Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar..........

geçmişi fazla okuyamıyorum malum misafirlerim var kayınbabamı pazartesi hastaneden çıkarttık bizde kalacak 15 gün falan inşallah uzamaz gelen giden bitmiyo kıçım yere değmiyo tabiri caizse kimse yokken hemen pc açtım .........

kızlar sizden dua isteyecem hastanede kaldığımda haftasonu 2 gün mecburen benle görümcem kaldık kayınbabanın yanında bacağındaki deliklerden halen kan ve benzer sıvılar geliyodu hem hastane stresi hemde o gelen sıvıların kokusu malum 6 günden beri aldığı ilaçların etkisiylede çok fena olmuştu beni ve görümcemi tiksindirdi ama beni çok fena çarptı sonuçta görümcem babası diye fazla etkilenmedi psikolojim bozuldu sinirlerim zaten altüst oldu nasıl dayandım bende anlamadım o günden beridir kayınbabamın sesini duyim kendini görim sinirlerim geriliyo tiksintim artıyo elimde olmadan çektiği acılara durumuna çok üzülüyorum ama artık nefrette ediyorum neyseki onu fazla bir misafir odam vardı araya yatırdık ama inlemesini duyim o beni deli etmeye yetiyo......eşime biraz bahsettim tamam seni iyi anlıyorum ama ne yapim biraz daha dişini sık diyo elinden geldiğince beni fazla muhattap etmiyo halbuki biz kayınbabamla arkadaştık resmen kaynanam bile kıskanırdı bu durumu çünkü geveze vurdum duymaz bir adam kimseye zararı yok ama şu 1 hafta hep iç içe olmamız onun inlemeleri hastane ortamı bide ölüm korkusu sarıpta kendini fazlasıyla salması kaprisleri beni mahvetti elimde değil şeytan vesvese verip duruyo geceleri bizim yatak odasının kapısını bile kapattırmıyo ölüm korkusundan kendini salmasından halbuki yanında kaynanamda var uyumuyoda geceleri ne hikmetse gerçi acıyı çeken bilirde bu kadarda olmaz dr lar hemşireler bile dedi gece zaten yorgunluktan ölüyorum geç yat erken kalk bide uykuyu tam almayınca gece ismimizi çağırdığında kalkıp onu boğasım geliyo yatakta gerim gerim geriliyorum şartellerim atıyo şeytan başlıyo vesvese verip beni günaha sokmaya herneyse kızlar sizden ricam bana dua edin dayanabileyim korkuyorum bir sinir anında kalp kırarım milleti üzerim diye ama elimde değil işte eşimde evde olmayacak evin içinde onlar gelen giden kafayı yemezsem eğer bir daha bana bişey olmaz annemde bana üzülüyo sen onlara bakacan diye hasta olmayasın diye ama ne yapayım mecburum bizim evimiz hastaneye yakın bide diğer çocuklar yurt dışında görümcem var onunda 3 çocuğu var anlıyacağınız kurtulşum yok 2 hafta daha dişimi sıkmak zorundayım ama onun içinde bana bol bol dua edin ......sonuçta bizimde ne olacağımız belli değil ama biraz uzaklaşmam lazım o kokuyu duyup tiksindikten sonra böyle oldum yoksa hep ben kaldım ilgilendim adamcağızla eşimede tam anlatamıyorum sonuçta babası çok canı sıkıldı üzüldü babasını kaybedebilirlerdi .....resmen iki yüzlü davranıyorum kendimi çok fazla sıkarak içimde sinir fırtınaları kopuyo dışımda ama çok sakin güler yüzlü hayatından memnun olan biri ama değilim hemde hiç değilim kendimden bile nefret eder oldum allah sonumu hayra çıkarır inşallah bide adetim gecikti onun stresi hepsi üstüstte..........

sizleri kendi meselemle sıktığım için kusura bakmayın kızlar şuan sizden başka anlatacağım kimse yok hakkınızı helal edin tamammı

çok inanırım hatta her gittiğimde anneme okunurum....

kaydirigubbakcemile3 valla canım dünya dua üzerine kurulmuş derler çokda doğru söz inanıyorum çok.insan çok hafifliyo okutunca kendini.bazı kişiler nazara inanmıyo çok şaşırıyorum ama saygıda duymak lazım inançla alakalı işte.

harzemcim işin zor gerçekten.allah yardımcın olsun ve sabır versin canım.hasta bakmak insanı çok yıpratıyo gerçekten.ama napıcan eşinin hatrına yapılıyo herşey.hem sevabıda çok hasta bakmanın.duasını da alıyosundur.allah verir birgün karşılığını bunların canım.sıkma canını..

kaydirigubbakcemile3 valla canım dünya dua üzerine kurulmuş derler çokda doğru söz inanıyorum çok.insan çok hafifliyo okutunca kendini.bazı kişiler nazara inanmıyo çok şaşırıyorum ama saygıda duymak lazım inançla alakalı işte.

kesinlikle canım.ben zaten nazar varsa anlıyorum.bi ağırlık oluyo insanda.okunduktan sonra sanki daha rahat nefes alıyoum.neyse ben bi mutfağa gidim artık yemek yok.grsz canım..

slm syolcu sanırım keçiboynuzu kürü uygulyorsunuz bizde uyguluyoruz ama benim hiç umudum yok
ibrahim saraçoğlu azosperm olanlar için nohut kürü demiş hergün kaynar suya bir avuç nohut atıp kaynatılacak daha sonra sabah tok ve öğlen tok karnına 2 ay kullanılacakmış
işe yarıyormuş beli inşallah ben bu keçi boynuzundan sonra onu denicem.

slm syolcu sanırım keçiboynuzu kürü uygulyorsunuz bizde uyguluyoruz ama benim hiç umudum yok
ibrahim saraçoğlu azosperm olanlar için nohut kürü demiş hergün kaynar suya bir avuç nohut atıp kaynatılacak daha sonra sabah tok ve öğlen tok karnına 2 ay kullanılacakmış
işe yarıyormuş beli inşallah ben bu keçi boynuzundan sonra onu denicem.

Mrb canım, valla bende bilmiyorum başladık bizde, faydası olucak mı olmayacakmı, 1 ay devam etcez, sonra etkisi olmazsa dediğin gibi nohuta başlarız, suyunu içeriz olmadı yeriz bişiler yaparız, ne yapalım her yolu denicez mecburen :):) ama ota bağladık iyice hayatımızı yaa.

selam kızlar..........

geçmişi fazla okuyamıyorum malum misafirlerim var kayınbabamı pazartesi hastaneden çıkarttık bizde kalacak 15 gün falan inşallah uzamaz gelen giden bitmiyo kıçım yere değmiyo tabiri caizse kimse yokken hemen pc açtım .........

kızlar sizden dua isteyecem hastanede kaldığımda haftasonu 2 gün mecburen benle görümcem kaldık kayınbabanın yanında bacağındaki deliklerden halen kan ve benzer sıvılar geliyodu hem hastane stresi hemde o gelen sıvıların kokusu malum 6 günden beri aldığı ilaçların etkisiylede çok fena olmuştu beni ve görümcemi tiksindirdi ama beni çok fena çarptı sonuçta görümcem babası diye fazla etkilenmedi psikolojim bozuldu sinirlerim zaten altüst oldu nasıl dayandım bende anlamadım o günden beridir kayınbabamın sesini duyim kendini görim sinirlerim geriliyo tiksintim artıyo elimde olmadan çektiği acılara durumuna çok üzülüyorum ama artık nefrette ediyorum neyseki onu fazla bir misafir odam vardı araya yatırdık ama inlemesini duyim o beni deli etmeye yetiyo......eşime biraz bahsettim tamam seni iyi anlıyorum ama ne yapim biraz daha dişini sık diyo elinden geldiğince beni fazla muhattap etmiyo halbuki biz kayınbabamla arkadaştık resmen kaynanam bile kıskanırdı bu durumu çünkü geveze vurdum duymaz bir adam kimseye zararı yok ama şu 1 hafta hep iç içe olmamız onun inlemeleri hastane ortamı bide ölüm korkusu sarıpta kendini fazlasıyla salması kaprisleri beni mahvetti elimde değil şeytan vesvese verip duruyo geceleri bizim yatak odasının kapısını bile kapattırmıyo ölüm korkusundan kendini salmasından halbuki yanında kaynanamda var uyumuyoda geceleri ne hikmetse gerçi acıyı çeken bilirde bu kadarda olmaz dr lar hemşireler bile dedi gece zaten yorgunluktan ölüyorum geç yat erken kalk bide uykuyu tam almayınca gece ismimizi çağırdığında kalkıp onu boğasım geliyo yatakta gerim gerim geriliyorum şartellerim atıyo şeytan başlıyo vesvese verip beni günaha sokmaya herneyse kızlar sizden ricam bana dua edin dayanabileyim korkuyorum bir sinir anında kalp kırarım milleti üzerim diye ama elimde değil işte eşimde evde olmayacak evin içinde onlar gelen giden kafayı yemezsem eğer bir daha bana bişey olmaz annemde bana üzülüyo sen onlara bakacan diye hasta olmayasın diye ama ne yapayım mecburum bizim evimiz hastaneye yakın bide diğer çocuklar yurt dışında görümcem var onunda 3 çocuğu var anlıyacağınız kurtulşum yok 2 hafta daha dişimi sıkmak zorundayım ama onun içinde bana bol bol dua edin ......sonuçta bizimde ne olacağımız belli değil ama biraz uzaklaşmam lazım o kokuyu duyup tiksindikten sonra böyle oldum yoksa hep ben kaldım ilgilendim adamcağızla eşimede tam anlatamıyorum sonuçta babası çok canı sıkıldı üzüldü babasını kaybedebilirlerdi .....resmen iki yüzlü davranıyorum kendimi çok fazla sıkarak içimde sinir fırtınaları kopuyo dışımda ama çok sakin güler yüzlü hayatından memnun olan biri ama değilim hemde hiç değilim kendimden bile nefret eder oldum allah sonumu hayra çıkarır inşallah bide adetim gecikti onun stresi hepsi üstüstte..........

sizleri kendi meselemle sıktığım için kusura bakmayın kızlar şuan sizden başka anlatacağım kimse yok hakkınızı helal edin tamammı

canım yataklık hasta bakmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.neler hissettiğinide anlayabiliyorum allah yardımcın olsun.tez vakit düzelir inşallah herşey.kendine haksızlık etme sakın bişeylerin yanlış olduğunu biliyosun ama kimseye kabullendiremicen ve anlatamıcan için mecburen vicdanından dolayı iyi davranıyosun bunun adı iki yüzlülük değil insanlara saygı duymak ve karşılığınıda alamamak.herşeyden önemlisi allah korkun var.bütün bunların mükafatını allah verir inşallah canım.bende 2 aylık gelinken felçli kayınvalideme baktım nankörlük gördüm inşallah sen hakkettiğin gibi iyilik görürsün.

merhaba kzlar nasilsiniz
meliscim bir tek sen varsin galiba nasil oldun canim iyimisin?

ya kızlar kaan beye 1 kez gittik 8 ay önce.ben sizi zamanı gelince çağrm dedi.hatta biz biara gelelim mi dedik.gelsenizde aynı tedaviyi vericem dedi.ama pazar günü hormon değerleini mail attım.hepsi normal demiş.tüp bebek yapabiliriz kısa bi tedaviden sonra demiş.yani unutmuş tedavinin nersnde olduğumuzu.tekrar mail attım bende açıklama yaparak.tekrar gitsek mi acaba.bi hatrlasın bizi. ne dersiniz?

gamzecigim degerlerin normal olmasina senindim canim
canim biz mail yollarken önceki mail üzerinden yolluyoruz kan bey öyle dedi
öyle yapinca bence tedavide hangi asamada olgugunu bilir bence bize o yüzden öyle dedi karistirmamak icin

selam kızlar..........

Allah rizasi ve kocanin hatiri icin boyle olmasi gerekiyor . Ayni sey senin babaninda basina gelebilirdi Allah korusun bu yuzden SIK disini arkadasim. Isin cok zor anliyorum ama yapabilecek birsey yok sonucta esinin babasi . Oda kokularindan alin arada fislayan tutsu falan yak koku icin. Allah bu fedakarliginin karsiligini mutlaka verecektir.

gamzecigim degerlerin normal olmasina senindim canim
canim biz mail yollarken önceki mail üzerinden yolluyoruz kan bey öyle dedi
öyle yapinca bence tedavide hangi asamada olgugunu bilir bence bize o yüzden öyle dedi karistirmamak icin

çiçekcim ben doktorlar sitesinden gnderiyorum mail.nedense beceremedm kendi sitesinden gndermeyi:)) 1 kez son mail üzerinden gnderiliyo.sonra olmuyo.ama daha eski mailler üzerinden olur sanırım.denemk gerek

demmi..buarada meyve sıkacağın hayırlı olsun...ben 1 aydır kullanıyorum 1 aydır havuç suyu her sabah yapıyoruz bakalım....pek katkısı olmuyo diyolar ama ben bunun dışında hiç bir kür uygulamıyorum...ilaçlar ve havuç suyu...inşallah yeterli olur...korkuyorum birbirleriyle yan etki yapar diye eşimde pek razı gelmiyo kısmet artık gerisi....inşallah sizede sebep olur ve sperm çıkar...
İnşallah umutsuz1985 teşekkür ederim. yalnız benim bildiğim havuç kürü günde 1 kere akşam yatmadan hemen önce kullanılıyor sen de bir araştır istersen.

Hoşbulduk evet aynı dertteniz rabbim daha büyük dertler vermesin . Kısmetse cumartesi başlıycağız kısa protokol emre bey ilaç vermedi eşim klinefelterli olmasına ragmen hormonları çok kötü değildi ama hastalığın bütün özellikleri mevcut . Herşey kısmet çok heyecanlıyım Hepinize dua ediyorum sizde bana edin ne olur:( ameliyat tarihi belli değil benim yumurtalar olgunlaştığı zaman herhalde tedeviye başladıktan en geç 9 gün sonra filan olur .

Dualarımız seninle medine 04
ArkadaŞlar eŞİmİn bugÜn kan tahlİl sonuÇları Çıktı....fsh 11.11 lh 21.67 est62 testesteron 8.33 ÇıkmıŞ.....akŞam emre beyİ arıcam bakalım klomene devam edecekmİyİz??demmİ sanırım aÇıklama yaptıĞın gİbİ fsh ı İnhİbe eden bİr hormon var ve devreye gİrİyor.....fsh 2.5 İken 1 ayda 10 a Çıktı klomenle fakat Şİmdİ 1 ay daha kullandık 11 e ÇıkmıŞ yanİ aŞırı bİr yÜkselme olmamıŞ....doktorla konuŞtuktan sonra yazarım sÖyledİklerİnİ ama fİkİrlerİnİzİ almak İstedİm..arkadaŞlar...

FSH o kadar da kötü sayılmaz bence tedaviye olumlu cevap veriyor eşin. Lh ve est içinse anı şeyleri ne yazık ki söyleyemeyeceğim onlar normal sınırdan çıkmış. Emre bey bakalım ne diyecek

Bacılar Amacımız Hormon dengelemekten ziyade sperm üretimini başlatmak ve sürdürmek olmalı hormon sperm bağlantısı hem var hem yok ama ben zannetmiyorum ki gürül gürül sperm gelen bir erkeğin hormonlarında bir anormallik olsun. yani hormonlar dengeye gelince sperm üretimi başlamış demek olmuyor onun için hormonlara değil sperm üretimine odaklanalım derim. Sperm üretimine yararlı ne varsa onu araştıralım hormonlar zaten kendiliğinden dengeye gelir veya kendileri bilir gelmeselerde olur bize sperm lazım hormon düzeni değil ki:))

nerdesiniz kızlaaaar, offfffff çok canım sıkılıyo belkide hastalanamadım ondan 7gün geçti yaaa sıkıntıdan patlayıvercem valla gelemedi bi türlü, hayır kociş klinefelterli olmasa hamileyim diye şüphelencemde, malesef şu KLİNEFELTERDEN doğal yoldan hamile kalamıcamıda biliyorum, ama gecikti işte 7gün geçti, ne tuhaf milletin (benim etrafımdaki insanlardan bahsediyorum) 2gün geçer test yapar hamile çıkar, benim gibilerinde 7gün 10gün geçer test bile yapmaya gerek duymayız çünkü hamile olamıcamızdan adımız gibi eminizdir offfffffffff senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkadaşlar çalışan arkadaşlarım kolay gelsin benim gibi evde oturanlarada kolay gelsin evde pek oyalancak bişiler olmadığından daha fazla düşünüyoruz tabi.allah hepimizi tez vakitte kurtarsın inşallah.baya kaynatmışınız bugün oku oku bitmedi :)

ama sen vaktinde gelmedin buluşamadıkkk :((arkadaş izine çıktı 3 hafta yandım yoğun olucam. Bu arada tedaviyi ekim e erteledik kuzummm görmüşsündür bana dün geldilerde:)))) kafamçokkarıştı inşallah hayırlı vakit ekimdir eşim de öyle dedi bakalım kısmet :)) yarın buluşmak ümüdüylen:))

herkesciklere iyi geceler ben de adet olucam acayip uyku bastırıyor erken yatıyım bu gece ..

nerdesiniz kızlaaaar, offfffff çok canım sıkılıyo belkide hastalanamadım ondan 7gün geçti yaaa sıkıntıdan patlayıvercem valla gelemedi bi türlü, hayır kociş klinefelterli olmasa hamileyim diye şüphelencemde, malesef şu KLİNEFELTERDEN doğal yoldan hamile kalamıcamıda biliyorum, ama gecikti işte 7gün geçti, ne tuhaf milletin (benim etrafımdaki insanlardan bahsediyorum) 2gün geçer test yapar hamile çıkar, benim gibilerinde 7gün 10gün geçer test bile yapmaya gerek duymayız çünkü hamile olamıcamızdan adımız gibi eminizdir offfffffffff senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ahh canım hava değişimindendir adaçayı iç çabuk söker canım. Ben de bu olayı öğrenmeden önce kaç kere bekledim öyle ama boşa beklemişim aynen dediğin gibi... ben kaçıyorum kimseyle buluşamadım iyi geceler tekrar :)

mrb arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum listenin başından beri yazdıklarınızı okudum sanki hepinizi tanıyorum benimde sorunum sizinle aynı eşim hipogonodizm lh ve fsh çok düşük benide aranıza alın

bleavcı keşke bu şekilde aramızda olmasaydın bu dertten muzdarip olmasaydın ama yinede hoş gelmişsin biz buraya her yeni katılan üye için biraz daha üzülüyoruz inanki

Back
X