi. artık bu konuyu o kadar çok araştırdık ki bilmediğimiz birşey kalmadı malesef. sonucu bizimle aynı olan insanlar kaan hocaya gidiyor ilaç tedavisine başlıyor iğneler haplar falan araştırdığımıza göre sonucu olumlu olanların sayısı cok cok az ve ayrıca bu sureç 2 yılı geçiyor. diğer bir ihtimal celalettin peru. bu hocada başarı oranı daha yuksek bosa kurek cektırmıyor..

bazı gerçekler vardır arkadaslar bunları kabullenıp yasamak gerekır ona gore tedbır almak gerekir. herkesın dedıgı sacma sapan bıtkılerle sağlımızla oynayamayız. ayrıca evlat edınmeyı dusunen arkadaslar avr umudunuzu kaybetmeyın. emre beyın dedıgı su cumle aklımdan cıkmıyor.biz gördüğümüzü söylüyoruz allahın takdiri gerisi. herkesten büyük allah var. ne insanlar görüyoruz asla olmaz denilen insanların çocuğu oluyor.

bazı gerçekleri kabullenip haraket edin. sonrasında yıkılmayın kahrolmayın diye diyorum. biz yaşadık siz yaşamayın.

Allah razı olsun çok haklısınız her şey Rabbimin istemesine bağlı o ol der ve olur.

Merhabalar; benimde eşimde ne yazık ki azospermi tanısı var. Genetik Test, karyotip test, ve hormon testleri yaptırdık olumsuz hiç birşeye rastlanmadı. Benimde tahlillerim gayet iyi çıktı. Daha önce ürologa gitmedik kadın doğumcu istedi bu testleri ve şimdi micro tese ile birlikte tüp bebek denemesi yapacapz. Ancak eşim hemen micro tese ameliyatını olmaktan yana değil. önce ilaç doğal yollar vs bakalım taraftarı. Ankara' da bu konuda önerebileceğiniz ürolog var mı? Biz şuan azospermin nedenini de bilmiyoruz. Kaan hoca ne yazıkki çok sonralarına randevu veriyor ve insanın hevesi randevu tarihini görünce kaçıyor.
bizde siz gibiyiz canım hiç olumsuz bi sonuç yok ama sperm cıkısı yok kaçtane doktora gittiysek hiç biri ilaç vermedi biz de micro tese olucaz ama eşime sadece keçi boynuzu kuru yaptım ilk 3 testte hiç birsey çıkmamıstı son testimizde allaha şükürler olsun 1 tane immotil sperm çıktı allahtan umut kesilmez kardeşim

Evet kesinlikle umut olalı fakat umut ederken de olumsuzları da düşünmeliyiz ki sonucunda çok daha büyük bir yıkım yaşamayalım. Ameliyatı ne zaman oldunuz? Burada genelde ameliyat sonrası olumsuzlukları okuyorum. Tese ameliyatı sonrası sperm bulma ihtimali bu kadar mı düşük yani:( ya da bulunanlar pek yazmamayı mı tercih ediyor?

Back
X