- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Canim biz cebecide bugun kan testi verdik bi sorun yoktu sperm niye verilmiyokicnm daha belli değil bende arastırıyorum kaan aydosa mail attık mesaj bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biz cebecide bugun kan testi verdik bi sorun yoktu sperm niye verilmiyokicnm daha belli değil bende arastırıyorum kaan aydosa mail attık mesaj bekliyoruz
Ben de bit defa 2008 di galoba cektirdim doktor cekemedi bile simdi tekrar yaptirmam gerekiyor kac dk surdu sizinkiSenin ağrı çektiğine inanamadım bende yaptırdım ama hiç birşey hissetmedim dediğin gibi hafif regl sancısı gibiydi ama oda çok çok hafifti 1 dk bile sürmedi
Canım siz tedaviye başlıyor musunuz ? Eşin tese olacak galiba yine değil mi ? Hayırlısı olsun canımBen de bit defa 2008 di galoba cektirdim doktor cekemedi bile simdi tekrar yaptirmam gerekiyor kac dk surdu sizinki
Daha net bisey yok canim suan bekliyoruz horminlar iyi degil moralimizde iyi degilCanım siz tedaviye başlıyor musunuz ? Eşin tese olacak galiba yine değil mi ? Hayırlısı olsun canım
Hoşgeldin aramıza hangi dr dasınız?Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyorum sizleri bizde azospermliyiz bir buçuk senelik evliyim henüz yolun çok başındayız eşime hormon ve genetik tahlil yapılacak durumu o zaman belli olacak sperm sayısı 0 ama burada okuduğum kadarı ile ümidim arttı Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah
spermlerin yarısının hareketi yavaş veya hareketsiz tüp bebekle hamile kalırsın rahatlıklaKizlar bu sonuclar nasil doktora gosteremiyoruz Eki Görüntüle 2033928
Normal yolla ollmaz miCanım
spermlerin yarısının hareketi yavaş veya hareketsiz tüp bebekle hamile kalırsın rahatlıkla
Onu en iyi tüp bebek merkezindeki uzmanlar bilir ama ihtimal var sonuçta 80 milyon spermin 5 milyonu hareketli neden olmasın ama belki de tüp bebeke gerek kalmaz zaman kaybetmemen için söyledim benNormal yolla ollmaz mi
Canım
spermlerin yarısının hareketi yavaş veya hareketsiz tüp bebekle hamile kalırsın rahatlıkla
Pardon %5 i hareketli 4 milyonuNormal yolla ollmaz mi
Kotu degil mi sonucPardon %5 i hareketli 4 milyonu
Canım bizde 1 adet bile yok olması için uğraşıyoruz kötü değil tabikideKotu degil mi sonuc
Emre bakırcıoğlu veya fulya bahçeciArkadaslar merhaba istanbulda genetik tarama ve tahliller icin iyi guvenilir bi hastane tavsiye edebilecek biri varmi acaba lutfen bilen varsa yardimci olursa sevinirim cunku hastaneler hakinda hic bir bilgimiz yok
Canım sonuç ne oldu???Canim biz cebecide bugun kan testi verdik bi sorun yoktu sperm niye verilmiyoki
Canım tedavi ne aşamada yumurta toplama oldumuCanım siz tedaviye başlıyor musunuz ? Eşin tese olacak galiba yine değil mi ? Hayırlısı olsun canım
Allah yardimciniz olsun. Benim erken menepoz sorunum var. Esiminde bu rahatsizligi olursa yikilirizCanım bizde 1 adet bile yok olması için uğraşıyoruz kötü değil tabikide
Sende öyle bi sorun varSa bence direk tüp bebek deneyin zaman kaybetmeyinAllah yardimciniz olsun. Benim erken menepoz sorunum var. Esiminde bu rahatsizligi olursa yikiliriz
Sonuc fsh 80 lerde kotu ama iyibisey daha vvar sperm tahlilinde 1 tane immotil sperm bulunmus bu nedir bilmuyom ama 0 dan 1 olmasi da biseyCanım sonuç ne oldu???
Cnm b3nim fsh da 83 napiyorsun tedavi uyguluyorlar miSonuc fsh 80 lerde kotu ama iyibisey daha vvar sperm tahlilinde 1 tane immotil sperm bulunmus bu nedir bilmuyom ama 0 dan 1 olmasi da bisey