Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun canım. Henüz doktorla iletişime geçemedik , 8 Mayıs'ı bekliyoruz. Ben de 1 tane bile olsa yeter diye biliyordum ama burda birisi paylaşmıştı, Kaan Hoca çıkan spermleri yeterli bulmadı, tese yapacak falan diye. O yüzden fazla da umutlanmak istemiyorum Elbette ki Rabbimin dediği olur. İnşallah, bütün yüreğimle sizin için de güzel sonuçlar almanızı diliyorum canım. Bunun zorluğunu yaşayan bilir. Milyonlarla ifade edilen bir kavram ve biz tane ile konuşuyoruz . Rabbim yardımcımız olsun bu yolda canım benim.

Bizde 8 mayısı bekliyoruz, ilk tesede çıktı çok şükür , bakalım neler olacak

Yok hayır tüp bebek için görüşmeye çağırıldık tedavi planlanıp nasipse başlayacağız , dualarınızda beni de anın inşallah hepimiz seviniriz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yormadan, uğraştırmadan ilk seferde nasip etsin inşallah çocuk sahibi olmayı. Ne güzel tüp bebek sürecine başlamış olmanız bile. Sperm çıkışı ne kadar sayıda oldu?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yormadan, uğraştırmadan ilk seferde nasip etsin inşallah çocuk sahibi olmayı. Ne güzel tüp bebek sürecine başlamış olmanız bile. Sperm çıkışı ne kadar sayıda oldu?
Amin inşallah hepimize tez zamanda nasip olsun.bizde çıkış yok sıfır azo, micro tese ile parça alınarak sperm elde edildi o elde edilenlerle denenecek , şuan lab, ortamında dondu kuzucuklar , adet vermiyorlar, benden yumurta toplanınca oluşacak embriyo ya göre söylenecek, özel değil çünkü araştırma hastanesinde tedavi oluyoruz arkadaşım

Amin inşallah hepimize tez zamanda nasip olsun.bizde çıkış yok sıfır azo, micro tese ile parça alınarak sperm elde edildi o elde edilenlerle denenecek , şuan lab, ortamında dondu kuzucuklar , adet vermiyorlar, benden yumurta toplanınca oluşacak embriyo ya göre söylenecek, özel değil çünkü araştırma hastanesinde tedavi oluyoruz arkadaşım
biraz geçmişteki yazılarınızı okudum da en son 2015 de yazmışsınız. O zamandan bu zamana nasıl bir tedavi gördünüz birde Tese yi kimde oldunuz cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Maalesef 4 yıl bekledik öncesi de var, bize size tek çözüm mikro tese dediler daha önce varikosel ameliyatı olduk ama sonuç değişmedi, hiç çıkış olmadı tese de çıkması son ümidimizdi rabbim nasip etti , ilaç tedavisi olarak sadece 1 ay klomen kullandık 4 sene önce , ben sakaryada yaşıyorum araştırma hastanesinde ilk tese olanlardanız doktorumuz prof.Dr. Ahmet gökçe , uzak değilseniz gelin ilk 3 tedaviyi devlet karşılıyor, o zamandan beri yazmamamın sebebi gelişme olmamasıydı olunca duyurayım dedim, rabbim hepimize şifa versin inşallah

arkadaşlar merhaba

biz tansel hocanın hastasıydık ve eşime azospermi tanısı kondu tese ameliyatında %90 kesin bulurum dendi muayneye istinaden hormon tedavisi yapıldı 6 ay yakın ve sonrada ameliyata karar verildi sonuç olumsuz olgun hücre bulunamadı tabi biz çok üzüldük ve tekrar başka bir dr gitmemizin bir faydası olmaz dendi

bizim içimize sinmedi ve farklı dr ları araştırmaya başladık ve de gittik yine normal muayne ve kan tahlileri istendi sonuc hormon tedavisi ve tese dendi.

tesaduf eseri balat hastanesinde prof. dr leon saporta ile tanıştık ve bizden daha önce istenmeyen ultrason istedi ve hormon tahlileri . tahlil sonuçlarına bakarak eşimin hormon tedavisine ihtiyacı olmadığına ve ileri seviyede sol tarafta varikosel tespit etti not olarakta eğer varikosel problemi varsa tese ameliyatı başarısını düşürürmüş şuan henüz yeni ameliyat oldu ve ilaç takviyesi verdi 3 ay tamamlanınca bir ön kontrol dedi ama 6 ay beklememiz gerektiğini söyledi bakalım bir umut..

arkadaşlar merhaba

biz tansel hocanın hastasıydık ve eşime azospermi tanısı kondu tese ameliyatında %90 kesin bulurum dendi muayneye istinaden hormon tedavisi yapıldı 6 ay yakın ve sonrada ameliyata karar verildi sonuç olumsuz olgun hücre bulunamadı tabi biz çok üzüldük ve tekrar başka bir dr gitmemizin bir faydası olmaz dendi

bizim içimize sinmedi ve farklı dr ları araştırmaya başladık ve de gittik yine normal muayne ve kan tahlileri istendi sonuc hormon tedavisi ve tese dendi.

tesaduf eseri balat hastanesinde prof. dr leon saporta ile tanıştık ve bizden daha önce istenmeyen ultrason istedi ve hormon tahlileri . tahlil sonuçlarına bakarak eşimin hormon tedavisine ihtiyacı olmadığına ve ileri seviyede sol tarafta varikosel tespit etti not olarakta eğer varikosel problemi varsa tese ameliyatı başarısını düşürürmüş şuan henüz yeni ameliyat oldu ve ilaç takviyesi verdi 3 ay tamamlanınca bir ön kontrol dedi ama 6 ay beklememiz gerektiğini söyledi bakalım bir umut..
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım Rabbim yardımcınız olsun

herkese merhaba arkadaşlar.çok uzun zaman oldu yazmayalı.çünkü bir değişiklik olmadı hayatımızda.çünkü ne tedavi oluyoruz nede kafaya takıyoruz.herşeyi fazlasıyla yaptık.herşeyi kafada bitirdik derken eşim haftaya istanbul'a gidecek seminer için.birlikte gidelim dedi.madem gideceğiz boşa gitmeyim diye merkez ve doktor araştırdım.aklımda hep şişli memorial vardı ama eşim anadolu yakasında olacak ve ters düşer diye umut tüp bebeğe baktım.ordaki doktoru ilk defa duydum ve ücretsiz ön görüşme talep ettim.muayene olursa 500 tl ödemesi varmış.şimdi kararsız kaldım .ne yapmalıyım.şişli memorial mi umut tüp bebekmi.uzun süre ara verince kararsızlık yaşıyorum ve pişman olmak istemiyorum.ne yapmalıyım kızlar.hiç hesapta yokken oluşan bu durum acaba hakkımızda hayırlımıdır.doktor ege can şerefoğlu nasıl bir doktordur.tesede başarısı nedir.umut tüp bebek laboratuvar nasıldır acaba.laboratuvar ve doktor olarak hangi merkez olmalı.bizim olursa 3.microtese olacak.

gözün aydın canım.inşallah herşey güzel olur.

Allah size bağışlasın yavrunuzu ben birşey sormak istiyorum, sperm çıkışı normal yollarlamı oldu yoksa tesa falanmı yapıldı birde gittiğiniz doktorları öğrenebilir miyim?
allah cocugunuzu bağışlasın. Kullandığınız ilaçları en azından bizimkilerle karşilaştıralım diye yazar misiniz?

arkadaşlar merhaba

Merhaba. Tansel hoca iyi bir Dr olarak biliniyor. Tese negatif olabilir kesin bulunacak diye bişi yok ama varikoseli görememiş olması ilginç. Basit bi ultrasonla görülen bir şey. Olsaydı tansel hoca ya da diğer drlar da görürdü. Bence başka bir dr a daha görünün. İsmi de yabancı.. Yabancı bir Dr... Atatürk ne demiş beni Türk hekimlerine emanet edin demiş. Başarılı görünmek için tüp bebekde kendi spermlerini kullanan yabancı Dr haberini okuyalı çok olmadı..

herkese merhaba arkadaşlar.çok uzun zaman oldu yazmayalı.çünkü bir değişiklik olmadı hayatımızda.çünkü ne tedavi oluyoruz nede kafaya takıyoruz.herşeyi fazlasıyla yaptık.herşeyi kafada bitirdik derken eşim haftaya istanbul'a gidecek seminer için.birlikte gidelim dedi.madem gideceğiz boşa gitmeyim diye merkez ve doktor araştırdım.aklımda hep şişli memorial vardı ama eşim anadolu yakasında olacak ve ters düşer diye umut tüp bebeğe baktım.ordaki doktoru ilk defa duydum ve ücretsiz ön görüşme talep ettim.muayene olursa 500 tl ödemesi varmış.şimdi kararsız kaldım .ne yapmalıyım.şişli memorial mi umut tüp bebekmi.uzun süre ara verince kararsızlık yaşıyorum ve pişman olmak istemiyorum.ne yapmalıyım kızlar.hiç hesapta yokken oluşan bu durum acaba hakkımızda hayırlımıdır.doktor ege can şerefoğlu nasıl bir doktordur.tesede başarısı nedir.umut tüp bebek laboratuvar nasıldır acaba.laboratuvar ve doktor olarak hangi merkez olmalı.bizim olursa 3.microtese olacak.
Merhaba. Size yardımcı olabilecek bir cevabım yok maalesef ama dilerim her şey gönlünüzce olur. Burda hepimiz kader arkadaşıyız. Biz de ikinci teseye hazırlanıyoruz. Doktorumuz Müfit günel ankarada. Onun da ismi duyulmamış ama işin mutfak kısmında çok bulunmuş. yani çok sayıda tese yapmış. Tese yapan drların hepsinin hücre bulduğu kişi de çok bulamadığı kişi de. Tabiki iyi bir dr a ameliyat olmak lazım ama bi yerden sonra da nasip. Olmayınca olmuyor. Memorial çok iyi bir hastane. Orda tese olup hücre bulunan da var bulunmayanda. Kişiden kişiye değişiyor. Bence o merkeze bi gidin umut tüp bebeğe. Dr la da görüşün içinize sinerse devam edersiniz. Umarım hastane ve dr la ilgili iyi bilgisi olan birileri de cevaplar daha iyi bilgi verir...

Canım merhaba..Bizde Emre Bakırcıoğlunda tese olduk ama malesef sonuç olumsuz.Teseden sonra Ege Can Şerefoğlu na gittik ve gerçekten biz çok sevdik..Konuşması,bilgisi ve verdiği cevaplar çok tatminkar!Bayaa ilgilendi bizimle sağolsun daha yeni tese olmuştu eşim o yüzden bir tedavi yada yeni bir şey konuşmamıştık.5-6 ay sonra tekrar semen analizi istemişti.Ama mutlaka git canım..Bizim hep aklımızda kaldı hatta Emre Bey yerine ona mı gitseydik diye.

Merhaba. Tansel hoca iyi bir Dr olarak biliniyor. Tese negatif olabilir kesin bulunacak diye bişi yok ama varikoseli görememiş olması ilginç. Basit bi ultrasonla görülen bir şey. Olsaydı tansel hoca ya da diğer drlar da görürdü. Bence başka bir dr a daha görünün. İsmi de yabancı.. Yabancı bir Dr... Atatürk ne demiş beni Türk hekimlerine emanet edin demiş. Başarılı görünmek için tüp bebekde kendi spermlerini kullanan yabancı Dr haberini okuyalı çok olmadı..
Evetiyi bir dr olabilir ama ameliyattan önce hormon tedavisi yapan bir dr o hormonların sonucuna bakmalı yada ameliyat için gereken testleri de istemeli biz htırlatıkta verdi tahlileri .. yok negatif çıkmasından dolayı yazmadım zaten biz o dr önce dikkatli okursanız gittik hiç biri ultrason istemedi bu dr da türk bu arada ..

biz de kaan hocada tedaviye başladık.6 aydır klomen ve menagon kullanıyoruz. kaan hocaya ilk gittiğimizde bize daha önce evlat edinin diyenlere çok kızmıştı. ama şimdi aynı terbiyesizliği kendisi yaptı. ve biz bıraktık kaan hocayı.ayrıca e-posta ile iletişim çok saçma değil mi sizce de.. bu kadar önemli bir konuda hiç bir şekilde hocaya ulaşılamıyor. sorularımızı o saçma hemşiresine soruyoruz.o da sadece hocayı övüyor.. ben kaan hocayı sevmiyorum..siz ne dersiniz bilemem.. boşa geçen 6 ayımıza acıyorum şuan..

biz de kaan hocada tedaviye başladık.6 aydır klomen ve menagon kullanıyoruz. kaan hocaya ilk gittiğimizde bize daha önce evlat edinin diyenlere çok kızmıştı. ama şimdi aynı terbiyesizliği kendisi yaptı. ve biz bıraktık kaan hocayı.ayrıca e-posta ile iletişim çok saçma değil mi sizce de.. bu kadar önemli bir konuda hiç bir şekilde hocaya ulaşılamıyor. sorularımızı o saçma hemşiresine soruyoruz.o da sadece hocayı övüyor.. ben kaan hocayı sevmiyorum..siz ne dersiniz bilemem.. boşa geçen 6 ayımıza acıyorum şuan..
Canım sizin doktoru tercih etme sebebi neydi açıkçası gittikçe benimde kafam karısmaya başladı sonucta her hastanın durumu farklı hormonları farklı sebebi farklı doğru düzgün tahlil bile istemiyo sebebi iyice araştırılmadan ilaç ve bitkisellere başlatıyo ve genellikle herkes aynı seyleri kullanıyo ısırgan nohut havuç vb bende çok umutlu gitmiştim ama böle yorumlarda gördüjçe birazda düşününce umudum gidiyo açıkçası

Back
X