Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimde hangi testten cıktı bilmiyorum ama sonuç klinifelter sendromu cıkmıstı onun dısındada bir test yapılmadı yapılsa bir şey degisirmi bilmiyom

canım öylemi isim değişik olunca simdi tekrar tese olucak mısınız
Canım geçen sene en son az biraz çıkış vardı onlarla tüp bebek denedik ama embriyo gelişimi durdu bi defa tedaviden 3 4 ay önce eşim tedavi görecek spermlerin kaliteli olması için bakalım artık Ocak ayında eşim tedavisine başlayacak Nisan gibi de tup bebeğe başlayacaz gerçi çıkış devam ediyor mu durdu mu onuda bilmiyoruz eşim 1 yıldır test yapmadı bakalım artık Ocak ayında belli olur cnm

Burdan istanbul yaklaşık 18 saat sürüyor eğer dr sürekli çagirmazsa bizim için sorun olmaz bu zaman a kadar çok sert dr karsilastik inşallah bunda yüzümüz güler
ilk defa gittik canım biz cok memnun kaldık eşiminde içine sindi allahım isteyen her kuluna yaşatsın annelik babalık duygusunu inşallah

ilk defa gittik canım biz cok memnun kaldık eşiminde içine sindi allahım isteyen her kuluna yaşatsın annelik babalık duygusunu inşallah
Amin canım ben şimdi vhatsahap tan konuştuk çok ilgili bi kaç bitkisel şeyler tavsiye etti tahlilleri gönderdim eksikler var dedi hipofiz mr inhibin b ve genetik te eksik var gelmeden yaptırın dedi benim de içine sindi hemen tüp bebek tese demedi bide kök hücre testi diye bişey desi ilk defa duydum bu arada cnm bu dr uzmanlık alanı ney bi de muane ücreti ne kadar

Kızlar benim eşimde de vardı, biz medicalpark göztepedeki Aynur Ersahin e gittik kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumu, mutlaka bir araştırın derim benim eşim psikolojik olarak çok etkilenmişti bu durumdan , doktorun hasta yaklaşımı çok iyi olduğu için tedavi sürecimiz kolay geçti

Şu an ne durumdasınız sizde de mi azospermi var nasıl bi tedavi görüyorsunuz

canım
canımm hangi doktor ve nasıl bitkiseller önerdi bende ilk defa duydum kök hücre testi ne oluyor ki

Bende anlamadım detaylı kök hücre analizi yapalım dedi bide hipofiz mr inhibin b istedi kesinlikle keçiboynuzu pekmezinden uzak durun zaten fsh yüksek daha da yükselir dedi Arısütü bal propolis polen arpa rezeneli ısırgan tohumu alın dedi

Dr Celalettin peru bu tavsiyelerde bulundu ilgisi çok hoşuma gitti hemen dönüyor bütün sorularıma cvp verdi tavsiye ederim en azından tese başka çare yok deyip kesip atmadı inşallah gidip görüşünce de ıyi sonuçlar aliriz

Dün ahmet hakan haliloğlu isimli dr tahlillerimizi gönderdim emodex önerdi varikosel ameliyatından da fayda görürsünüz dedi kafam karıştı kime gitsek daha iyi olur bu ilacı kullansak mi bilemedim aranızda bu ilacı kullanıp fayda gören var mı

Arı sütü polen be propolisi kullanmanızı tavsiye ederim. Biz uzun süre kullandık bizde tıkanıklıkdan dolayı azosperm vardı ve tese de yeterli sayıda sperm bulundu. Hatta doktorumuz genelde tesede bulunan spermlerin çok hareketli olmadığını ama eşimde 7 tüp ileri hareketli sperm dondurulduğunu söyledi.arı sütü ve polenin sperm üzerine etkisi çok olumlu yönde. Kesinlikle deneyin.

günaydın arkadaşım Arı sütü polen be propolisi nasıl tüketti eşin balla mı.

Evet biz
Evet bizde bugün gidip aktardan almayı düşünüyoruz inşallah sizin gibi bizde faydasını görürüz gittiğin her dr da keşke diyorum sizin gibi bizde de kolay birşey çıksa tıkanıklık filan deseler ne kadar güzel olurdu herşey kolay olurdu diye siz yine ucuz yırtmış siniz sizde tahliller ne durumdaydı nasıl anlaşıldı bu durum

arkadaşlar selam

celalettin beye gideceğiz bu ay ilk kez. doktorun vereceği ilaçlar 4-4.500 gibi tutuyormuş. bu ilaçları kullanan var mı

arkadaşlar selam

celalettin beye gideceğiz bu ay ilk kez. doktorun vereceği ilaçlar 4-4.500 gibi tutuyormuş. bu ilaçları kullanan var mı
CANIM BİZDE GECEN HAFTA GİTTİK İLAÇLARIN HEPSİNİ ALDIK İĞNELER HAPLAR VE DOĞAL MACUNLAR VE DİĞER İSTEDİLERİ 1100 TL FALAN TUTTU

arkadaşlar selam

Merhaba arkadaşım bu ilaçlar neymiş ki bu kadar tutuyormuş üzerine biraz daha koysak tüp bebek yaptırız bizde gitmeyi düşünüyoruz celalettin bey e

En azından şöyle düşünmek lazım hemen o kadar para verip tese olacaniza ve garantisi de olmadina göre riske atmaktansa bu daha mantıklı en azından fayda görme şansı var ama bu ilaçların adı ne ki bu kadar pahalı

canım
canımm hangi doktor ve nasıl bitkiseller önerdi bende ilk defa duydum kök hücre testi ne oluyor ki
Kök hucre analizi denilen şey ayrıntılı sperm testi. İstanbulda heryerde yok. Yuvarlak hucrelere, germ hucrelere lokasit hucre değerleri filan cıkıyor. 4-4.500 tutmaz 800 - 1500 arası tutar tahminen buna soylediğim test dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…