Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
al al gamzeciğim belki bebek yönünden faydası olmaz başka yönden olur baksana ömrü uzatıyo genç kalıyormuşsun hep bide en önemlisiiiiiiiiiiiiiiiii cinsel yaşama iyi geliyomuş okudunmu o kısmı çin atasözünü erkekeler karısndan ayrı kalcakları zaman karısından 100 km uzaklaşanlar bu bitkiyi yemesin diyo valla bilmeme artık biz sadece akşamları tüketcez:kedi:

:1:sabah sabah güldürdün beni..artık alabilirim bende eşim bi yere gitmicek:)))ama gerçekten çok faydalı görünüyo tadı da güzelmiş.beraber yeriz..

GÜNAYDIN KIZLAR...hepimizin çocuğumuz olmamasından muzdaripiz ama diğer taraftan ortak noktamız galiba çevre baskısı...ya ne berbat insanlar bunları söyliyenler...sanane sen kim olyorsun hem ayıptır ya benim şeyimin derdi sana mı düştü..tövbe tövbe inasnı günaha sokuyolar illet oluyorum...ayrıca cevap vermiyorum kimseye bu konuda...bu konu çok özel bi konu konuşmak istemiyorum bi gün olduğunda karnım şişer gizleyemem zaten diyorum tersliyorum bi kısmını ve bi daha soran olmuyo...fazlasıyla hakediyolar..

harzem...arkadaşım özelliklede senin eltine sinir oldum kızma ama ne biçim bi insanmış ya terbiyesizlik yaptığı...allahın adaleti büyük sopası da yok kimse bugünkü haline bakıpta atıp tutmasın sonuçta bizlerde bi gün başımıza bu hastalığın geleceğini bilmiyorduk herkesin başına herşey gelebilir...imtihan dünyası bu...aynı zamanda kalp kıranlar içinde etme bulma dünyası diyorum...

sevgi dolu...arkadaşım eşin spermle değil ama güzel haberlerle dönmüş çok sevindim...rabbim kasımda yüzünüzü güldürsün...ve hepimizin inşallah....

adkçığım insanlar anlayışsız olmuş terbiye saygı diye bir şey kalmamış onu bıraj-k mahremi bile atmış terbiysizlik diz boyu ama sdediğin gibi ete bulma dünyası bu rbbime havale ediyorum ben de sordularında en üzülmüyorum sadece amaçları ne diye merak ediyorum bir de sinir oluyorum

hayırlı cumalar bacılar
kızlar aslında dün anlatıcaktım ama unuttum
kızlar cuma vaktinde abdest alıp kıbleye dugru oturarak künzül arş duasını okuyup bittirdikten sonra hiç konuşmadan secdeye kapanıp dua ediyorsunuz bebek için 7 cuma bu şekilde devam ediliyor 7 cumadan sonra bebek oluyor kızlar ben bunu yapan ve 7. cumadan sonra hamileyim yazan birinden okudum ben bu cuma başlıcam ama dün anlatmayı unuttum

arkadaşlar kök hücre çalışmalarıyla ilgili söylentiler arttı.sizce 2 aya kadar dedikleri yani hastanelerde mi 2 ay sonra başlanır uygulama?bu müthiş bi haber deilmi?niye kimse yorum yazmıyor

arkadaşlar kök hücre çalışmalarıyla ilgili söylentiler arttı.sizce 2 aya kadar dedikleri yani hastanelerde mi 2 ay sonra başlanır uygulama?bu müthiş bi haber deilmi?niye kimse yorum yazmıyor

hakkımızda hayırlısı olsun canım..

evet öyle demiş ama bilmiyorum inşallah olurda şu dertler sıkıntılar biter çocuk sesi olmayan ev dermansız dert kalmaz inşallah amin.

arkadaşım topikte kimsenin heyecanlı olmamasının sebebi kök hücre söylentisinin uzun zamandan beri var olması fakat hiçbir icraat olmaması....kimse kendini boşuna umutlandırmak ve sonra kırılmak istemiyo bi taneside benim...ha ama uygulandı türkiyede biri böyle bebek sahibi oldu denir ozaman koşa koşa araştırmaya başlarız....

neyse bacılarım ben çıkıyorum akşam üzeri yine uğrarım hepinizi öpüyorum allahım içimizden merhameti ve sabrı almasın...

arkadaşım topikte kimsenin heyecanlı olmamasının sebebi kök hücre söylentisinin uzun zamandan beri var olması fakat hiçbir icraat olmaması....kimse kendini boşuna umutlandırmak ve sonra kırılmak istemiyo bi taneside benim...ha ama uygulandı türkiyede biri böyle bebek sahibi oldu denir ozaman koşa koşa araştırmaya başlarız....

doğru söylüyosun canım...hep umutlandık sonu hüsran...

ben de kaan hocanın söylediğini kurt üzümünü araştırıyorum bakalım belki h.sonu mısır çarşısına giderim. Şifa allah'tan şu mübarek cumalar yüzü suyu hürmetine herkese şifa olsun yiyip içtikleri....

Back
X