Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ee kaan hoca ilaç tedavisi bitti tese yapalım derse bize dediği gibi bize tese demiştiya ondan diyorum..

asicim bak bunu nbilmiyodum yani genel anestezimi mikrotese oluyo e bizimkide lokaldi sadece eşim alt kısmını uyuşturmuşlardı bak şimdi kafama takıldı opeki asicim sizinkide mikroskop altındamı oldu

canım öyle olması lazım m.tesenin özelliği mikroskop altında 70.000.kez büyütüp bakılması yanlış bilmiyorsam

hayırlısı olsun asicim eğer kaderimizde varsa olacaktır allah nasip ettiyse inşallah olur...

neyse kızlar hakkımızda hayırlısı allahım dualarımızı kabul etsin ben çıkıyorum bol bol dua edelim bugece inşallah allahım kabul eder amin

yok belgincim kaan hoca eşimle konuştu biz ilaç tedavisi varsa uygulayacağız biz daha önce demiştik hemen tese istemiyoz diye eşim gidip konuşcak daha önce hani anlatmıştımya maturasyon arresti hastakara oda bazı ilaç lar veriyomuş onu sorcak eşime söylemişti gelince konuşalım diye

yok belgincim kaan hoca eşimle konuştu biz ilaç tedavisi varsa uygulayacağız biz daha önce demiştik hemen tese istemiyoz diye eşim gidip konuşcak daha önce hani anlatmıştımya maturasyon arresti hastakara oda bazı ilaç lar veriyomuş onu sorcak eşime söylemişti gelince konuşalım diye

hakkınızda hayırlısı olsun canım dualarım seninle..

çok sağol belgincim benim dualrımda hepimiz için allahım bize hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah aminnnnnnnnnnnn

peki asicim çok soru soruyom kusura bakma da tatlım sizin tesede hiç bişe çıkmamaıştı dimi eşin farkına varmıştır tese ile mikrotese arsındaki farkı anlamışmı

hayırlı kandiller bacılar
kızlar mikrotese genel anestezi altında yapılır biz daha nişanlıyken türkiyede her yerde tese ve tesa vardı mtese biz evlendikten sonra geldi türkiyeye hatta eşim ozaman ingilizce makalelerden ögrwnmişti mikroteseyi sonra burayada geldi ve biz ilk mtese olurken bunu bizde mtese var diye yeni bir ilk olarak tanıtıyorlardı bizde evleneli 3 yıl olucak mtese yeni sayılır yani benim bildiklerim bu kadar

peki asicim çok soru soruyom kusura bakma da tatlım sizin tesede hiç bişe çıkmamaıştı dimi eşin farkına varmıştır tese ile mikrotese arsındaki farkı anlamışmı

canım rica ederim.tesede çıkmamıştı bişey fark olarakta lokal anestezi ile olmuştu

bize genartta geöen sene mikroteseadı altında yaptılar ama eşimi lokal anestezzi ile ama mikroskop varmış bilmiyom allah bilir gerçeği

canım bizde sizinle aynı durumdayız ve bana burdan arkadaşlar kaan aydos'u önerdi, birde ist da emre bakırcıoğlu varmış sanırım..benim ailem ankda olduğu için ankarada başlayacağız Eylülde..bizde bu durumu daha yeni öğrendik..
allah yardımcınız olsun hiç bu durumlara düşmeseydiniz ama ne yapalım arkadaşım rabbim bu durumdan bir an önce kurtarsın hayırlısıyla bu günlerde geçer inşallah ankaradaki doktor azo spermde nasıl tavide başarı şansları nedir araştırdınmı bir de umut hastanesinin ürolgu çok başarılıymış inşallah bu tedavi son olur rabbim bebegimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah bu gecenin hürmetine amiiiiiiinn

Back
X