U
umutsuz1985
Ziyaretçi
günaydın arkadaşlar ben size hikayemi anlatmadım değilmi biz 5 yıllık evliyiz iki ay 1 senelik evliyken eşim askere gitti sonra orda doktora çıkınca azosperm ve varikosel oldunu öğrendik dünyamız karardı sanki askaerden gelince istanbulda bir doktora giiti test yapılmış doktor eşime tese ameliyatı yapılacak demiş daha snra 1 sene snra biz istanbul da tekrar özel bir hastaneye gittik test falan yapıtılar güya y kromozom testi için dünya para aldılar test sonuçları hakkında hiç bir bilgi vermediler neyse benide hazırladılar istanbula gittik saat 9 da eşimi ameliyata alacaklarını söylemiştiler ama biz giittik saat 10 da eşimi ameliyata anca aldılar saat 11 e geliyordu benimde çatlatma iğnesinin süresi dolmak üzreydi beni de yumurtaları toplamak için aldılar birde personelden biri eşinde sperm bulundu ondan seni aldılar demezmi sanki dünyalar benim oldu sandım ama öyle değilmiş doktor gibi bişey geldi sperm falan yok daha dedi eşin ameliyata daha yeni girdi iğnenin saati doldu için seni almak zorundayız dediler beni de aldılar snra da sperm bulunamadı dediler öyle işte allah kimsenin başına vermesin seneler geçtikçe daha da bi koyuyo insaarkadaşlar
canım benimde başıma hemen hemen aynısı geldi...çatlatma iğnesinin zamanı doluyomuş diye önce beni aldılar topladılar...bi sancı bi sancı sonra eşimi aldılar ..yarım saat bile olmadan eşim çıktı ve bana ordan birileri bu kadar çabuk çıktığına göre sperm bulundu dedile nasıl sevindi...bi süre sonra doktora benzeyen bir tip geldi ve sperm yok dedi...eşim sedyeye kafasını vuruyor ağlıyor ben sanıdan ölüyodum bide psikolojik olarak yıkıldım baygınlık geçirdim...çok kötü şeyler bınlar...ve henüz evleneli 8 ay oldu bunları yaşadığımda 4 aylık evliydim...allah beterinden saklasın bizleri....