Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım @semazen53 için demiştim onları. Sizin durum bizden iyi. Bilinacağına eminim Allahın izniyle. bi arkadas vardı yakın zamanda onunda tıkanıklık varmıs meğersem bol bol sperm bulundu tesede

canım @semazen53 için demiştim onları. Sizin durum bizden iyi. Bilinacağına eminim Allahın izniyle. bi arkadas vardı yakın zamanda onunda tıkanıklık varmıs meğersem bol bol sperm bulundu tesede

canım merhaba. micro tese de örnek alıp patolojiye gitti. sanırım tüm detaylar orda belli olacak

canım merhaba. micro tese de örnek alıp patolojiye gitti. sanırım tüm detaylar orda belli olacak
yok canım bizde de hersey normaldi tese yapıldı hic bisey cıkmadı patolojidede sertoli cell dediler. yani sormak istedigim ayrıntılı sperm testleri var germleri, sparmatid veya spermatosit leri gosterenbunlar teseden once yapıldımı? biz sadece normal test yaptırmıstık onda cıkmayınca hormonlar ve gen testleride normal değerlerde cıkınca doktor tıkanıklıktan supelenmisti ama tesede çıkmadı. ondan sonraki gittiğimiz doktor ayrıntılı yapılsaydı tesede de çıkmayacağı anlasılırmıs zaten filan dedi. 5 ay önce hic hucre yokken suan azda olsa germler çıkmaya basladı bizde insallah besliye besliye sperm yapıcaz onları

Merhaba arkadaşlar yarın ilk kez tedaviye başlıyorum inşallah. Çok heyecanlıyım eşime nezaman mikro Tese yapılır fikrim yok inşallah bulunur. Dua edin lütfen

hergün yeni bir şey öğreniyorum ya. söylediklerinden bi haberim desem :/ birde titizlendiğim için ayrı ayrı doktorlara gittim. ama kimse ayrıntılı test falan demedi.

Amin inşallH Allah yardimciniz olsun

Eşim 3 yaşındayken çift taraflı İnmemiş testis ameliyatı oldu. Üç aylık bir tedavi olmayız direk TESE olur herhalde . biz bir tedavi için geldik yurtdışından . FSH hormonu 24. Geçen sene 1 canlı sperm 11 ölü gözükmüştü

Arkadaslar tese olmadan lütfen tüp bebek merkezlerinde santrifurujlu sperm testi yaptırın .eşleriniz ardarda sperm testi versin ,azoların %25 inde sperm bulunuyor boşuna tese olmayın lütfen!bu şekilde havuzlama yaptırıp tüp bebeğe gecebilirsiniz,medikal floryada embriyolog semra sertyel var,kendisi bu alanda çok iyi ve detaylı bakıyor testte çoğu arkadasta sperm buldu bizde de 1 adet motil buldu semra hanım bilgilerinize

merhaba

semen testini zaten çok kez verdik. tese de en detay şekilde bakılmıyor mu? bir tane bile canlı cansız hücremiz yok söylenen yöntem çok olası gelmedi

merhaba

semen testini zaten çok kez verdik. tese de en detay şekilde bakılmıyor mu? bir tane bile canlı cansız hücremiz yok söylenen yöntem çok olası gelmedi
Çok bir bilgim yok ama benim aklıma takılan; tese de patolojiye yollamak için herhangi bir bölgeden parça alıyorlar ya, mesela parçayı o bölgeden değil de biraz ilerisinden sağından solundan neyse alınsa sonuç yine aynı mı çıkar acaba. Atıyorum o bölge de hücre yok fakat diğer bölgede hücre vardır belki. tam anlatamadım sanırım ama. böyle birşey olma olasılığı olabilir mi sizce...

sanırım en iyi yerden alıyorlar o parçayı. bunu soracağım doktra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…