Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar...bişi sorcam şu spermiyogramı vermeden önce 3 gün perhiz yapılıyor ya onu ne kadar uzun tutarsak o kadar iyi diye bişi varmı acaba??cumartesi biz yine emre beydeyizde malum bi heyecan daha yaşıcaz müthiş endişeliyim..of ne zor..şimdiden dizlerim titriyor...
canım sperm testi için en az 2 en fazla 5 gün diyorlar..Fazla duruncada sanırım kalitesi falan bozuluyormuş..benim bildiğim bu, diğer arkadaşlar ne söyler bilemiyorum..bu arada günaydın herkesenağlamase..ama kimse yok malesef((
Günaydın kızlar...bişi sorcam şu spermiyogramı vermeden önce 3 gün perhiz yapılıyor ya onu ne kadar uzun tutarsak o kadar iyi diye bişi varmı acaba??cumartesi biz yine emre beydeyizde malum bi heyecan daha yaşıcaz müthiş endişeliyim..of ne zor..şimdiden dizlerim titriyor...
harzemim sagol duan için kardeşim..............canım buralardayımda bana cevap yazan olmuyo diye küsüp yazmadan çıkıyorum...........sadece takipteyim anlıyacagın...........
kaynananla yaşadıkların benimkiyle aynı kız...........ama benimkide yavaş yavaş buluyo ettiklerini...........ne olcak kız bizim halimiz acaba oglan anası olunca merak ediyom ben...........delüüü.........biz de onlar gibim mi olruzki gııı
sperm testinde süreyi fazla uzatınca kalitesi bozuluyor olarak biliyorum bende. Adak inşallah bu defa dahada iyi sonuç alırsınız canım
kızlar bugün yine karnım ağrıyo bi ara iyice geçmişti inşallah tekrar geçer..
yok canım keşke adet sancısı olsa ona ilaç alıu-yosun geçiyor bu ağrı bilemediğim bir ağrı kış boyunca çekmiştim bir kaç aydır ağrımıyodu dün akşam yine ağrıdı bilmiyorum kışın mide sanıp endeskopi felan çektirmiştik bişey çıkmamıştı bilmiyorum vallahi inşallah tekrarlamaz.belgincim adet sancısımı...valla ben apranax kullanıyorum her ay birebir....
Slm kızlar ağrılarım biraz azaldı dün yine kanda gebelik testi yaptırdık hersey çok şükür yolunda görünüyor gebelik hormonum normal sekilde yükseliyor,Allahım izin verirse haftaya kalp atisini duyacağız
bugün tam 6 haftalık oldu,Allahım kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir bebek olmasını nasip et yarabbim
ablamda hamileydi ve dün aksam kanaması oldu dr U keseyi göremediğini söyledi çok üzgünüz suanda bekleyip göreceğiz bakalım,herseyin hayırlısı Allahım en doğru olanı biliyordur hepimiz için hayırlısı