canımcım görüşemedik evet:))) nasılsın iyi misin :)))
canım benim iyiyim sağol sen nasılsın nasıl gidiyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım görüşemedik evet:))) nasılsın iyi misin :)))
evet canim haftaya sali günü genel anestezi altinda olucam
ben çikiyorum mesai basladi :)
yine görüsürez kendinize iyi bakin
Merhaba kizlar.
Artik eskisi gibi giremiyorum. Iki aydir ise basladim bir aydir evimdeyim ve internet baglantim yok.
Ama sizleri hep okumaya çalisiyorum.
Öglen pozunda is yerinde firsat buldukça giriyorum.
Bana gelince, dün merkeze gittik esimin ameliyattindan sonra ilk gün görüstÜk biyolojist ve jinekologla.
Esimde 400 000 yakin sperm bulunmus kaliteleri normal sinirda dediler ne çok iyi ne kötÜ.
Allahin izniyle agustos'ta adetimin ilk gününde basliyoruz tedaviye ignelerimin reçetesini verdiler çok heyecanlandim aslinda kolay gibi geliyor ama prosedür zor olabiliyormus hayirlisi olsun diyelim.
Ben temmuz'da baslamayi düsünüyorduk fakat agustos'ta merkez kapaliymis o yüzden agustos'ta baslayip eylÜl'de bir sorun çikmazsa transfer gerçeklesicek.
Kizlar bize bol bol dua edin.
kızlarrr perşembe günü eşim mikrotese olacak çok heyecanlıyız ne zaman çıkar hastaneden ve ne zaman yolculuk yapabiliriz biran evvel dönmek istiyorum çok bunaldım ne olacaksa olsun artık. eşi ameliyat olan arkadaşlar ne olur şu mikrotese gidişatı hakkında bilgi verin.
bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanmerhaba kızlar bir kaç günden beri nete giremedim.merak ettiğim şu bilgisi olsn varmı.ilk tese olup negatif olup.ikinci tesede sperm olma ihtimali nedir.ilaç kullanmak gerekirmi.bitkisel kürler işe yararmı.
arkadaşlar tedaviyi erteleme sebeplerimden biri de daha çok bitkisel bişeyler yapmaktı aslında şu k.boynuzu kürünü bitirip Nohut Kürüne geçmek istiyordum ama emin olamıyordum faydası hakkında . Her zaman ki gibi araştırırken Saraçoğlu hocanın sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum bence hepimiz denemeliyiz Allah'ın yarattığı herşeyde bir sır vardır mutlaka k.boynuzu temmuzda bitecek teseye kadar nohut kürü yapıcam bence hepimiz denemeliyiz...
hocam merhaba, Allah sizden hep razı olsun,sizi tanımış olmaktan onur duyuyorum,sizin gibi bilim adamları az inanın gözü gönlü tok ve kendini sağlığa ve insanoğluna adamış biri olarak, heleki bu devirde..söylenecek söz çok ama tabiki kısa kesmeliyim,sizinle uzun süredir görüşemiyorum malumki kaç parçaya ayrılmışsınız,size ulaşamadığım için üzülüyorum sadece,sizin hastanız olarak eşim ve ben sayenizde şifa bulduk,benim adet sancılarım bitti yani kurtuldum, göğsümdeki fibro kistler çok küçüldüler ağrılarım bitti o sancılı günler BİTTİ, çok şükür, brokoli kürüne ara ara devam ediyorum. eşimde keçiboynuzu ve nohut kürüne devam ediyor,ondan hiç çıkmaz denen spermler dışarıya çıktı hocam 6-7 adet göründü testte çok umutluyuz ve küre yılmadan devam ediyoruz,çok teşekkürler iyiki varsınız hocam size enkısa sürede ulaşmak dieğiyle Allah emanet olun.
arkadaşlar tedaviyi erteleme sebeplerimden biri de daha çok bitkisel bişeyler yapmaktı aslında şu k.boynuzu kürünü bitirip Nohut Kürüne geçmek istiyordum ama emin olamıyordum faydası hakkında . Her zaman ki gibi araştırırken Saraçoğlu hocanın sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum bence hepimiz denemeliyiz Allah'ın yarattığı herşeyde bir sır vardır mutlaka k.boynuzu temmuzda bitecek teseye kadar nohut kürü yapıcam bence hepimiz denemeliyiz...
hocam merhaba, Allah sizden hep razı olsun,sizi tanımış olmaktan onur duyuyorum,sizin gibi bilim adamları az inanın gözü gönlü tok ve kendini sağlığa ve insanoğluna adamış biri olarak, heleki bu devirde..söylenecek söz çok ama tabiki kısa kesmeliyim,sizinle uzun süredir görüşemiyorum malumki kaç parçaya ayrılmışsınız,size ulaşamadığım için üzülüyorum sadece,sizin hastanız olarak eşim ve ben sayenizde şifa bulduk,benim adet sancılarım bitti yani kurtuldum, göğsümdeki fibro kistler çok küçüldüler ağrılarım bitti o sancılı günler BİTTİ, çok şükür, brokoli kürüne ara ara devam ediyorum. eşimde keçiboynuzu ve nohut kürüne devam ediyor,ondan hiç çıkmaz denen spermler dışarıya çıktı hocam 6-7 adet göründü testte çok umutluyuz ve küre yılmadan devam ediyoruz,çok teşekkürler iyiki varsınız hocam size enkısa sürede ulaşmak dieğiyle Allah emanet olun.
sayes cım cıkmaz denen spermler derken eşin azospermımdı sanırım..tese yada baska bırsey yaptırdınızmı kı birde hocam derken kaan hocayımı kastedıyorsun..o nasıl bır tedavı uyguladı size ki
ben o yorumu okudum ibrahim saaraçoğlunun sitesinde ben nohut kürü yaptım ama bizde işe yaramadı ama eşimde inmemiş testis var
ya sayes bişey sorucam nohut ve keçiboynuzu kürü bir arada kullanılıyormu