Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar dün akşam sırf havuç kürü için 250TL sayıp philips marka katı meyve sıkacağı aldık. yalnız şimdi saracoğlundan okuyorum havuç içindeki yaklaşık 200 e yakın maddeden sadece 4 tanesi spermle ilgili hatta 8 tanesi östrojen arttırıcı yani bizlere yönelik. moralim bozuldu keçiboynuzu kürüyle aynı anda kullanılmıyor ne yapacağız biz? daha çakşır kökleri yarım kaldı öylece duruyor nohut da içiriyorum 2 torba dolusu yarı pişmiş nohut birikti offff. Tüm silahlarımızla amansız bir şekilde mücadelemiz sürüyor azospermle Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu dertten. Çocuğumuz olursa adını küroğul veya kürkız koyacağım vallaha:))

Kızlar bu cuma Allahın izni ile tedaviye başlıyacagız benim kısa protokol yumurtalar olgun büyüklüğe ulaşınca eşim ameliyat olucak emre bey ameliyat edicek ne olur dualarınızı esirgemeyin bir yanım çok umutlu bir yanım çok umutsuz rabbime sığınıyorum . Acaba kaç günde yumurtalar olgunlaşır iş yerinden izin alıcam da kısa protokolle tedavi olan varmı?

tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar dün akşam sırf havuç kürü için 250TL sayıp philips marka katı meyve sıkacağı aldık. yalnız şimdi saracoğlundan okuyorum havuç içindeki yaklaşık 200 e yakın maddeden sadece 4 tanesi spermle ilgili hatta 8 tanesi östrojen arttırıcı yani bizlere yönelik. moralim bozuldu keçiboynuzu kürüyle aynı anda kullanılmıyor ne yapacağız biz? daha çakşır kökleri yarım kaldı öylece duruyor nohut da içiriyorum 2 torba dolusu yarı pişmiş nohut birikti offff. Tüm silahlarımızla amansız bir şekilde mücadelemiz sürüyor azospermle Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu dertten. Çocuğumuz olursa adını küroğul veya kürkız koyacağım vallaha:))

vallahi sorma demmi eşim de bıkmadan içiyor ama bakalım. Ben de Fsh için sadece akşamları hayıt suyu 1 fincan, keçiboynuzu kürü, gnc vitaminleri, pharmaton, bal arı sütü karışımı, akşamları yemekten sonra kavun çekirdeği yağı, kuruyemiş bir de işte demir dikenine başlıcaz şifa allahtan!!! Nohuta da hiç başlamadım 2 kür bir anda kullanılmıyor diye. Keşke şu teseye gerek kalmasa bir mucize olsa tahlilde çıksa ama bilmiyorum ki allah ım ne olur yarabbim gör bizleri :Saruboceq:

canım bak şimdi tv de tüp bebekte tek embriyo transferini tartışıyolar olumlu sonuç alma ihtimali % 45-50 diyolar ama doğru tedavi doğru merkez kadının yaşı genç olmak şartıyla dio dr.
ay varya biz dr dan yana çok şanssızdık ya aklıma geldikçe deliriyorum sanki.inşallah allah senin yüzünü güldürür canım.

canım benim vallahi umut iyi gibi geliyor bana en azından emre bakırcıoğlu iyi bir doktor. Teknolojileri de iyi ama Allah'ım alnımıza yazmışsa görücez.. Bugün eşim patronuyla görüşecek para işi çin bakalım ne diyecek... Benim de birikimim var biraz onu bozucam :( Off allahım offff eşimle dün konuştuk ta allah ım bizim niye normal yollardan çocuğumuz olmuyor ki dedi. Çok üzülüyorum eşlerimize de yazık...

Bi erteleyelim diyorum ramazandan sonraya kalsın diyorum bir yanım hemen diyor çok accayip karışmış durumdayım...

GaMZE VE MEHTAP..üçümüzün durumu da sanırım aynı gibi..allah yardımcımız olsun..birer tese hüsranı yaşamışız allah 2. sini yaşatmasın arkadaşlarım...hormonların tetkiklerin normal ooolması insanı sevindiremiyor değilmi...çünkü bu defad insan neye yönelik tedavi olacağını bilemiyor...soruna yönelik bir girişimde bulunamıyor çünkü sorun yok...ama spermde yok çaresiz kalıyor...rabbim hepimize şifa versin....

aynen canım.hrmonlar normla çıktı bizimde eeee napcaz şimdi ne vercek kaan bey merakla bekliyorum.

ayyy yine kimse slmımı kabul etmedi bende küstüm gidiyorum mafoldumben
MEDİNE allah yardımcınız olsun, ameliyat inşaallah olumlu sonuçlansın, bebişini kucağına aldığın günleri görürsün inşallah...:Saruboceq:

kafam karışık diye tuttuturdum ya eşim geldi konuştuk biraz daha bişeyler kullanalım kendimizi ayarlayalım dedi... Galiba ramazan sonrasına kalacak bizim iş belki ben de öyle olmasını istiyordum ama bir türlü karar veremiyordum sanki hayırlı vakit gibi gelmedi temmuz herşey çok sıkışıcaktı zaten epi topu 3 ay fark edecek. Belki tatile falan gideriz biraz rahatlarız ne biliyim sanki içime de daha çok sindi Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla şu dertten kurtulmayı nasip etsin hepimize ....:

eryasu aleyküm selam canım medinede bizimle aynı durumdamıydı benmi yanlış hatırlıyorum

mehtap...arkadaşım demminin de dediği gibi pataloji raporunu isteyin mutlaka o çok önemli sana ışık tutacak...bak 3 ay oldu biz tese olalı raporda 10 a yakın spermatazoa görüldü yazıyodu emre beye sorduk bu ne demek diye o da çok iyi bir kezde biz deneyelim ama 6 ay ilaç kullanalım dedi....yani bir ışık tuttu bize hatta 2 ay geçti bile...4 ayımız kaldı allah izin verirse olacak sizde bir yol çizin ve başlayın arkadaşım ama rapor önemli sakın olmaz demeyin rabbim bir şeyi sebep yapabilir ve olabilir....

Günaydın:) Dün çok kötüydüm akşam ağladım zırladım eşimle dışarı çıktık :( neyse ki sonra düzeldim çatlağım işte eşim de alıştı artık bana :))

Günaydın:) Dün çok kötüydüm akşam ağladım zırladım eşimle dışarı çıktık :( neyse ki sonra düzeldim çatlağım işte eşim de alıştı artık bana :))

günaydın arkadaşım....hepimizin oluyor bende arada ağlıyorum daha yeni evliyim eviliğimden bişi anlamadım allahım biz napıcaz falan diye eşimde alıştı ama elimizde değilki...sen emre beyde tedavidesin demi canım??ama galiba bayramdan sonraya atacaksınız hayırlısı olsun.. rabbim en doğru zamanda nasip etsin bizde emre beyde bayramdan sonra olacağız kısmetse....allahım ramazandan sonra ne çok kişi var inşallah burda bayramdan sonra bir bayramda biz kutlarız ....gülücüklerle halaylarla dolar topik....

gunaydın canlarım nasılsınızn bakalım? UMUTOLSUN canım evet medıne de bızden maalesef bende merakla beklıyorum sonucunu

günaydın arkadaşım....hepimizin oluyor bende arada ağlıyorum daha yeni evliyim eviliğimden bişi anlamadım allahım biz napıcaz falan diye eşimde alıştı ama elimizde değilki...sen emre beyde tedavidesin demi canım??ama galiba bayramdan sonraya atacaksınız hayırlısı olsun.. rabbim en doğru zamanda nasip etsin bizde emre beyde bayramdan sonra olacağız kısmetse....allahım ramazandan sonra ne çok kişi var inşallah burda bayramdan sonra bir bayramda biz kutlarız ....gülücüklerle halaylarla dolar topik....

hayırlısı olsun hepimiz için Allah yüzümüzü güldürsün inşallah :) Biz de Emre Bey e m.tese olucaz ama tedavi olmuyoruz gerek görmedi bizim ısrarımızla arginmax verdi o kadar onu da almadık zaten çok şey kullanıyo. Emre bey yurtdışında da pekçok konferansa katılmış makaleleri yayınlanmış dalında iyi bir doktor inşallah allah sebep eder onu bize de evlat sahibi oluruz.

Kendimizi yıpratıyoruz aslında herşey olacağına varacak ama ne kadar mantıktan yana bakmaya çalışsakta arada yine gözyaşlarımız dökülüyo işte ne olsa kadınız :))

sayes belgın cım yanı GENETIK BOZUKLUK BIZ ERYASU MEDINE UMUTOLSUN KLENEFELTERLIYIZ MAALESEFFFFFFFFFFF

Back
X