Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım şu an kadın doktor yok umutta 2.doktor var ulun ve süleyman bey .benim dk.süleyman bey ,bir defada ulun beyde muayene oldum

arkadaşım ya sadece 2 kadın doğumcumu var çok şaşırdım....hangisi daha iyi sence mesela sen memnun kaldınmı??birde fiatları arasında fark varmı yoksa merkezin komple sabit bir fiyatımı var??

canlarım bir şey sorcam size..kusuruma bakmayın biz daha yeniyiz, rabbim kimseyede yaşatmaz inş..azolu olduğu teşhisi sizce kaç testtten sonra koyulur??birde azolu dediler diyelim, sonradan yaptığı testte normal çıkan olmuşmudur acaba??eskiden beri burda olan arkadaşlar bilirler..bende öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş..
melisela birer ay arayla yapılan 3 testten sonra hepsinde 0 çıkarsa teşhis konur. Azo teşhisinden sonra normal çıkış çok çok nadir de olsa oluyor.%1-2 gibi bunun örnekleri topikte de var.
canım öyle olması lazım m.tesenin özelliği mikroskop altında 70.000.kez büyütüp bakılması yanlış bilmiyorsam
asicim 70 bin değil 20-30 büyütmeli ameliyat mikroslobu kullanılıyor.
DEMMİ...biliyorum 70-80 gün falan bi sperm yapımı yaklaşık...ne bilim biz ilaca başlayalı zaten 70-80 gün oldu 2tane nasıl çıktı yani içtiğimiz ilk gün bile etki göstermiş olamazki...diyelimki içerde vardı zaten o çıktı o zamnada tesede neden 1 tane bile çıkmadı...of of kafam çok karışık tüm bu sorularıma cumartesi gitmeden yanıt bulamıcam..dediğin gibi fazlada umutlanmak istemiyorum...
nereden biliyorsun Adakçım ilk gün etki göstermediğini Allah'ımın dilemesinin önünde ne durabilir ki. Tesede çıkmaması bence ya üroloğun ya embriyoloğun ya da ikisinin birden kazmalığı. patolojide çıkması büyük şanssızlık. Acaba patolojiyede aynı embriyolog mu bakıyor bilmiyorum ama çok ciddi hatalı gözlemlere maruz kalmışsınız. Bence tam umutlanman gereken zamandasın umutlan umutlanabildiğin kadar. söylüyorum cumartesi 50 tane hareketli çıkacak işte o kadar.
eevet arkadaşım çok hakılısın az önce dışarı çıktım şöyle rahat bi nefes aldım geldim..benim koca haber verdi sertabın konserinede bilet bulmuş oh daha da bi rahatladım valla...bu azo bizi anlamadan çok yıpratıyo allah yardımcımız olsun....şimdi sanırım sen ben demmi ve belgin ekim gibi tedavide olucaz demi arkadaşım..muhtemelen karşılaşırız allahım hepimize tüm isteyenlere tüm arkadaşlarıma bebişler nasip et beklemek çok zor....
Amin adakçım. rahatla tabi sonuçta sizin azospermiyi gerektirecek bir sebebiniz bile yoktu. bilinemeyen o sebep her ne ise yavaş yavaş ortadan kalkıyor işte. Biz eylül sonu ekim başı gibi düşünüyoruz benim hastalıklarımın tarihleri belirsiz olduğu için tahminen 25 eylül gibi ben başlarım eşimde 6-7 ekim gibi mikrotese olur. Tabi inşallah buna gerek kalmaz.
sayes...sende umuttsın demi arkadaşım sen araştırdınmı tüp bebekle ilgili veya bi kadın doğumcu falan...benim hiç bir fikrim yokta.
Adak, Zamana söylediklerinden sonra ulun uluğ ismi bana çok itici geliyor. süleyman bey var biz onunla görüştük. açıkçası benim durumum kusursuza yakın olduğu için kadındoğumcuyu ben de pek önemsemiyorum. elimizde sperm olsun gerisi kolay diye düşünüyorum

evet emre bey yaptı bizim m teseyi ama çıkmadı malesef.şimdi kaan beyle tedavideyiz.artık sona geldik.cuma gittik görüşmeye iğne verdi.eylülde adetin 2. günü gel dedi duruma göre belki beşlarız tüp bebeğe dedi.tekrar m tese yapıcak.ama daha karar veremedm önce hazrlansam mmı çıkarsa mı hzrlansam...

kızlar ilaçlara devam ediyoruz bu defada eşimin ilaçları 400 tl tuttu valahi allah hepimize gayret güç kuvvet versin....bir an önce bu dertten kurtarsın...

bize verdiği iğnede 130 tl miş. 2 ay kullancak bide...çok şükür ki işimiz gücümüz varda çalışıyoruz.olmasa iice kalcaz ortada..

kızlar ilaçlara devam ediyoruz bu defada eşimin ilaçları 400 tl tuttu valahi allah hepimize gayret güç kuvvet versin....bir an önce bu dertten kurtarsın...

Amin canım çok zor bir işle uğraşıyoruz. umuttaki doktorların fiyatları aynı değişmiyor.
klomen antioksidan ve arginmax 3 ümü 400 tuttu klomen ucuz ama diğerleri proxeedden de pahalı demekki

arkadaşım ya sadece 2 kadın doğumcumu var çok şaşırdım....hangisi daha iyi sence mesela sen memnun kaldınmı??birde fiatları arasında fark varmı yoksa merkezin komple sabit bir fiyatımı var??

canım fiyat sabit .doktorumdan memnunum opu muda ransferimide kendi yaptı .vallahi ben çok soru sormadım ne dediyse öyledir dedim yaptım gerisi Allahıma kaldı inş
yasemin hanım hala duruyor

melisela birer ay arayla yapılan 3 testten sonra hepsinde 0 çıkarsa teşhis konur. Azo teşhisinden sonra normal çıkış çok çok nadir de olsa oluyor.%1-2 gibi bunun örnekleri topikte de var.

asicim 70 bin değil 20-30 büyütmeli ameliyat mikroslobu kullanılıyor.

nereden biliyorsun Adakçım ilk gün etki göstermediğini Allah'ımın dilemesinin önünde ne durabilir ki. Tesede çıkmaması bence ya üroloğun ya embriyoloğun ya da ikisinin birden kazmalığı. patolojide çıkması büyük şanssızlık. Acaba patolojiyede aynı embriyolog mu bakıyor bilmiyorum ama çok ciddi hatalı gözlemlere maruz kalmışsınız. Bence tam umutlanman gereken zamandasın umutlan umutlanabildiğin kadar. söylüyorum cumartesi 50 tane hareketli çıkacak işte o kadar.

Amin adakçım. rahatla tabi sonuçta sizin azospermiyi gerektirecek bir sebebiniz bile yoktu. bilinemeyen o sebep her ne ise yavaş yavaş ortadan kalkıyor işte. Biz eylül sonu ekim başı gibi düşünüyoruz benim hastalıklarımın tarihleri belirsiz olduğu için tahminen 25 eylül gibi ben başlarım eşimde 6-7 ekim gibi mikrotese olur. Tabi inşallah buna gerek kalmaz.

Adak, Zamana söylediklerinden sonra ulun uluğ ismi bana çok itici geliyor. süleyman bey var biz onunla görüştük. açıkçası benim durumum kusursuza yakın olduğu için kadındoğumcuyu ben de pek önemsemiyorum. elimizde sperm olsun gerisi kolay diye düşünüyorum

DEMMİ...ahh inşallah seni allah söyletiyodur arkadaşım 50 tane falan...keşke bize yetecek kadar çıksında gerisi bu topikteki arkadaşlarıma nasip olsun..içim böyle birden umutla doldu allah razı olsun....anlaşılan hemen hemen aynı günlerde oralarda olacağız inşallah karşılaşır destek oluruz...süleymen beyle bende belki bu gidişimde görüşürüm bi fikir sahibi olmam çok iyi oldu..bende önemsemiyorum kadın doğumcuyu... bu saflığı bi kez yaptım zaten.....inşallah eşinde microteseye gerek olmaz olacaksada rabbim bol bol çıkmasını nasip etsin...

kızlar eşim ameliyat olduğu yeri aradım ve tesa ameliyatı olmuş biz tese ameliyatı olduğunu biliyorduk genel anestezi altında en basit ameliyat tesaymış kızlar işallah Mikro tesede çıkar bizimde umutlandım şimdi....

Amin canım çok zor bir işle uğraşıyoruz. umuttaki doktorların fiyatları aynı değişmiyor.
klomen antioksidan ve arginmax 3 ümü 400 tuttu klomen ucuz ama diğerleri proxeedden de pahalı demekki

evet klomen 10tl fakat diğerlerinden 1er kutu değilde 2 aylık aldım o sebeple...ameliyata kadar devam etsin istedim bi daha bi daha almak zor oluyo..malum her yerde de yok getirtiyorum....napalım bununla kalsın..inşalalh...

kızlar eşim ameliyat olduğu yeri aradım ve tesa ameliyatı olmuş biz tese ameliyatı olduğunu biliyorduk genel anestezi altında en basit ameliyat tesaymış kızlar işallah Mikro tesede çıkar bizimde umutlandım şimdi....

evet canım sonuçta tesa çok basit bi işlem ..microtese en gelişmiş yöntem bugün ve siz daha onu denememişsiniz bence şansınız çok yüksek..rabbim büyük...kimde tedavidesiniz arkadaşım??

evet emre bey yaptı bizim m teseyi ama çıkmadı malesef.şimdi kaan beyle tedavideyiz.artık sona geldik.cuma gittik görüşmeye iğne verdi.eylülde adetin 2. günü gel dedi duruma göre belki beşlarız tüp bebeğe dedi.tekrar m tese yapıcak.ama daha karar veremedm önce hazrlansam mmı çıkarsa mı hzrlansam...

ah arkadaşım o nasıl zor bir karardır bilirim..sonuçta bi kez emre bey ameliyat yapmış hazırlanmışsındır eminim..şimdi 2.si dahada zor gelir...bende 1 kez yaşadığım için biliyorum insan dahada cesaretsiz oluyor arkadaşım...ama hazırlanıcam herşeye rağmen çünkü o çıkacak 1-2 hücre bizim için okadar değerliki....

evet canım sonuçta tesa çok basit bi işlem ..microtese en gelişmiş yöntem bugün ve siz daha onu denememişsiniz bence şansınız çok yüksek..rabbim büyük...kimde tedavidesiniz arkadaşım??

canım evet şansımız var Allaha şükür ama bu sefer temkinli davranmak istiyoruz.bitkisel kürler yapıyoruz fsh yi düşürmek için biraz düştü biraz daha düşerse iii olucak.emre beyle meileşiyoruz bakalım genetik test istedi onun sonucunu bekliyoruz bakalım ondan sonra bizde gidicez guclubacismile

selam adak.ben ankaradan efe33.eşim gecen sene microtese oldu ancak hiçbi hücre görülmedi.sonuc sertoli cell only sendromu.anladıgım kadarıyla siz de aynı hasta grubundansınız.kendinizden biraz bahsedermisiniz hangi dr.ameliyat etti?tedavi süreciniz?yüzde kaç şans verdiler?benim eşim aynı zamanda dr.saygılar

arkadaşlar formunuza yeni katıldım sayılır.bilgilerimizi paylaşırsak çok sevinirim.ilk microteseyi kaan aydosda olduk malesef bulunamadı.1 yıldır tedavi görüyoruz.eylülde 2.yi olucaz.bizim durumda olup bulunan varmı?lütfen bilgilerinizi yazarsanız cok sevinirim

kızlar cumartesi için emre beyden randevu aldım bu ilk görüşme olucak bakalım ne diyecek biz şimdiye kadar iki tane spermiogram yaptırmıştık. başka testlerde ister herhalde

inşallah canım evet bizde ekime kaldık eşim kpss ye girecek kafası dağılsın istemedim bide havalar çok sıcak biraz serinler hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ekimin 26felan olur benim adet tarihim o zamana denk geliyor karşılaşırız inşallah destek oluruz birbirimize...

hayırlısı olsun belgincim karar vermek bile güzel...bende 1 ekimde adetimle yada 26 ekimde adetimle tedavi olucam...hangisi belli değil ama heralde 26 ekimdekine kalırız gibi geliyor kısmet....

canlarım biz de inşallah Ekim sonu yani test sonucumuz falan kasım ı bulucaz. adetlerimiz de bir vallahi:))) Bakalım kısmet artık o zamana denk gelir mi ama yine görüşürüz inşallah mutlu haberlerle ya rabbim.....

Back
X