Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kizlar.
Artik eskisi gibi giremiyorum. Iki aydir ise basladim bir aydir evimdeyim ve internet baglantim yok.
Ama sizleri hep okumaya çalisiyorum.
Öglen pozunda is yerinde firsat buldukça giriyorum.
Bana gelince, dün merkeze gittik esimin ameliyattindan sonra ilk gün görüstÜk biyolojist ve jinekologla.
Esimde 400 000 yakin sperm bulunmus kaliteleri normal sinirda dediler ne çok iyi ne kötÜ.
Allahin izniyle agustos'ta adetimin ilk gününde basliyoruz tedaviye ignelerimin reçetesini verdiler çok heyecanlandim aslinda kolay gibi geliyor ama prosedür zor olabiliyormus hayirlisi olsun diyelim.
Ben temmuz'da baslamayi düsünüyorduk fakat agustos'ta merkez kapaliymis o yüzden agustos'ta baslayip eylÜl'de bir sorun çikmazsa transfer gerçeklesicek.
Kizlar bize bol bol dua edin.

canım gözün aydın çok sevindim maşallah bayagıda bulmuşlar eşin bugünlerdemi tese olacaktı bende bir kaçgündür girmiyordum kaçırdım galiba ama yinede gözün aydın önemli olan sperm bulunması kaan beyde oldu dimi eşin

bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanmerhaba kızlar bir kaç günden beri nete giremedim.merak ettiğim şu bilgisi olsn varmı.ilk tese olup negatif olup.ikinci tesede sperm olma ihtimali nedir.ilaç kullanmak gerekirmi.bitkisel kürler işe yararmı.

HARZEM ve SAYES çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, sayes bilgilendirmelerin içinde çok sağol, denerim biberiyeyi mademki iyi geliyo denemenin faydası var....

kızlarrr perşembe günü eşim mikrotese olacak çok heyecanlıyız ne zaman çıkar hastaneden ve ne zaman yolculuk yapabiliriz biran evvel dönmek istiyorum çok bunaldım ne olacaksa olsun artık. eşi ameliyat olan arkadaşlar ne olur şu mikrotese gidişatı hakkında bilgi verin.

kızlarrr perşembe günü eşim mikrotese olacak çok heyecanlıyız ne zaman çıkar hastaneden ve ne zaman yolculuk yapabiliriz biran evvel dönmek istiyorum çok bunaldım ne olacaksa olsun artık. eşi ameliyat olan arkadaşlar ne olur şu mikrotese gidişatı hakkında bilgi verin.

kader arkadaşım allah hayırlısıyla bebeğinle dönmeyi nasip etsin :Saruboceq: inşallah!!! Daha önce eşim tese olmadı ama 1-2 saatlik dinlenme diyorlar ve araç kullanmasın diyorlar. Pek zor bir ameliyat değil sanıyorum ama yine de belki o gün dinlenirsiniz müsait olursanız...

Tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olurdu da denk gelmemişsin. 2 gün kalmış nasıl heyecan vardır şimdi Allah yüzünüzü güldürsün, hayırlı haberler vermen nasip olsun canım....

şimdi gülümse bacım benim herif iki kere m tese oldu işlem genel anestezi altında yapılıyor ve en fazla 1 yada 1.30 saat gibi sürüyor eger sperm çıkarsa ki inşallah çıkar eger sende hazırlandıysan hemen vakit kaybetmeden yumurtalar toplanmak üze seni hazırlıyorlar bu işlemde genel anestezi altında yapılıyor sonrada aynı gün taburcu oluyorsunuz yaklaşık ameliyattan sonra 4 5 saat kadar sonra çıkartıyorlar eğer sperm çıkarsa taburcu olduktan sonra embriyoların gelişimine göre 4 yada 5 gün sonra trabsfer işlemi yapılıyor transfer işleminde herhangi bir anestezi yok basit bir operasyonla yapılıyor ve gelelim en önemli kısma transferden sonra ki 3 4 saat pek ayaga kalkmamak gerekiyor ve mümkünse bebiş tutması için 12gün snrası gebelik tahlili gününne kadar yolculuk agır iş yapmamak bopl bol dinlenmek ve ananas ve kabak çekirdeği yemek iyi geliyor benim bildiklerim ve aklıma gelenler bunlar

arkadaşlar tedaviyi erteleme sebeplerimden biri de daha çok bitkisel bişeyler yapmaktı aslında şu k.boynuzu kürünü bitirip Nohut Kürüne geçmek istiyordum ama emin olamıyordum faydası hakkında . Her zaman ki gibi araştırırken Saraçoğlu hocanın sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum bence hepimiz denemeliyiz Allah'ın yarattığı herşeyde bir sır vardır mutlaka k.boynuzu temmuzda bitecek teseye kadar nohut kürü yapıcam bence hepimiz denemeliyiz...

hocam merhaba, Allah sizden hep razı olsun,sizi tanımış olmaktan onur duyuyorum,sizin gibi bilim adamları az inanın gözü gönlü tok ve kendini sağlığa ve insanoğluna adamış biri olarak, heleki bu devirde..söylenecek söz çok ama tabiki kısa kesmeliyim,sizinle uzun süredir görüşemiyorum malumki kaç parçaya ayrılmışsınız,size ulaşamadığım için üzülüyorum sadece,sizin hastanız olarak eşim ve ben sayenizde şifa bulduk,benim adet sancılarım bitti yani kurtuldum, göğsümdeki fibro kistler çok küçüldüler ağrılarım bitti o sancılı günler BıTTı, çok şükür, brokoli kürüne ara ara devam ediyorum. eşimde keçiboynuzu ve nohut kürüne devam ediyor,ondan hiç çıkmaz denen spermler dışarıya çıktı hocam 6-7 adet göründü testte çok umutluyuz ve küre yılmadan devam ediyoruz,çok teşekkürler iyiki varsınız hocam size enkısa sürede ulaşmak dieğiyle Allah emanet olun.

bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanmerhaba kızlar bir kaç günden beri nete giremedim.merak ettiğim şu bilgisi olsn varmı.ilk tese olup negatif olup.ikinci tesede sperm olma ihtimali nedir.ilaç kullanmak gerekirmi.bitkisel kürler işe yararmı.

şimdi ilkinde çıkmayınca hiç çıkmayacak anlamına gelmiyor ikinci hatta 4. mtesede çıkanlar var Rabbimin ol emrine bakar bu iş
gelelim ilaç tedavisi ve kürlere ankarada kaan aydos var ilaç tedavisi uyguluyor sonuç alan çok kişi oldu mteselerde sperm çıkmayıpta kaan hocada tedavi olup sperm çıkan çok kişi var ayrıca bizim gibi çıkmayanda var yani buda herşey de oldugu gibi Rabbimin izniyle murat etmesiyle oluyor
kürler işe yarar mı evet yarar
ama sorun azosperm ise kesin şunu yap bunu iç çıkar demek olmuyor kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor Rabbimin nasip etmesiyle değişiyor

ya sayes bişey sorucam nohut ve keçiboynuzu kürü bir arada kullanılıyormu

arkadaşlar tedaviyi erteleme sebeplerimden biri de daha çok bitkisel bişeyler yapmaktı aslında şu k.boynuzu kürünü bitirip Nohut Kürüne geçmek istiyordum ama emin olamıyordum faydası hakkında . Her zaman ki gibi araştırırken Saraçoğlu hocanın sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum bence hepimiz denemeliyiz Allah'ın yarattığı herşeyde bir sır vardır mutlaka k.boynuzu temmuzda bitecek teseye kadar nohut kürü yapıcam bence hepimiz denemeliyiz...

hocam merhaba, Allah sizden hep razı olsun,sizi tanımış olmaktan onur duyuyorum,sizin gibi bilim adamları az inanın gözü gönlü tok ve kendini sağlığa ve insanoğluna adamış biri olarak, heleki bu devirde..söylenecek söz çok ama tabiki kısa kesmeliyim,sizinle uzun süredir görüşemiyorum malumki kaç parçaya ayrılmışsınız,size ulaşamadığım için üzülüyorum sadece,sizin hastanız olarak eşim ve ben sayenizde şifa bulduk,benim adet sancılarım bitti yani kurtuldum, göğsümdeki fibro kistler çok küçüldüler ağrılarım bitti o sancılı günler BİTTİ, çok şükür, brokoli kürüne ara ara devam ediyorum. eşimde keçiboynuzu ve nohut kürüne devam ediyor,ondan hiç çıkmaz denen spermler dışarıya çıktı hocam 6-7 adet göründü testte çok umutluyuz ve küre yılmadan devam ediyoruz,çok teşekkürler iyiki varsınız hocam size enkısa sürede ulaşmak dieğiyle Allah emanet olun.

sayes cım cıkmaz denen spermler derken eşin azospermımdı sanırım..tese yada baska bırsey yaptırdınızmı kı birde hocam derken kaan hocayımı kastedıyorsun..o nasıl bır tedavı uyguladı size ki

hocam merhaba, Allah sizden hep razı olsun,sizi tanımış olmaktan onur duyuyorum,sizin gibi bilim adamları az inanın gözü gönlü tok ve kendini sağlığa ve insanoğluna adamış biri olarak, heleki bu devirde..söylenecek söz çok ama tabiki kısa kesmeliyim,sizinle uzun süredir görüşemiyorum malumki kaç parçaya ayrılmışsınız,size ulaşamadığım için üzülüyorum sadece,sizin hastanız olarak eşim ve ben sayenizde şifa bulduk,benim adet sancılarım bitti yani kurtuldum, göğsümdeki fibro kistler çok küçüldüler ağrılarım bitti o sancılı günler BİTTİ, çok şükür, brokoli kürüne ara ara devam ediyorum. eşimde keçiboynuzu ve nohut kürüne devam ediyor,ondan hiç çıkmaz denen spermler dışarıya çıktı hocam 6-7 adet göründü testte çok umutluyuz ve küre yılmadan devam ediyoruz,çok teşekkürler iyiki varsınız hocam size enkısa sürede ulaşmak dieğiyle Allah emanet olun.

ben o yorumu okudum ibrahim saaraçoğlunun sitesinde ben nohut kürü yaptım ama bizde işe yaramadı ama eşimde inmemiş testis var

sayes cım cıkmaz denen spermler derken eşin azospermımdı sanırım..tese yada baska bırsey yaptırdınızmı kı birde hocam derken kaan hocayımı kastedıyorsun..o nasıl bır tedavı uyguladı size ki

canım biz ekim de tedaviye başlıcaz tese olmadı daha önce hoca derken ibrahim saraçoğlunu kastediyorum Emre bakırcıoğlunda tedavi olucaz umut tüp bebekte

ben o yorumu okudum ibrahim saaraçoğlunun sitesinde ben nohut kürü yaptım ama bizde işe yaramadı ama eşimde inmemiş testis var

biz de inmemiş testis yok canım muayene de herşey normal ama FSH biraz yüksek daha önce söylemiştim onu da pek önemsemiyorum zaten Allah verdikten sonra. Genetik olabileceğine de ihtimal vermedi emre bey test istemedi işte 5 ay var önümüzde aktardan bir karışım yaptırmayı düşünüyoruz biraz pahalı ama o da daha önce işe yaramış başka bşr forumda okudum bakalım sonra işimiz allah a kalacak :Saruboceq:

ya sayes bişey sorucam nohut ve keçiboynuzu kürü bir arada kullanılıyormu

yazan kişi kullanmış galiba ama ben kullanmayı düşünmüyorum zaten temmuzda 3 ay bitecek sonra nohuta başlıcam ara sıra k.boynuzuna devam edicem bakalım...

Back
X