Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar sayfaya hic yazan yok hayirdir herkes nerelerdeee

Haftaa ici hafta sonu hic fark etmiyor sonucta bir ugrasimiz yok galiba tedavi de olan yeni seyler duyan yok

Arkadaslar size bir sorum olucak her tup bebek tedavisinde rahim filmi cekilmesi gerekirmi birde micro tese genel anestezi ile yapilabilir mi

Arkadaslar size bir sorum olucak her tup bebek tedavisinde rahim filmi cekilmesi gerekirmi birde micro tese genel anestezi ile yapilabilir mi
Ben tüp bebek için hazırlandım fakat rahim filmi çektirmesim canım. Eşim de mikro tese oldu genel anestezi ile yapıldı. Ama malesef sonuç sıfırdı. İnşallah siz olumlu sonuç alırsınız

Ben tüp bebek için hazırlandım fakat rahim filmi çektirmesim canım. Eşim de mikro tese oldu genel anestezi ile yapıldı. Ama malesef sonuç sıfırdı. İnşallah siz olumlu sonuç alırsınız
Canim siz hic rahim filmi cektirmediniz mi benim esimde cok korkuyo genel anestezi istiyor.

Arkadaşlar merhana benim eşimde azosperm:( genetik testinde azf c delesyonu çıktı. doktor 3 ay tedavi edip öyle ameliyat edicem dedi. Fsh 10 testeron 4 dü fsh ı düşürüp testesteronu artırıp öyle ameliyat yapıcam dedi. Benim durumumda olupda çocuk sahibi olan var mı:(

Arkadaşlar merhana benim eşimde azosperm:KK43: genetik testinde azf c delesyonu çıktı. doktor 3 ay tedavi edip öyle ameliyat edicem dedi. Fsh 10 testeron 4 dü fsh ı düşürüp testesteronu artırıp öyle ameliyat yapıcam dedi. Benim durumumda olupda çocuk sahibi olan var mı:KK43:
Benim esim de azosperm fsh 9 t.testesteron 2.08 östrojen 44 biz herhangi bir tedavi gormedik bunun icin hangi dr gittiysek tese baska yolu yok dediler kimde tedavi goruyorsunuz

Bahçecide tansel hocaya tedavi oluyoruz. Tansel hocada ameliyat mikrotese yapacak ama hem ameliyatta bulma şansını artırmak hem de bulunursa kaliteli olması için bu tedaviyi uyguluyor. Sizin gittiğiniz doktor tese başarı oranı hakkında ne söyledi?

Arkadaşlar merhana benim eşimde azosperm:KK43: genetik testinde azf c delesyonu çıktı. doktor 3 ay tedavi edip öyle ameliyat edicem dedi. Fsh 10 testeron 4 dü fsh ı düşürüp testesteronu artırıp öyle ameliyat yapıcam dedi. Benim durumumda olupda çocuk sahibi olan var mı:KK43:

Merhabalar arkadaşım,
Öncelikle geçmiş olsun bizde de azfc var üstüne azfd de var 8ay oldu ögreneli
Güya microtesede %50 sans varmış ama forumda takip ettiklerime göre hiçde öyle yüksek bir oran yok
Siz hangi doktordasınız
Biz celalettin perudayız
Tedavimiz ayda 1 nebido iğne
Ovirtelle
Progeny-M
Ist-Ard
Ace selenyum şeklinde

Biz bahçeci polikiliniğinde tansel kaplancandayız chorimon 5000 mg iğne oluyoruz haftada 1 ve her ay kontrole gidilecek. Bu 3 ay sürecekmiş daha sonra ameliyat. Tedaviniz ne kadar sürecek? Hoca umut veriyor mu?

Kuzum rahim filmi her denemede çekilmiyor dr degismedikce her rahim filmi 5 seneye kadar gecerliymis öyle diye biliyorum ama dr değişirse bazen yaptiriyorlar yani tamamen dr una bağlı ben de 3.denemede istemişti sen ne durumdasın ne zaman başlıyor tedavi :KK53:

Haftaa ici hafta sonu hic fark etmiyor sonucta bir ugrasimiz yok galiba tedavi de olan yeni seyler duyan yok
Aynen cnm kimse yazmıyor ama yeni gelişme olsa yazarlardi inşallah herkeste yeni yeni gelişmeler olurda yazar herkes biz Ocak Ayını bekliyoruz eşim 3 4 aylık tedavi görecek mart Nisan gibi de tüp bebege başlayacaz kısmetse ben de 3 gündür eşime keçi boynuzu kürüne başladım hergün de sabah akşam ceviz veriyorum sanırım bi 10 Kilo aldıracam herife:confused::KK66:

Kuzum rahim filmi her denemede çekilmiyor dr degismedikce her rahim filmi 5 seneye kadar gecerliymis öyle diye biliyorum ama dr değişirse bazen yaptiriyorlar yani tamamen dr una bağlı ben de 3.denemede istemişti sen ne durumdasın ne zaman başlıyor tedavi :KK53:
Canim benim 6 7 yil olmustur rshim filmi cektireli tekrar istiyolar mi onu merak ettim suan hic bisry yok hormonlar duzelmiyor napicagimizi bizde bilmiyoruz

İyi geceler herkese. Tam 16bin sayfalık mesaj yazılmış. Buraya geldikten sonra yalnız olmadığımızı hissettim.. :)

Bahçecide tansel hocaya tedavi oluyoruz. Tansel hocada ameliyat mikrotese yapacak ama hem ameliyatta bulma şansını artırmak hem de bulunursa kaliteli olması için bu tedaviyi uyguluyor. Sizin gittiğiniz doktor tese başarı oranı hakkında ne söyledi?
Bize inhibin b testi yapıldı celalettin hocada
Hoca saha sonuç çıkmadan tedaviniz 3yıl sürebilir demişti ama inhibin b sonucumuz 31 çıkınca 6 ayda da sonuç alabilirsin demiş eşime. Şimdilik bilmiyoruz. Tansel bey çok iyi bir doktor biZde zaten choriomon un muadili bir iğne kullanıyoruz. Galiba her ay hormon sonuçlarınızı tansel hocaya bildiriceksiniz. Lütfen beni de haberdar et. Malum aynı sebepten azospermi eşlerimiz. İnşallah herkes tez zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olur. Amin.

Back
X