- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne güzel yazmışsın bende 8yıl olacak evleneli insan alışıyor zamanla her derde alışldığı gibi bunada alışılıyor arkadaşım diğer topikte iki tese başarısız bir mtese başarılı yazmışsın peki sonuç ne oldu arkadaşım eşin hangi merkezlerde tedavi görmüştü benim eşim bir kez tese oldu ondada gelişmemiş hücreler bulundu bu ekimde ikinciyi mtese olarak düşünüyor fakat korkuyoruz biraz anlatırmısın canım...
hani bundan 15 gün önce aniden 2 tane sperm çıkmıştıya bu cumartesi tekrarladık 3 tane daha çıktı ve bu seferkiler motilmiş yani hareketli demekmiş...toplam 5 tane spermimiz oldu allahım ne kadar korkarak giitik bilemezsiniz rabbim yüzümüze baktı şükürler olsun...bu allhımın mucizesi değilde ne?...bu hafta emre bey yokmuş ondan sonraki hafta bidaha gidicez inlşallaah.....sanki bebeğimi kucağıma almış kadar çok sevindim bu habere...........allahım hepimize yardım et.....
hani bundan 15 gün önce aniden 2 tane sperm çıkmıştıya bu cumartesi tekrarladık 3 tane daha çıktı ve bu seferkiler motilmiş yani hareketli demekmiş...toplam 5 tane spermimiz oldu allahım ne kadar korkarak giitik bilemezsiniz rabbim yüzümüze baktı şükürler olsun...bu allhımın mucizesi değilde ne?...bu hafta emre bey yokmuş ondan sonraki hafta bidaha gidicez inlşallaah.....sanki bebeğimi kucağıma almış kadar çok sevindim bu habere...........allahım hepimize yardım et.....
İyi geceler arkadaşlar , tatilden yeni döndüm , geçmişe şöyle bir bakabildim sayfalar hayli çok hepsini okuyamadım umarım herkes afiyettedir.
[QUOTE=zaman;14406006]belki 10 yıl sonra bende senin gibi hissederim harzem bilemiyorum ama 10 bu acıyla yaşamayı düşünmek bile dayanılmaz Rabbim diyorum bir yol göster bir çare bir çıkış göster nasılş etsemde sesimi Rabbimi duyursam napsam nasıl dua etsemde kabul olsa diye kıvranıyorum elimde duadan başka bişey kalmadı okapıda kapanırsa ben yüz çevrilmişlerden olurum Rabbim yardım etsin bana çıkmazda kaldım bilemiyorum belki dualarım az belki yeterince yana yana dua etmiyorum belki duası kabul olanlardan değilim belki şartlarına uygun dua etmiyorum bilemiyorum tek bildiğim yanıyorum Rabbim sana sıgınıyorum bırakma beni diyorum kızlar bu nasıl bir acıdır hiç mi tükenmez zaman geçtikçe hafifler diye beklerken zaman geçtikçe daha bir agır geliyor gitgide zorlaşıyor olmazları olduran O olduktan sonra nasıl ümit keserim
belgin sen söyle napalım bu topikte kimler geldi kimler geçti kimleri gördük ne vakaların ne umutsuzların spermi çıktıda bebekleri oldu gelen gitti gelen gitti biz kaldık söylese belgin nerde hata yapıyoruz onların yapıpta bizim yapmadıgımız ne
nolur kızlar dua edin bana halim hal değil yani Rabbim diyorum eger vermeyeceksen içimi bu kadar yakma yaşayamaz oldum aklıma hep arkadaşlarımın bebekleri hamile olduklarını söyledikleri ve şok olmam her gördüğümde büyüyen karınları dogumları geliyor ey Rabbim bizi nesli kesilmişlerden etme bu acıyla imtahan etme olmazları olduran Sensin kızlar nolur bana dua edin
Sayıyı tutturamadım ama çıkacağını ve de hareketli olacağını söylemiştim dimi sana adakçım ben de ne kadar sevindim bilemezsin. alacaksın inşallah bebeğini kucağına güzel günler yakın canım harika haberler..hani bundan 15 gün önce aniden 2 tane sperm çıkmıştıya bu cumartesi tekrarladık 3 tane daha çıktı ve bu seferkiler motilmiş yani hareketli demekmiş...toplam 5 tane spermimiz oldu allahım ne kadar korkarak giitik bilemezsiniz rabbim yüzümüze baktı şükürler olsun...bu allhımın mucizesi değilde ne?...bu hafta emre bey yokmuş ondan sonraki hafta bidaha gidicez inlşallaah.....sanki bebeğimi kucağıma almış kadar çok sevindim bu habere...........allahım hepimize yardım et.....
canım ne güzel yazmışsın bende 8yıl olacak evleneli insan alışıyor zamanla her derde alışldığı gibi bunada alışılıyor arkadaşım diğer topikte iki tese başarısız bir mtese başarılı yazmışsın peki sonuç ne oldu arkadaşım eşin hangi merkezlerde tedavi görmüştü benim eşim bir kez tese oldu ondada gelişmemiş hücreler bulundu bu ekimde ikinciyi mtese olarak düşünüyor fakat korkuyoruz biraz anlatırmısın canım...
evet canım hazırlan man iyi olur eğer sperm bulunursa hemen başlarsınız tedaviye hayırlısı olsun...sağol canım.eşim eylül ekim gibi 2. m teseyi olcak.ilkinde hazırlanmıştım.bunda karasızdm napıyım diye.yine hazrlansam iyi olcak sanırım.
belki 10 yıl sonra bende senin gibi hissederim harzem bilemiyorum ama 10 bu acıyla yaşamayı düşünmek bile dayanılmaz Rabbim diyorum bir yol göster bir çare bir çıkış göster nasılş etsemde sesimi Rabbimi duyursam napsam nasıl dua etsemde kabul olsa diye kıvranıyorum elimde duadan başka bişey kalmadı okapıda kapanırsa ben yüz çevrilmişlerden olurum Rabbim yardım etsin bana çıkmazda kaldım bilemiyorum belki dualarım az belki yeterince yana yana dua etmiyorum belki duası kabul olanlardan değilim belki şartlarına uygun dua etmiyorum bilemiyorum tek bildiğim yanıyorum Rabbim sana sıgınıyorum bırakma beni diyorum kızlar bu nasıl bir acıdır hiç mi tükenmez zaman geçtikçe hafifler diye beklerken zaman geçtikçe daha bir agır geliyor gitgide zorlaşıyor olmazları olduran O olduktan sonra nasıl ümit keserim
belgin sen söyle napalım bu topikte kimler geldi kimler geçti kimleri gördük ne vakaların ne umutsuzların spermi çıktıda bebekleri oldu gelen gitti gelen gitti biz kaldık söylese belgin nerde hata yapıyoruz onların yapıpta bizim yapmadıgımız ne
nolur kızlar dua edin bana halim hal değil yani Rabbim diyorum eger vermeyeceksen içimi bu kadar yakma yaşayamaz oldum aklıma hep arkadaşlarımın bebekleri hamile olduklarını söyledikleri ve şok olmam her gördüğümde büyüyen karınları dogumları geliyor ey Rabbim bizi nesli kesilmişlerden etme bu acıyla imtahan etme olmazları olduran Sensin kızlar nolur bana dua edin
Sayes... Demmi...çok teşekkür ederim darısı başınıza ve tüm arkadaşlarımın başına...allah yardımcımız olsun....aahhhhh 5 tane sperm rüya gibi rabbim kat kat fazlalarını size nasip etsin inşallah....allahım
ah canım inşallah aminn!!!! Tesede sıfır çekip te işte 4 ay sonra 5 tane sperm çıksın testte. allah büyük canım maaşallah bebiş haberlerini verdiğimiz günlerde gelecek. Ben inanıyorum er ya da geç ama her şeyin bir zamanı pes etmemek gerek.
Her işte bir hayır var Ekim'i beklemeden doğal yoldan bile gelebilir bebiş hiç belli olmaz canım :))