Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asicim bak bunu nbilmiyodum yani genel anestezimi mikrotese oluyo e bizimkide lokaldi sadece eşim alt kısmını uyuşturmuşlardı bak şimdi kafama takıldı opeki asicim sizinkide mikroskop altındamı oldu
yok belgincim kaan hoca eşimle konuştu biz ilaç tedavisi varsa uygulayacağız biz daha önce demiştik hemen tese istemiyoz diye eşim gidip konuşcak daha önce hani anlatmıştımya maturasyon arresti hastakara oda bazı ilaç lar veriyomuş onu sorcak eşime söylemişti gelince konuşalım diye
hayırlısı olsun asicim eğer kaderimizde varsa olacaktır allah nasip ettiyse inşallah olur...
asi canım sizin ilk tese kim yapmıştı mikroteseyi kim yaptı
peki asicim çok soru soruyom kusura bakma da tatlım sizin tesede hiç bişe çıkmamaıştı dimi eşin farkına varmıştır tese ile mikrotese arsındaki farkı anlamışmı
allah yardımcınız olsun hiç bu durumlara düşmeseydiniz ama ne yapalım arkadaşım rabbim bu durumdan bir an önce kurtarsın hayırlısıyla bu günlerde geçer inşallah ankaradaki doktor azo spermde nasıl tavide başarı şansları nedir araştırdınmı bir de umut hastanesinin ürolgu çok başarılıymış inşallah bu tedavi son olur rabbim bebegimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah bu gecenin hürmetine amiiiiiiinncanım bizde sizinle aynı durumdayız ve bana burdan arkadaşlar kaan aydos'u önerdi, birde ist da emre bakırcıoğlu varmış sanırım..benim ailem ankda olduğu için ankarada başlayacağız Eylülde..bizde bu durumu daha yeni öğrendik..