Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:ecrin_bebek:testesteron hormonu düşük.daha önçe eşimde 2007 yılında onbin sperm çıkmıştı.

en azından yakın bir geçmişte varolduğunu biliyosunuz arkadaşım bitkilerle falan tekrar olabilir die düşünüyorum ben.biz öncesinde varolup olmadığını bile bilmiyoruz bence ümidin var.yaşlarınız kaç?

melishh bayadır girmedim içimden gelmedi yazmak .senin için çoook üzüldüm bu sefer tutmuştur diye düşündüm ALLAH OL DERSE OLUR

melishh bayadır girmedim içimden gelmedi yazmak .senin için çoook üzüldüm bu sefer tutmuştur diye düşündüm ALLAH OL DERSE OLUR

evet canım maalesef vakti saati gelmemiş daha inşallah yakın zamanda gelir hepimizin teker teker.yalnız bursadaki tüp bebek merkezlerinin önünden bile geçmemek lazımmış anladık seninde jimerdi dimi

evet canım maalesef vakti saati gelmemiş daha inşallah yakın zamanda gelir hepimizin teker teker.yalnız bursadaki tüp bebek merkezlerinin önünden bile geçmemek lazımmış anladık seninde jimerdi dimi[/QUO

EVET canım jimer hastanesi bir açıklama bile yapmadılar bize....

ZCU...arkadaşım hoşgeldin..allah hepimizin yardımcısı olsun öule zorki...eşin nezaman tese oldu ve kim yaptı canım...

evet canım maalesef vakti saati gelmemiş daha inşallah yakın zamanda gelir hepimizin teker teker.yalnız bursadaki tüp bebek merkezlerinin önünden bile geçmemek lazımmış anladık seninde jimerdi dimi[/QUO

EVET canım jimer hastanesi bir açıklama bile yapmadılar bize....[/QUOTE
aynen elimizde ne tesanın evrakı var ne tüp bebeğin reçeteden başka bişi yok.deli oluyorum ya.resmen duygu istismarı

bu azonun elinden cekdigimiz nedir boyle gun gecdikce fazlalasiyoruz nasil bir derttir bu salgin gibi cogaliyo allah yardimcimiz olsun

evet canım maalesef vakti saati gelmemiş daha inşallah yakın zamanda gelir hepimizin teker teker.yalnız bursadaki tüp bebek merkezlerinin önünden bile geçmemek lazımmış anladık seninde jimerdi dimi

amin canim insallah

ege ünüversitede oldu iki gün önce oldu.sıradan bir üroloji doktoru yaptı.patoloji sonucunu bekliyoruz.

tesekkurler canim iyiyim ne olsun sen nasilsin toparlandin mi canim

nasıl olayım kadercim haytımda hiçbişi ii gitmiyo hep beterinden korusun allah diyorum ama bir sonraki öncekni unutturuyo.ay küçük iboya bağladım gene napalım canım kaderimiz böyleymiş.

nasıl olayım kadercim haytımda hiçbişi ii gitmiyo hep beterinden korusun allah diyorum ama bir sonraki öncekni unutturuyo.ay küçük iboya bağladım gene napalım canım kaderimiz böyleymiş.

amin canim allah beterinden korusun rabbim herseyden once saglik versin canim hepimizin ayni SIKINTILARI yasiyoruz bir gun insalalh bizimde bu acilarimiz SIKINTILARIMIZ insalalh son bulacak eninde sonunda canimm

hosgeldin canim nasilsin?
amin valla canim salgin gibi bir dert git gitde cogaliyor ya

sag ol canim iyi diyelim iyi olalim canim bu topikde herkesin bebis olana kadar iyi olacagiz cok zor gibi gorunuyo alalh sabir versin bizlere canim bende herzamanki gibi okulla falan ugrasiyorum benim sinav tarihleri belli olmadi daha sinir oldum sinifta ayni kisiyle yolladik onunki geldi dun birisine girdi benimki gelmedi izine gitmeden gelseydi iyi olacakdi izinden sonra ogrendiklerimide unutucam zor olacak

Back
X