• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim bahçecide Bülent Erol'a tedavi oldu . Çeşitli ilaçlar ve vitaminler kullandı . Azospermi pellet pozitifti . Yani tedavi öncesinde eser miktarda şekli bozuk morfolojik olarak kötü spermler mevcuttu. Bülent Eroldan tedavi süresince memnun kaldık. Sayı 1 milyona çıktı . Tüp bebeğe başlayacağımız zaman Bahçeci güven vermedi . Kafamıza oturmayan bazı durumlar vardı. Tanıdık tavsiyesi ile memorial şişli hastanesine gittik . Sayımız yeterli oldugu için teseye gerek kalmadı direkt tüp bebek tedavisine başladık. Cihazları ve laboratuvarları çok iyi . Kurum olarak da sadece başarı odaklılar farkındaysanız memorial şişli nin reklam yaptığı bir sosyal medya hesabı bile yok. Biz süreçten memnun kaldık özet olarak. Şuan kızım 8 aylık🧿 Allah bu yollardan geçen herkese nasip etsin. Aklınıza birşey takılırsa sorabilirsiniz
Biliyorsunuz ki maddi manevi çok zor süreçler Allah herkesin yardımcı olsun.. Bahçecide toplam maliyet hangi yıl ortalama ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok yardımcı olacaktır.

Biliyorsunuz ki maddi manevi çok zor süreçler Allah herkesin yardımcı olsun.. Bahçecide toplam maliyet hangi yıl ortalama ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok yardımcı olacaktır.
Bahçeci de eşim için tedavi süreci oldu sadece. 2022 yılında sperm çıkışı için ilaç tedavisi oldu . Verilen muayene parası 6 ay geçerliydi. Ne kadar verdik hatırlamıyorum. Hala bu kadar uzun süre geçerli mi bilmiyorum. Zaten üzerinden zaman geçti fiyat karşılaştırmak enflasyon nedeniyle zor olur .
Tüp bebeği Memorial şişli hastanesinde yaptırdık Bahçecide değil . Yaptığımız yılında parasıyla hemen hemen 3 memur maaşı harcamıştık. 2023 haziranda başlayıp 2024 ocakta transfer olmuştum.
Yine enflasyon nedeniyle kıyaslama yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Ama Memorial şişli diğer yerlere göre daha uygundu .

Lütfen bırakmayın bizler Mesut tüle başladık güzelde gelişmeler elde ediyoruz tesesiz ilaçla eşiniz tese sonrası 6 ay kadar dinlensin sonrasında oraya da gidin umutsuz olmayın
Merhaba memnun musunuz

tesekkurler bizimki ikincisi yani NON-OBSTURIKTIF ama hangisi bilmiyorum ???klinelfelter degil, kemotarapi degil.digerlerinden hangisi bilmiyorum,doktorlarin hicbirisi demediiii
Canım benim eşimde
non-obstrüktif azospermi y mikradelasyon temizl çıktı
Sizin mikro tese olldumu ne durumdasınız canım Allah yardımcın olsun

Kızlar Bahçeçi Bülent Erol’u denemenizi tavsiye ederim 3 doktorun mikro tese olmadan sperm çıkışı olmaz dedi ve testlerimizde hep 0 su değer Bülent hoca sayesinde 3 aylık vitaminler sayesinde mikro tese olacağı gün sadece şırınga ile girip sperm buldu hocamız Allah’a bin şükür bir gidip görüşmenizi tavsiye ederim
Canım merhaba bizimde azospermi y mikradelasyon temiz çıktı karyotip temiz Bülent hocaya mı gidelim lütfen deneyimini söyle

Bu grup neden bu kadar sessiz tedavi olan var mı azosperm i ile mücadele eden. Kimse ile konuşamıyorum içimi dökmek istiyorum ama kimsenin beni anlatmayacağım da biliyorum sizlerin süreci nasıl gidiyor
Canım merhaba bizimde azospermi y mikradelasyon temiz çıktı karyotip temiz Bülent hocaya gitmeyi düşünüyoruz

Canım merhaba bizimde azospermi y mikradelasyon temiz çıktı karyotip temiz Bülent hocaya mı gidelim lütfen deneyimini söyle
Valla ne demek istediğini tam anlayamadım bizden böyle şeyler istenilmedi sadece Fsh inhibin b bir iki tane daha bakıldı ama böyle şeyler bilmiyorum ben açarsan daha fazla konuyu yardımcı olurum

Canım merhaba bizimde azospermi y mikradelasyon temiz çıktı karyotip temiz Bülent hocaya gitmeyi düşünüyoruz
Genetigin temiz olması çok güzel Bülent bey hakkında çok fazla yorum var sayfada iyice araştırdıniz mi

İyi akşamlar herkese tedavi süreci devam edip olumlu gelişmeler yaşayanlar var mı aramızda , iyi şeyler duymaya ihtiyacımız var
Selam canım bebeğimi kucağıma aldım ümit herzaman varr Allahım isteyen herkese nasip etsin

Amin, ne güzel , sağlıklı ömrümüz olsun, azospermi ile mücadele ederken bize önereceğin şeyler var mı
Canım kesinlikle en baş piskolojii asla olumsuz düşünmeyin biz 6 ay tedavi olurken sonuç aynı çıktığı halde olucak bizim çoçuğumu inacını kaybetmedik.. Allah doğru zaman ne zamansa o zaman nasip etsin sağlıklıca… nerede tedavi görüşüyorsunuz

Nerde tedavi oldunuz acaba birde sorunuzuz tam olarak neydi doktorunuz kimdi
Küçük yşta inmemiş testis ameliyatı bağlı azo sperm fsh 24 lerdeydi csnm..
İki doktorda tedavi gördük ilkinde başarılı olamdık maleessf sonrasnda alif mesut hocada tedavi gördük memnun kaldım
K

Esinde Kistik Fibrozis geni taşıyıcılığı ve aynı zamanda sperm değerleri düşük olan kimse var mı? Teşekkürler.

Centrum ivf recai hocaya gitcem bende eşim azosperm küçükken yumurtalık ameliyatı olmuş ondan mı bilmiyoruz bu doktor iyi midir bir tanıdığım gitmiş olumlu sonuç almış

Biz varız ama biz sonuca ulaştık.
Eşim yaklaşık 2 buçuk yıl tedavi gördü. 2 yılda Sc1 den Sd4 seviyesine gelebildik ama son 6 ay boyunca hiçbir ilerleme olmayınca eşim mikrotese oldu 8 tüp sperm bulundu ama spermler hareketsiz di benimde yaşım geçiyor diye daha fazla bekleyemedik çok düşük bir ihtimalli göze alarak o hareketsiz spermler ile tüp bebek yaptırdık.
Şükürler olsun ki kızımız sağ salim doğdu şu an 14 aylık 😍😍😍
Süreç maddi manevi çok zor ihtimaller çok düşük bunu biliyorum ama umutsuz da olmayım. Bizim hikayemiz size umut olsun diye yazdım. 🥰
İlk denemede ni hamile kaldınız peki

Centrum ivf recai hocaya gitcem bende eşim azosperm küçükken yumurtalık ameliyatı olmuş ondan mı bilmiyoruz bu doktor iyi midir bir tanıdığım gitmiş olumlu sonuç almış
Canım recai hoca kadın doğumcuu eşinle alakalı bi durum varsa kesinlikle iy bir üroloji doktoru araştırmanı öneiririm

Canım recai hoca kadın doğumcuu eşinle alakalı bi durum varsa kesinlikle iy bir üroloji doktoru araştırmanı öneiririm
Gerçekten bu işin en iyisi kim bilmiyorum aramaktan beynim yandı bizim bir tanıdık abimiz centrum da yaptırmış ameliyatı olumlu olmuş tup bebegide recai hoca yapmış

Back
X