Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
espoir yeni gördüm mesajını canım bizde lyondaydık biz 3 yıl kaldık .Biz Givordaydık sana birazcık hikayemizden bahsedeyim 2002 yılında eşim tese oldu ve olgunlaşmamış hücreler (spermatid) buldular,benden topladıkları yumurtalarla döllediler 6 tane embriyo tranfer ettiler..hiçbirisi tutmadı.uzun süre bu konu üzerinde araştırma yaptık.emre bakırcıoğlu ile görüştük bize çok az bir umut verdi bizde tedaviye başlamadık .bu arada fransa işimiz çıktı .Biraz lyonda araştırma yaptık ve gördükki Trden bu konuda bayağı gerideler gerek duymadık.işte önümüzdeki hafta kaan hocan eşim randevu aldı onunla görüşecek .seninle özelden görüşelim oyannaxa gidebilirseniz orada tanıdığım bi Türk kadın doğumcu var ona ilacını yazdırabilirsin canım hadi görüşürüz iyi akşamlar

Merhaba isra. Siz lyon'a ögretmen olarak mi görevli geldiniz ?
Lyon'da hiç doktora gittiniz bu konuda. Biz su an orada tedavi gôrüyoruz esim orada TESE olacak allahin izniyle nisan'da gün aldik
Biz bir profesörle görüstük ismi Profesör Lejeune iyi oldugunu diyorlar.
Senin bildiklerin varsa benimle paylasirsan memnun olurum.

talyasu çok geçmiş olsun...buraya gelme olanağınız varsa türkiyedeki hasatanelerde ve merkezlerde yine şansınızı deneyebilirsiniz...çünkü türkiyede tedavi yöntemleri daha kapsamlı

Cok Sagol,Insallah bi gün bizlerde yavrularimiza kavusuruz,Türkiye de tekrar denemeyi düsünüyorum fakat nereye basvuracagimi bilmiyorum.Kaan bey ve Emre bey i duydum sadece.

Hosgeldin talyasu
Sebebi bellimi ne karar suredir biliyorsunuz?

Hosbulduk Cicek,1,5 senelik evliyim ve korunmama ragmen hamile kalamadim.Sonra esimin azospermi oldugunu gecen Mayis ayinda ögrendik ve ekim ayindada tese ameliyati yapildi,biyopsi sonuclarina görede dogustan yumurta bozuklugu oldugu söylendi bize.

KIZLAR iiyi geceler yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz ama keşke bu dertten degil dertsizlikten gelseydiniz bi ze meraba demek için melik ve taylasu sizde genetik bozukluk var anlaşılan fakan bu bozuklugun ismide önemli taylasu sizinki klinifelter sendromumu

Hosbulduk Umut Olsun canim,evet bizdeki dogustan yumurta bozuklugu oldugu söylenildi,yapacak bisey yok denildi sadece,fazla bilgi vermediler.

canim heralde vardi bilmiyorum ama cunku ben yurtdisindaydim ve cok bilincsizdim
o yuzden hic birsey bilmiyordum ama heralde yanlis degilsem vardi

canım merhaba ben yeni geldim haftasonu şehir dışındaydım canım var olan neydi anlamadımda yani elişmemiş sperm hücreleri daha önce varmıydı

hayır sevgicim umudunukaybetme arkadaşımız hiçbir şey çıkmamışmış tesede daha önce ve şimdi mucize oldu allahım bize ve herkese nasip etsin.artık daha çok güçlüyüm ve daha çok inanıyorum benimde birgün bebegim olacakkkkkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

insallah hepimiz anne olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :emir_bebek: :ecrin_bebek:

evet ya daha çok var
neden bu kadar geç veriyorlar ki anlamis degilim.
[/QUOTE

bende anlamadim bizim olan raporu almaiyouz yani anlayacagin cok zor burda hersey
19 subat iste veririm dedi bide neden spern uretimi yok diye onu soyleyecek

slmlar...duygularımı yazmakla bile zorlanıyorum...14 aylık evliyiz...7 ay önce doktora gittik eşimle..çünkü korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.eşime bazı testler yapıldıktan sonra azospermi tanısı kondu ve ardından microtese amel. olması kararlaştırıldı.Amel.oldu ve sonuç hüsran:(((hiçbir canlı hücreye rastlanmadı.ben 28 eşim 38 yaşında ve biz eşimle sperm donasyonuna karar verdik bu konu hakkında bilgisi olan yada yaptıran arkadaşlar varsa ltf bana yazsın..sizlerin bir kelimesi bile beni çok mutlu edecek....

slmlar...duygularımı yazmakla bile zorlanıyorum...14 aylık evliyiz...7 ay önce doktora gittik eşimle..çünkü korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.eşime bazı testler yapıldıktan sonra azospermi tanısı kondu ve ardından microtese amel. olması kararlaştırıldı.Amel.oldu ve sonuç hüsran:(((hiçbir canlı hücreye rastlanmadı.ben 28 eşim 38 yaşında ve biz eşimle sperm donasyonuna karar verdik bu konu hakkında bilgisi olan yada yaptıran arkadaşlar varsa ltf bana yazsın..sizlerin bir kelimesi bile beni çok mutlu edecek....

Hosgeldin aramiza.
Ve de geçmis olsun.
Esin tese olmus ve hiç bir hücre bulunmamis.
Hemen donasyona karar vermeyin derim.
Burda bir arkadas var ismi umudunukaybetme esi tese olmustu ve sperm bulunmamisti.
Ondan sonra ilaç tedavisi gördü esi kaan aydos'un verdigi halen devam ediyor ve esi spermiogram yapti ve sperm çikisi oldu.
Bu sizin ilk denemeniz hemen pes etmeyin.
Ben kaan aydos'u görmenizi tavsiye ederim kendisi ankara'da çok iyi bir profesör ve hastalarini ameliyattan önce ilaç tedavisi veriyor bir çok kiside güzel sonuçlar eldedildi.
Esin nerde ameliyat oldu ? Hormon degerleri nasil ? Genetik sorunu var mi ?
Anlican azosperminin sebebi neydi
Bu arada bende 28 yasindayim esim 30 umudumuzu kaybetmiyoruz.

bende anlamadim bizim olan raporu almaiyouz yani anlayacagin cok zor burda hersey
19 subat iste veririm dedi bide neden spern uretimi yok diye onu soyleyecek[/QUOTE]

hayirlisi olsun
beklemekten baska çare yok
ameliyattan sonra doktor birsey demedi mi esine.

Arkadasim hosgeldin
bende espoir arkadasimin soylediklerine katiliyorum hemen karar verme
umudunukaybetme

Back
X