Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bitkinin adı goji bery mutluluk meyvesi haydin inşallah bizimde mutluluğumuzun meyvesi olur kilosu 45 tl eşim 15 tl almış kullanalım bakalım inşallah şifa olur

Mutluluk Meyvesi (Goji Berry),goji berry,goji berries,goji berry ...
... yabanmersini ve bir kirazın arasında goji bitkisinin sağlığımıza çok, faydası olduğu için. ... Goji Berry,

internetten araştırın bitkinin faydası saymakal bitmiyo ne bitkiymiş

zcu hoşgeldin canım
hosbulduk canım ...sonuça üzülme, demek zamanı gelmemiş.sabırlı olun.sabahtan beri senden haber bekledim,sanki kendi eşim gitmiş gibi.burada kardeşten yakın olduk birbirimize.sizin hormonlar nasıldı neler kullandınız...

ben çıkıyorum görüşürz

canım bende gözün aydın demek isterdim sana fakat demekki sonuç yine aynı.varya artık dr güvencim kalmammaya başladı herseferinde ayrı bir laf kalabalığı artık bitkilere ilaçlarada inanmıyorum allahım ol dedikten sonra bunlar boş biz 3 yıldır her duyduğumuzu kullandık ne oldu sonuç yine aydı inşallah bu bitki size şifa olur canım...

hosbulduk canım ...sonuça üzülme, demek zamanı gelmemiş.sabırlı olun.sabahtan beri senden haber bekledim,sanki kendi eşim gitmiş gibi.burada kardeşten yakın olduk birbirimize.sizin hormonlar nasıldı neler kullandınız...

canım benim allah razı olsun biz birbirimizin yüzünü göremesekte sevinçlerşiimiz ve üzüntülerimiz hep ortak kimseyle dertleşemedimiz sıkıntılarımızı burada konuşuyoruz canım hormonlar için klomen kullandık birde proxed plus tabi incir kürü keçiboynuzu kürü düzenli olmasada çakşır suyu bir ay felan ısırgan çörek otu macun u kendim yaptımbunun gibi baya birşeyler

belgin üzülmeyin başkalarından bize ne bizede memlekete gittigimde soruyorlar bende konuşmak istemiyorum diyorum tabiki her kez çok kızıyor ama bana ne benim çocugum oldugunda onlarmı iıgilenecekler millette bu bence bir alışkanlık olmuş sormaları lazım yoksa eksik kalıyorlar hiç üzülmeyin inşallah olur yeterki rabbim hayırlılı ve saglıklı evlat versin inşallah rabbimden isteyelim uzakları yakın etsin rabbim şifa versin:Saruboceq:[/QUOTE
bu derdi çekmeyen bilemez allahım kimseye yaşatmasın amin hayırlı evlatlar nasip etsin doğru söylüyosun canım...

canım bende gözün aydın demek isterdim sana fakat demekki sonuç yine aynı.varya artık dr güvencim kalmammaya başladı herseferinde ayrı bir laf kalabalığı artık bitkilere ilaçlarada inanmıyorum allahım ol dedikten sonra bunlar boş biz 3 yıldır her duyduğumuzu kullandık ne oldu sonuç yine aydı inşallah bu bitki size şifa olur canım...

sağol canım inşallah bir faydası olur kısmet sonuçta bir şeyler vessile olcak belki bizim vesilede bunlardan biri olur

evet artık bende ondan yanayım sevgicim bir an önce olsun bizde yolumuzu çizelim hep bu konuları düşünmekle yaşanmıyor tersine zindan oluyor...

canım peki kaan hoca o bahsettiğin tedavi için ne demiş eşine yani şimdi ilaç felan kullanmayacakmı..

ama kızlar hiç umudumu yitirmiyorum 0 sonuca üzlmedimde artık alıştık galiba ama biliyorumki hiç beklemediğimiz bir anda gelecek bebeğimiz

belgin demişki size hormonel tedavi uygulucaktım ama hormonlar normale dönmüş klomeni yarım al demiş sonuçta sizde herşey normla ,laç yüklemesi yapmayalım vücuda demiş

kök hücreyi eşime sordum kaan hoca demişki artık iki aya kadar gün yüzüne çıkması lazım demişgaliba yurt dışında denemiş hastalar olmuş bunlarla ilgili bililer verilcekmiş galiba çalışmalara başlanır artık demiş

işte gene bir parmak balı ağzımıza çaldık beklicez inşallah umutlarımız yıkılmadan şu kök hücre gelir

ama kızlar hiç umudumu yitirmiyorum 0 sonuca üzlmedimde artık alıştık galiba ama biliyorumki hiç beklemediğimiz bir anda gelecek bebeğimiz
evet canım bende alıştım biliyomusun...
belgin demişki size hormonel tedavi uygulucaktım ama hormonlar normale dönmüş klomeni yarım al demiş sonuçta sizde herşey normla ,laç yüklemesi yapmayalım vücuda demiş[/QUOTE
bizde hiç birşey kullanmıyoruz bakalım birde bişey kullanmadan deneyelim bir sontra felan test yaptıralım diyorum bakarsın çıkar kaydirigubbakcemile3

kök hücreyi eşime sordum kaan hoca demişki artık iki aya kadar gün yüzüne çıkması lazım demişgaliba yurt dışında denemiş hastalar olmuş bunlarla ilgili bililer verilcekmiş galiba çalışmalara başlanır artık demiş

yok ya canım desede daha uzun yıllar vardır herhalde yinede inşallah olur.ne kürü kasımda denemeyecekmısiniz...

Back
X