melisela birer ay arayla yapılan 3 testten sonra hepsinde 0 çıkarsa teşhis konur. Azo teşhisinden sonra normal çıkış çok çok nadir de olsa oluyor.%1-2 gibi bunun örnekleri topikte de var.
asicim 70 bin değil 20-30 büyütmeli ameliyat mikroslobu kullanılıyor.
nereden biliyorsun Adakçım ilk gün etki göstermediğini Allah'ımın dilemesinin önünde ne durabilir ki. Tesede çıkmaması bence ya üroloğun ya embriyoloğun ya da ikisinin birden kazmalığı. patolojide çıkması büyük şanssızlık. Acaba patolojiyede aynı embriyolog mu bakıyor bilmiyorum ama çok ciddi hatalı gözlemlere maruz kalmışsınız. Bence tam umutlanman gereken zamandasın umutlan umutlanabildiğin kadar. söylüyorum cumartesi 50 tane hareketli çıkacak işte o kadar.
Amin adakçım. rahatla tabi sonuçta sizin azospermiyi gerektirecek bir sebebiniz bile yoktu. bilinemeyen o sebep her ne ise yavaş yavaş ortadan kalkıyor işte. Biz eylül sonu ekim başı gibi düşünüyoruz benim hastalıklarımın tarihleri belirsiz olduğu için tahminen 25 eylül gibi ben başlarım eşimde 6-7 ekim gibi mikrotese olur. Tabi inşallah buna gerek kalmaz.
Adak, Zamana söylediklerinden sonra ulun uluğ ismi bana çok itici geliyor. süleyman bey var biz onunla görüştük. açıkçası benim durumum kusursuza yakın olduğu için kadındoğumcuyu ben de pek önemsemiyorum. elimizde sperm olsun gerisi kolay diye düşünüyorum