selam kızlar nasılsınız
ben çok doluyum bugün annemlere yengem gelmiş malum altlı üstlü oturuyoruz hoş geldine çıktık ay bune çok zayıfsın zaten sinirliyim iyice delirdim birde eşim yok haftasonları işim yok evdeyim e öyle oldugunu bende biliyorum ama bir gün kimseye gitmz niye gelmiyorsunuz enincede çelışıyor diyorum beni hep arada bırakıyor çok bnaldım bazen evden keçmek geliyor şöyle kimsenin bilmiyeciği bir yere gidip dinlensem kaçıp kurtulsam bu hayattan
kızlar nasılsınız bakalım nerdeyse 1 aydır uğramamışım ben bu topiğe.
benden yeni bir haber yok.ikinci adetimi oldum .şimdi 3. yü bekliyorum.2-3 hafta sonra dr a gitmeyi düşünüyorum.bir görüşelim konuşalım bakalım.durum değerlendirmesi yapalım.çok korkuyorum ama bebeğim bana kendi kendine gelmeyecek galiba.Örnekleri var rabbim büyük ama ne bileyim işte....
Şimdi tedaviden daha çok korkuyorum.ilk tedavimde ne kadar da cesurmuşum.bakalım 2,5 yılda elimde neler var?
azospermi
ilk denemede ohss
dış gebelik sonucu iç kanama ,tüplerden birinin kaybı, açık ameliyat
bir normal siklus neg.
bir dondurulmuş neg.
ikiz gebelik biri boş gebelik, gebeyken 12. haftadan 16. haftaya kadar kanama ve diğer bebeğimin 21. haftada kalp atımının durması ve suni sancıyla doğum
itiraf ediyorum depresyon
sadece bir denemelik ilaç
no money (ama zor da olsa bulunabilir)
azalan umutlar
bol bol gözyaşı
yalnızlık (gün geçtikçe içime kapanıyorum)
görünüşte oynadığım polyanna rolü için kocaman bir oskar ödülü
korku (yeni bir acı daha yaşamak istemiyorum)
yaşlılık (kendimi çoook yaşlı hissediyorum artık.haziranda 30 olucam ama ben daha yaşlı gibi hissediyorum )
mutsuzluk..................[/QUO
AL BENDENDEN DE O KADAR KADERDAŞIM BENİ HİÇBİRŞEY TESELLİ ETMİYOR ZATEN.ALDIĞIN GİYDİĞİM YEDİĞİM BENDE BİR DAMLAM OLSUN İSTİYORUM DÜNYADA:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun butterfly 's' .....
Benim dün transfer oldu 3 tane embriyo fakat ben bişi hissetmiyorum daha çok mutsuzluk endişe kasıklarımda ağrıvar oda yumurta toplama işleminden sonra oldu hala geçmedi embriyo transferi esnasında idrara çok şıkışmıştım transferden yarım saat sonra wc gittim dayanamadım yoksa daha çok kasılacaktım o yüzden vicdan azabımda var acaba düştülermi diye ben neden böyleyim bir türlü anlamıyorum sizlerde de böylemi oldu ben kendimi daha çok mutlu ve umutlu hissedeceğimi düşünüyordum ama şimdi transfer oldu o kadar zorlu dönemi atlattım ama şimdi çok endişeliyimmmmm
kızlar mrb.pek fazla girmiyosunuz herhalde forma buarada bugun kontrolum vardı bebişlerim ikiz biri küçük düşme riskı var dedı dr.dgeri iii gözüküyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?