Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hande siz kaç yılllık evlisiniz hiç umudun varmıydı bir gün hamile kalacağna hemde doğal yoldan bende hep bunun hayalini kuruyorum bir gün diyorum olacak eminim allahın izniyle hayalimiz gerçekeleşecek

hande siz kaç yılllık evlisiniz hiç umudun varmıydı bir gün hamile kalacağna hemde doğal yoldan bende hep bunun hayalini kuruyorum bir gün diyorum olacak eminim allahın izniyle hayalimiz gerçekeleşecek
Cnm dogruyu söylemek gerekirse hiç umudum yoktu normal yolu bırak Tup bebekte de ya tutmazsa diye düşünüyordum bukadar az spermle nasıl Tup bebek olacak diyodum sen su spermin yaptığına bak sen tek basına yüz git yumurtayı bul okadar yolu nasıl gittin nasıl yaptın hala aklım almıyor allah'ın gücü burdan belli yarabbim olmayanı olduruyor
aferin o sperme aferin yaa çok dayanıklı çok başarılı bir spermmis

evet handecim maşallah allahın işi olduracakya isterse sperm olmadan bile çocuk sahibi yapar ondan umudumuzu kesmemeleiyiz

handecim bu senin avatar resmin varya spermcikler sana uğur getirdi vallaha
vallahi sevgidolu bende bugün düşündüm aynı şeyi hep o spermciklere bakıp bakıp iç geçirirdim okadar çok olmasına bile gerek kalmadı
ya benim hala aklım almıyor 5milyonun altına bile aşılama yaparlarken benim nasıl 3/4taneyle tuttu nasıl ya inanıyorum Allahım şükürler olsun bin defa

canım önemli olan tek spermin olması bobaksana senin o spermcik artık beklemekten sıkılmışki gidip yumurtanı dölledi ki ne güzel etmiş

inşallah sevgicim yaa sabahtan beri diyorum birgün bizde sperm çıktı yada hamileyiz diye bağırabilecekmiyiz diye merak ediyorum

inşallah rahat ve güzel bir hamileleik dönemi geçirir ve 9 ay sonra sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeişini kucaağına alırsın

belgincim...nasıl anlatsamki .normal sedye gibi masaya yatıyorsun, üzerinde büyük bir makina çihaz var.rontgen galiba, bacaklarını acıyorsun alttan,15cm kadar bir hortum gibi bişey var onu içine sokuyorlar .hortum gibi şeyden içine basınçlı ilaç veriyorlar.o sırada üstten makina ile film çekiyorlar.ve adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.bende birde kanama oldu.inşallah anlata bilmişimdir.bu kadar.kafamçokkarıştı

sağol canım anladım bana böyle bişey yapmamışlardı..

vallah bend ebu sefer tedavi öncesi düşünüyorum rahim filmini belki rahimde tüplerde sorun vardır bakmak lazım aslında

İnsallah inşallah bu Coşkun'un devamı gelir her hafta biri hamileym diye yazsa kısa sürede bu topikte kimse kalmaz inşallah allhim herkese anne baba olmayı nasip etsin

handenizuz..cidden cok mutlu oldum senin ve hepimizin adına..tebrik ederim..kaan hoca eşin ne demişti? tıkanıklık mı? sebebi bellimiydi... sevgiler

Çektirin kızlar büyük etkisi var,benim zten kanallar acıkmış ama belkide 1tane sperme yol verecek kadar iyce açılmıstir belkide,hamile kaldığım gunü bile biliyorum zaten rahim filminden sonra 1 hafta ilaç kullanıyorsun,1gun boyunca kanamam olmuştu
iyi dilekleriniz için coook sagolun hepinize duaciyim,tek tek yazamiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum Allahım inşallah hepimiz sağlıklı cocuklarımızı kucaklarız
bu arada Kaan aydos a mail attım olanları anlattım bakalım ne yazacak

canımsın yaa..dün gece senin haberini sanırım ilk ben aldım ve ben yazdım..Dün akşamdan beri seni düşünüp, dua ettim sana ve rabbimdenbede istedim..dün geceden beri nedense çok iyim, bugün çok mutluydum..senin önceki mesajlarını okudum..birinde yazmışsın rahim filminden sonra gecikme oluyormu diye, 1 hafta geçikti falan diye..o kadar duygulandımki anlatamam..eşimde çok sevindi size ve dediki ilk defa "bende umutlanıyorum bunları duydukça"..

İnsallah inşallah bu Coşkun'un devamı gelir her hafta biri hamileym diye yazsa kısa sürede bu topikte kimse kalmaz inşallah allhim herkese anne baba olmayı nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
vallah bend ebu sefer tedavi öncesi düşünüyorum rahim filmini belki rahimde tüplerde sorun vardır bakmak lazım aslında

evet canım doğru çektirmek lazım aslında.

Back
X