merhaba kızlar bugun test günümdü 12.gün değerim 480 çıktı yani hamileyim ve çoğul gebelik bu yola umutsuz çıkmıştık Allahım nasip etti çok şükür kucağıma almayıda nasip eder işallah hepimize umutsuz olmayın lütfen..
CANIM BENİM ÜZÜLME DESEMDE BOŞ KONUŞTUGUMU BİLİYORUM İNAN BENDE BAZEN OLUYORKİ YAŞAMAK İSTEMİYORUM AMA SABREDİP DUA ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZ ARKADAŞIM..Şeniztülaycım ne kadar güzel gelişmeler bunlar inanılmaz bi mutluluk inşallah sağlıklı olarak bebeğini kucağına alıp koklaya koklaya emzirip öpeceksin
ben bugün çok kötüyüm yine kalbim ağlıyo inan ki bugün beni mutlu eden tek şey senin güzel haberin oldu umutsuz hissediyorum kendimi ama inşallah Rabbim bize de yazmıştır bu mutluluğu da şimdi haberimiz olmadığından boşuna üzüyoruzdur kendimizi canım tekrar tebrik ediyorum
merhaba kızlar bugun test günümdü 12.gün değerim 480 çıktı yani hamileyim ve çoğul gebelik bu yola umutsuz çıkmıştık Allahım nasip etti çok şükür kucağıma almayıda nasip eder işallah hepimize umutsuz olmayın lütfen..
Tülaycım tebrik ederim Allah tamamına erdirsinnazar değmesin azospermde bu siteye katıldığımdan beri ikinci hamilelik oldu görüdüğüm.İnşallah darısı bizlerin başına olur:lepi:
canım benim inana çok mutlu oldum allahım tamamına erdirsin saglıkla al bebeklerini kucagına inşallah allahım o günleri bizlerede göstersin:Saruboceq:.bak geçen gün hiç bir belirti yok demiştin bende sana umutsuz olma dediydim bak allahım kabul etti dualarımızıŞeniz.kendine iyi bak ve bu günlerin tadını çıkar:teytey::teytey::teytey:
Merhaba Arkadaşlar
İnşallah hepiniz iyisinizdir.Tülay adına da çooooook sevindim.İnşallah Allah tamamına erdirir.
Bu arada bizde martta tedaviye başlıycaz ve zaman yaklaştıkça ben gerilmeye başladım.Kullandığınız ilaçlar sizi psikolojik olarak etkiliyor mu?
Tülaycim allah tamamına erdirsin. Tebrik ederim. :teytey:[/
Teşekkür ederim canım benım senn bebiş nsl.şimdi nekadar kaldı a.s.
tülaycım ne kadar güzel gelişmeler bunlar inanılmaz bi mutluluk inşallah sağlıklı olarak bebeğini kucağına alıp koklaya koklaya emzirip öpeceksin
ben bugün çok kötüyüm yine kalbim ağlıyo inan ki bugün beni mutlu eden tek şey senin güzel haberin oldu umutsuz hissediyorum kendimi ama inşallah Rabbim bize de yazmıştır bu mutluluğu da şimdi haberimiz olmadığından boşuna üzüyoruzdur kendimizi canım tekrar tebrik ediyorum
teşekkür ederim canım işallah allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğu çünkü bizlerin gerçekten bebeklerimize ihtiyacı var..a.s.
teşekkürler canım işallah daha bu bölümden çok hamıle haberleri kutlarız a.s.tulaycım cok sevindim allah tamamına erdirsin coğul olmasıda cok iyi...
allah hepimize bu mutlu haberı vermeyı nasıp etsin...
[teşekkür ederim canım amın Allah herkese nasip etsin.a.s.tulaycım cok tebrik ediyorum darısı bizim başımıza rabbim bu güzel haberlerden bizede vermeyi nasip etsin inşallah
Allahım ne kadar güzel bir haber bu.Rabbim sana sükürler olsun :Saruboceq:
Tülaycım sni ve eşini cok tebrik ediyorum. :hooray:
Rabbim meleklerini korusun
İnan su an senin kadar mutluyum :teytey: :dance: :sm_cool:
Allahım sırayla hepimize yasatsın bu mutluluğu.
Tülaycım Allah senin dualarını kabul etmiş ne olur bizede dua et. :Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim tabiki zaten herzamn dua ettiğimde sizleri unutmuyorum Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..a.s.
çok güzel kazasız belasız bir şekilde doğumunu yapar bebeklerini kuçagınıza alırsınız inşanlah sizleri okudukça bizlerde çok umutlanıyoruz.Allah bebeklerini ve seni korusun bizlerde çok dua edin.tebrikler
teşekkür ederim canım benım işallah tabıkı sizlerdende dualarımı eksık etmedım etmıcem daha bu bölümde çok hamıle haberlerı kutlıcaz kısmetse...a.s.
canım benim yaaaa
umutsuz olmayın demişsin ya bu senin şuan kalbinin nasıl çoşkuyla attıgını inan hissettiriyo bize
rabbim hayırlı evlatyada evlatlar versin sana gönlünce yaşa bu mutlulugu ve bizi unutma ne olur arkadaşım dualarındaŞeniz
teşekkür ederim unutmam canım olurmu öyle sey kızlar kendınıze çok iii bakın buarada nılay 74 döndümü? uzun zmandr yok demiştiniz okuyorum formuda
tekrar hepinize teşekkürler....a.s.a.s.a.s.
Merhaba arkadaşlar
1 demene için tedavi süreci ne kadar sürüyo?Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
inşallah atasbelgin bu yazıyı hepimizin anne olmak için umudumuz olduğunu tekrar hatırlayalım diye aldım..inşallah bu yüce duyguyu allah bizlerede yaşatsn..
Atasbelgin
Verdiğin bilgi için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?